al benden de o kadar..biraz önce yemekhaneden nasıl kaçtığımı bilemedim..eşim noldu diye bi de sormazmı...(biz aynı işyerinde çalışıyoruzda) kafayı yicem yaa.....Canim bende senin gibiyim...
Hatta bulani hapi bile kullaniyorum ona ragmen pek etkisi olmuyor...
Hatta su saat oldu hala agzima tek lokma goturdugum yok offff...
Hersey heryer kokuyor
banada bulantı hapı werdı dr ama kullanmıyorum. onun yerıne cubuk kraker yıyorum ıcımde agacı cıktııııCanim bende senin gibiyim...
Hersey heryer kokuyor
Canim birde calisan anne adaylari ve anneler olarak sizlerin isi daha zor ...al benden de o kadar..biraz önce yemekhaneden nasıl kaçtığımı bilemedim..eşim noldu diye bi de sormazmı...(biz aynı işyerinde çalışıyoruzda) kafayı yicem yaa.....
banada bulantı hapı werdı dr ama kullanmıyorum. onun yerıne cubuk kraker yıyorum ıcımde agacı cıktıııı
valla hiç sorma.....bi yandan mide bulantısı bi yandan işler..hepsi bi araya gelince zaman geliyo çekilmiyo.sağolsun eşim evde çok yardımcı da pek sorun yaşamıyorum.7 yaşında birde oğlum var.artık büyüdü onunda pek sıkıntısı olmuyo ama yine de çok bana düşkün.çubuk kraker ve tuzlu beyaz leblebi bana fayda ediyo. bence denemelisin....Canim birde calisan anne adaylari ve anneler olarak sizlerin isi daha zor ...
Ben evdeyim 15 aylik oglum var evde ola ola asiri zorlaniyorken sizleri dusunemiyorum bile...
Bende kullanmasam mi acaba...
Birde zor bulduk o ilaci zofran adi....
Cubuk kraker etki ediyor mu canim ?
İnş duyarız birlikte cnm..Uyku tutmadı gece :)Öğleden sonra randevum benim..
Maşallah cnm darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun İnşallah..
Aynen sabahtan akşama kadar sürekli bulanıyor ama kusmuyorum çubuk krakerdende bıktım zaten çok sevmezdim off off geösin artık
Bizde 2gun once duyduk kalp arslarini ..bundan once 2kaybim oldugu icin cok endiseliyim
Geçmiş olsun cnm umarım bir daha yasamazsin boyle birşey..Arkadaşlar dr gittim bugün tekrar vajinalde de baktı ama kalp atışı yok ve yolk kesesi çok büyümüş yarın kürtaj olacağım
Merhaba arkadaslar Bisey merak ettim herkeste gogus hassasiyeti var mi belirti olarak? Bende cok sizliyodu sabah uyandigimda olmuyodu bu sabah tamamen gitti o yuzden bisey olcak diye endiseleniyorum Bu gogus hassasiyeti olmak ve devam etmek zorunda mi ?
Canim bende senin gibiyim...
Hersey heryer kokuyor
banada bulantı hapı werdı dr ama kullanmıyorum. onun yerıne cubuk kraker yıyorum ıcımde agacı cıktıııı
Arkadaşlar dr gittim bugün tekrar vajinalde de baktı ama kalp atışı yok ve yolk kesesi çok büyümüş yarın kürtaj olacağım
benimde olmuştu öyle...çok geçmiş olsun canım.Arkadaşlar dr gittim bugün tekrar vajinalde de baktı ama kalp atışı yok ve yolk kesesi çok büyümüş yarın kürtaj olacağım
Arkadaşlar dr gittim bugün tekrar vajinalde de baktı ama kalp atışı yok ve yolk kesesi çok büyümüş yarın kürtaj olacağım
Cok tesekkür ederim. Allah herkes icin hayırlısını versin insallah.
Evet canım bende de oluyor 6+6 halaaa acıyor birazcıkta büyüdü sanki :)
Dr a gittigimde bende hap istedim fakat ne hapı dedi ben öyle ilacı dayayan doktorlardan degilim dedi sabredeceksin gececek Zaten dedi. Bunlarda olacak artık dedi birde üstüne kızdı. Yok hamileler icebilirmis vs yok öyle dedi ilk 3 ay ilac falan yok dedi
Ayy cubuktanda tiksiniyorum artık ben ekmege terfi ettim :)
Bende hap istedim dr kızdı bana ve gönderdi :) ilk 3 ay hap yok alısacaksın sabredeceksin dedi
ohhh ne tatlı gelir şimdi o uykular..benim bu hamileliğimde o kadar çok uykum gelmiyo nedense..oğluşumda ne uyurdum ama....gerçi ilk hamileliğimle bu hamileliğimin arasında çok fark varr ya hadi hayırlısı...yemekten sonra başımı azıcık masaya koymuştum iş yerinde uyumuşum resmen rüya bile gördüm çok tatlı uykuydu valla:)
inanırım çünkü bende aynı durumdayım canım başımı koysam saniye sürmez uyurum çok halsizim durgunum bide progestan beni mahfediyoryemekten sonra başımı azıcık masaya koymuştum iş yerinde uyumuşum resmen rüya bile gördüm çok tatlı uykuydu valla:)
ben ilaç falan kullanmadan böyleyim birde kullansam ne olurdu acaba Allah herkese kolaylık versin bu sıcaklardainanırım çünkü bende aynı durumdayım canım başımı koysam saniye sürmez uyurum çok halsizim durgunum bide progestan beni mahfediyor
ohhh ne tatlı gelir şimdi o uykular..benim bu hamileliğimde o kadar çok uykum gelmiyo nedense..oğluşumda ne uyurdum ama....gerçi ilk hamileliğimle bu hamileliğimin arasında çok fark varr ya hadi hayırlısı...
Ahhh bacim ahhh bana doktorum sadece 3 ay bu bulantilari cekecegimin garantisini verse inan ben 3 ay cekerim hic sorun degil...Cok tesekkür ederim. Allah herkes icin hayırlısını versin insallah.
Evet canım bende de oluyor 6+6 halaaa acıyor birazcıkta büyüdü sanki :)
Dr a gittigimde bende hap istedim fakat ne hapı dedi ben öyle ilacı dayayan doktorlardan degilim dedi sabredeceksin gececek Zaten dedi. Bunlarda olacak artık dedi birde üstüne kızdı. Yok hamileler icebilirmis vs yok öyle dedi ilk 3 ay ilac falan yok dedi
Ayy cubuktanda tiksiniyorum artık ben ekmege terfi ettim :)
Bende hap istedim dr kızdı bana ve gönderdi :) ilk 3 ay hap yok alısacaksın sabredeceksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?