2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar düşük kendiliğinden olduysa yani kürtaj olmadan ,hemen hamile kalmanın bir sakıncası varmı yoksa korunmak mı gerekiyor birkaç ay???

canım ben rahimin kendini toplaması gerek diye biliyorum. Tabi düşüğü kaç haftalıkken yaptığında önemli diye biliyorum.
 
Canim ben 3 ay korunmak gerekiyor diye biliyorum ama beklemeyen de var bir cok kisi
canım ben rahimin kendini toplaması gerek diye biliyorum. Tabi düşüğü kaç haftalıkken yaptığında önemli diye biliyorum.
Kızlar öncelikle ilgilenip cevap yazdığınız için sağolun , 5 haftalık düşük oldu zaten şuan antibiyotik alıyorum antibiyotikten bitincede bir hafta korunmam gerekecek dr söyledi ! Şuan düşüğün nedeni belli değil ama kan tahlili yaptırıcam detaylı bi şekilde ben kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum bakalım hcg sıfırlansın daha sıfırlanmadı en son 266 çıktı Düşüyor giderek , sonrası rahim filmi ve kan tahlili dedi dr bakalım sonuç ne olur hayırlısı artık !!!
 
Rica ederim canim Gecmis olsun Allahm tekrar nasip etsin ins hayirlisiyla
 
Merhaba anne adayları.. Bizde cuma günü bebeğimizi kontrole gittik. Burada da belirttiğim gibi kanamam olması nedeniyle uzun süredir yatış halindeydim. İnşallah artık bu süreci yavaş yavaş atlatıyoruz. Bebeğimiz cuma günü 1.9cm uzunluğundaydı ve başı uzuvları net bir şekilde görülüyordu. Doktor gelişinin 3 gün ileride olduğunu ve bunun güzel bişey olduğunu söyledi. Hatta kollarının hareket ettiğini gördük. Öyle güzel bir duygu ki anlatamam. Çok şükür şimdilik herşey yolunda. Umarım sizde yakın bir zamanda bunu yaşarsınız. Bulantım falan olmuyor diye üzülmeyin derim benim de çok aşırı olmadı ama bebeğim gayet sağlıklı görünüyor.
Şu an en büyük sorunum kabızlık...
 
Benn 48 kilo ile hamile kaldim. Simdi 45 kiloyum. Sabah akşam yeşil zeytin yiyebiliyorum sadece.bi de limon ve acı salgam suyu :)

Yeşil zeytin bnde çok tuketiyorum bulantilarimi bi o kesiyor. Ama yinede ugrasip günlük almam gereken besinleri de tuketiyorum mecbur. Bizim kilo vermemiz ilk aylarda sorun degilmis yaa bebek su an depolarimizdan besleniyormus zaten detaylica arastirdim :))
 
Tesekkurler.. Hemen hemen aynıyız o zman senlede bende haftaya varsamba gidecem doktore son gittigimde kesenin buyudunu gordumm kalp atısı insallah bu hafta belli olacakk... Bekleyip gorecem artıkk
 
Gozun aydın... Kucagınada alırsın insallah
Kabızlık için hergun sanahları erik yada uc adet kayısı ye mutlaka faydası oluyo bide bol su iç canımm...
 

Hayırlı olsun
 
Antep te olan arkadaşlar var sanirim doktora nereye gidiyorsunuz memnun musunuz ?
 
Kızlar düşük kendiliğinden olduysa yani kürtaj olmadan ,hemen hamile kalmanın bir sakıncası varmı yoksa korunmak mı gerekiyor birkaç ay???
bir adet bekle kürtsj olmdigin icin sanslisin
Gecmis olsun Rabbim yeniden nasip etsin

sagol cnm benimm allah gonlune gore versin ins bir mucize olur bebegin saglikli bir sekilde kalbi atmaya baslar
ibsAllah ne yaptin geldinmi meraklardayim canim

Salgam suyu icilebiliyormu bende icmek istiyorum bir sakincasi yok demi
Yasak die biliyorum ven guzelim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…