- 10 Şubat 2015
- 427
- 224
teşekkür ederim canım :)tebrik ederim hayırlı olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım :)tebrik ederim hayırlı olsun :)
bende biraz beklemekten yanayım ama hayırlısı inşaALLAH dayanamazsam haftasonu giderim :)Canim ben en son hcg ye 24 haziranda baktirdim. 131 idi. Ondan sonra hic baktirmadim ve henuz doktora da gitmedim. Ya cuma gunu ya da pazartesi gitmeyi dusunuyorum bakalim.
bende biraz beklemekten yanayım ama hayırlısı inşaALLAH dayanamazsam testi yaltirisonu giderim :)
canım 5.000 üstü olunca kese görülebiliyor net bir şekilde diye söylemişti doktorumGunaydin kizlarrr bende bugun kan testi yaptircam 5 gun oldu ikinci cizgiyi goreli ama gitmedim bugun gidicem aslinda bide doktora gitmek istiyorum gorunurmuki kasiklarim cook agriyo
arkadaşlar ben ptesi tes yaptırdım. kanda 23 çıktı sizde gebelik varmı dır?
çok düşük bir değer. gerçe regl günüm ctesi yada pazar..
Bugun yine yaptirsana. Benim de ilk degerim 40ti.
sat benim 4 haziran senin kaç canım?
[QUOTtestinin sonucunbra, post: 41599855, member: 373478"]Gunaydin kizlarrr bende bugun kan testi yaptircam 5 gun oldu ikinci cizgiyi goreli ama gitmedim bugun gidicem aslinda bide doktora gitmek istiyorum gorunurmuki kasiklarim cook agriyo
Anladim canim kan sonucuna gore hareket ederim artikcanım 5.000 üstü olunca kese görülebiliyor net bir şekilde diye söylemişti doktorum
Pokahontas canim kan testi yaptirdinmi sen kac cikmisti benim sat 6 haziran
benimde gögsümün ucu kaşınmıştı canım acıyodu da ama ben hastalığa vurmuştum meğer değilmişKızlar benim göğüslerinde önce uç kısımlarda kaşıntı olmuştu şimdi sızı var. Acaba gebelik belirtisi olabilir mi? Sizde oldu mu? Benim ilk gebeliğimde de boyle olmuştu ama umutlanmak istemiyorum.
Maşallah değerin çok güzelbende akşam yaptırdım SAT 30 MAYIS / 30 Haziranda 4.711 çok şükür
teşekkür ederim sizin nasıl kan değerinizGünaydın tatlı anne adayları
benimde gögsümün ucu kaşınmıştı canım acıyodu da ama ben hastalığa vurmuştum meğer değilmiş
Maşallah değerin çok güzel
Gyaydın tatlı anne adayları
benimde gögsümün ucu kaşınmıştı canım acıyodu da ama ben hastalığa vurmuştum meğer değilmiş
Maşallah değerin çok güzel
teşekkür ederim sizin nasıl kan değeriniz
benim sat 26 mayıs dün yani 30 haziranda kan değerim 502,45 çıktıGunaydim:) senim degerin kac canim ve ne zaman yaptirdin?