2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlaaar, dun bi kitapcıya girdim bebegimle ilgili kendimle ilgili kitap alayım keyifli biseyler okuyayaım dıye, elim bos cıktım ne alacagımı bılemedım. Sizin okumus olup da tavsıye edeceginiz kitaplar var mi?
a101 de satılan beşikte durduğu gibi durmuyor kitabı gerçekten çok eğlenceli ben okuyoum şu anda zaten forumda tavsıye edilmişti daha önce fiyatıda 2.90 gibi bir şeydi
 
Canım benim aklıma hiç gelmemişti.
Kalpten sıkıntım vardı zaten ona bağlıyordum ama ablam hatırlattı bana.
Bende ciddi boyutta nefes darlığı yapmıştı folik asit tetikliyor olabilir dedi.
2 gündür içmiyorum iyiyim.
Mevcutta var zaten nefes darlığı bir de folik asit tetikliyorsa bu durumu ben çok fena oluyorum.
Sanki göğsüme biri oturmuş gibi derin nefes alamıyorum.

selam canim, bu linke bakmanı tavsiye ederim. Folik asit icmeyen cok kisi var ama bu yiyeceklerle dogal yollardan alabilirsin. En dogrusu da bu aslında ama hap daha kolayımıza geliyor. Gunde 1 tane de icsen kotu oluyor musun ki? Doktorum bana 1 adt yeter dedi, dengeli beslen dedi. Bazıları 3 adet iciyor.

http://iyigelenyiyecekler.com/folik-asit-iceren-yiyecekler/
 
ayy valla demi oofff yaa yüz olurmuş:))) ıyyyy çok fena gerçi benim boyum uzun 1,77:)))
Ayy Allah korusun ama senin boyun varmis pek belli etmezsin bende boyda yokkk ki 1.68 top gibi yuvarlanirm artik neyse bebisler saglikli olsunda biz veririz o kilolari:)
 
Ayy Allah korusun ama senin boyun varmis pek belli etmezsin bende boyda yokkk ki 1.68 top gibi yuvarlanirm artik neyse bebisler saglikli olsunda biz veririz o kilolari:)
:))) tabi ccanım belli olmaz yaramagül gibi olurum:)))) nese bebişlerimiz sağlıklı olsun veririz tabi bu yaşıma kadar hiç kilo vermek adına bişi yapmadım ama iş başa düşünce yaparım herhalde:)
 
Evet canım zararlıdan ziyade rubella varsı yani kızamıkcık gebelik sonlandırılıyor. Cünkü sakat anomal doguyor. Allah göstermesin



İnsallah ckmaz canım gözün aydın :)



Ben bebekken gecirmisim asım oldugu icinde hafif gecmis. Simdi bir test daha istedi vücudunun rubellaya olan reaksiyonuna bakıcaz dedi Allah ım insallaah yardım eder cok dua ediyorum cook :KK43:
Troid hamilelik süresince tedavi edilebiliyormus rubella önemli su anda :KK43:
canım inşallah öyle bişey çıkmaz ben inanıyorum bi kere geçiren zaten bağışık oluyomuş benim de o değerim çok yüksek çıktı iki doktor da bu çok iyi bişey bağışıksın demektir dedi.. Rubella zaten ateşli bi hastalıkmış bence sen şu an öyle olsan bilirdin yani Allah korusun
 
Başın sağolsun canım :KK43: Sağlık herşeyden önemli tabiki canım Aminnn :KK42:


Senin de başın sağolsun canım çok zor bişey Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile.. İnşallah şimdiki yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Tabiki herşey Allah'tan o ne derse doğru der ama bu çok tuhaf bi duyguymuş tüm bunları bilmeme rağmen kimle konuşsam hayırlıysa duyulsun atışlar değilse zaten duyulmasın diye diye konuşurken bilinç, bilinçaltımın hiç böyle düşünmediğini biliyoruım malesef Allah affetsin beni uykuya daldığım anda zıplayarak kalktım tüm gece ağlayarak uyandım 2 saat ağladım sonra hıçkıra hıçkıra kendime engel olamadım eşim kalktı bak böyle yapma daha kötü olcak diye teselli etmeye çalıştı yüzümü yıkadı ben tirttir titrerken bi türlü susturamadım kendimi elimde değildi :KK42: Allahım ne kadar zor bişeymiş şüphesi bile :KK42: Demekki insan 2ayda bile alışıyomuş annelik duygusuna çok tuhaf gerçekten hiç böyle olucağını düşünmemiştim çok şaşkınım :KK42: Ama tabiki de herşey Allah'tan bu duyguyu bizlere böylesine kuvvetli veren büyük Allahım inşallah hiçbirimizin ellerini boş bırakmasın..en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde hepimizi evlatlarına kavuştursun..
Öyle cnm gerçekten 2 ayda bağlanıyorsun..Rabbim kimseye yaşatmasın.Bize de tekrarını yaşatmasın İnşallah.Sen dikkat et kendine üzme kendini Rabbim ummadığın anda güzel haberlerle sevindirir kulunu..Allahtan umut kesilmez.
 
doktor kontrolündeymişin canım bişi olmaz sen söle bizede ne yiyor ne yemiyorsun bizde 9 kilo alak ozaman:)
doktor kontrolündeymişin canım bişi olmaz sen söle bizede ne yiyor ne yemiyorsun bizde 9 kilo alak ozaman:)[/QUOTE
doktor kontrolündeymişin canım bişi olmaz sen söle bizede ne yiyor ne yemiyorsun bizde 9 kilo alak ozaman:)
walla canım her liste herkese uyarmı bilemem ama şöyle örnek verym canımda çeksede çatlasamda patlasamda tatlı hiç yok mesela hamur işi de öylr meyvelerim bile adet le 9 dan sonra açlıktan kıvransanda yemek yok:KK66:alıştım
 
Kızlar bu sabah ben aynada karnıma bakarken sağ kasığımda ara ara inip kalkmalar oluyo kalp atışı değil bu kesinlikle bebeğimin hareketleri olabilir mi bu sizlerde var mı böylr bi şey içten bişey hissetmiyorum ama dıştan bu inip kalkması ara ara oluyo sürekli değil
 
walla canım her liste herkese uyarmı bilemem ama şöyle örnek verym canımda çeksede çatlasamda patlasamda tatlı hiç yok mesela hamur işi de öylr meyvelerim bile adet le 9 dan sonra açlıktan kıvransanda yemek yok:KK66:alıştım
evet şuan baya uymadı:) tatlısız hayat maalesef şuan tadellemi yiyorum mesela :)Heleki hamur işleri ayy çok seviom kızartmaları da ne zararlı şey hepsini severim çay türk kahvesi sigara:)
 
ooyy ne zayıfsın sen öle:)) olsun göbüşümüzde tabi işyerinde daha herkese sölemedim bikaç yakın arkdaşım bilio hoş eşimin tanıdığı herkes bilio da ben biraz sölemeyim diodum göbekle herkes anlayacak:) 2. ayımda
:) valla bana kalsa bende söylemezdimde ahh bu eşim yok mu çıldırttı beni malüm iş yerinde de bir kaç ark.söyledim bütün herkes duymuş aman napim duyan duysun dedim artık ama fiziki yönden daha belli etmiyorum kendime göre şiştim sanki :)
 
:) valla bana kalsa bende söylemezdimde ahh bu eşim yok mu çıldırttı beni malüm iş yerinde de bir kaç ark.söyledim bütün herkes duymuş aman napim duyan duysun dedim artık ama fiziki yönden daha belli etmiyorum kendime göre şiştim sanki :)
bana kalsa bende sölemeyecektim eşim babasına söledi ilk tüm sülalesi bayramda biliodu ki biz 7 sinde öğrendik benim işyerinde şube müdürm ve 3 tane kız arkdaşım bilio ama konuşurken herkes anlıo yaaa onlarda bebek istio çünkü kurumun geri kalan 100 kişisinin duymasına az kaldı:) bana herkes kilo aldın dio ama almadım tartıda sıkıntı yok ama işte göbüşşş:)
 
İnşallah ben de 2016 Mart annesi olacağım, kalp atışını duyana kadar ümitlenmek istemiyorum. Bana dua eder misiniz, haftaya çağırdı doktor, her şey yolunda olsun da bebeğimin kalp atışını duyayım.:emir_bebek:
aramıza hoşgeldin.bende daha duymadım beni de salı günü çağırdı doktor bakalım ozaman duyabilecekmiyiz.7+2 olcaz Allah nasip ederse salı günü.....ben iki ayrı doktora gidiyorum.birisi özel birisi de devlet hastanesinde.gerçi bana göre ikiside özel gibi kendimde hastanede çalışıyorum ve gittiğim doktorda istanbuldayken aynı hastanede çalışmıştık şimdi buraya tayin oldu benimde işime geldi doğrusu....özeldeki doktorda da 8+1 de çağırdı bakalım...
 
bu arada lütfen fazla eleştirmeden cevap yazarsanız sevinirim... Ben 29 yaşımdayım ve ve 18 yaşımdan beri sigara kullanıyorum günde bir paket içiyordum şimdi bıraktım sayılır ancak akşamları yarım sigara içmezsem çok fazla gergin ve asabi oluyorum sizler sigarayı tam olarak bırakabildiniz mi? Ben içtiğimde vicdan azabı çekiyorum hemde çok çekiyorum ama içmezsemde yaapamıyorum benim gibi olan var mı?

Eleştirmeye tabiki hakkımız yok canım, benim çok tanıdğım var senin gibi vicdan azabı çekip doğuma kadar sigara içen, bırakamıyor kimi insan maalesef .. Bende içiyordum sigara 2 günde 1 paket .. Öğrendiğim günden itibaren azalttım günde 1 2 tane içtim 5+3 gibi zaten bulantılar başladı tamamen tiksindim bıraktım ..
 
X