- 10 Temmuz 2012
- 132
- 176
- 53
Ben zaten eskiden de iyi koku alirdim simdi tam bir tazi oldumbenımde oyle tatlım hatta esım dalga gecıyor senınle ava cıkalım dıye :)
![KK59 :KK59: :KK59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten eskiden de iyi koku alirdim simdi tam bir tazi oldumbenımde oyle tatlım hatta esım dalga gecıyor senınle ava cıkalım dıye :)
Takipleşelim o zamanBennnn. Bayılırım instagrama. Ben de nur10_
San
ırım düşük riskini göze almamak için yapıyorlar canım bişey olmaz inş beni plesantada olması korkuttu
Rabbim huzur versin ulkemize ve besislerimizi huzurlu bir ulkede büyütmeyi nasip etsin hepimizeTakipleşelim o zaman
Iyigeceler kızlar Son zamanlarda Hergün şehit verir olduk psikolojim darmaduman ben de asker eşiyim Antep'te görev yapıyoruz gölgemizden Şüphe eder olduk sizden ricam hamilelerin Duası kabul olurmuş bir dua edip yollar mısınız bir kızım var 6 Yaşında ikincisi yolda kısmetse çok korkuyorum aklıma kötü şey bile getirmek istemiyorum eşimi kaybetmekten çok korkuyorum bize ve herkese dua edermisiniz?
Allah Razı olsun şimdiden hepimizi korusun mevlam
Evet canim bende cok uzuluyorum cikti yine pislikler Allahm sen dahil butun askerleri korusun ailesine bagislasin hepsiniTakipleşelim o zaman
Iyigeceler kızlar Son zamanlarda Hergün şehit verir olduk psikolojim darmaduman ben de asker eşiyim Antep'te görev yapıyoruz gölgemizden Şüphe eder olduk sizden ricam hamilelerin Duası kabul olurmuş bir dua edip yollar mısınız bir kızım var 6 Yaşında ikincisi yolda kısmetse çok korkuyorum aklıma kötü şey bile getirmek istemiyorum eşimi kaybetmekten çok korkuyorum bize ve herkese dua edermisiniz?
Ahh canım üzme kendini öncelikle tatlı kızın hisseder bunu sonrada karnındaki bebişin Ülke olarak cook zor zamsnlardan geciyoruz evet Allah ülkemize bayrağımıza askerimize zeval vermesin gönlünü ferah tut iyi düşün iyiyi çağır hamiş hamiş daraltma bu kadar yüreğini Rabbim korusun eşini ve tüm askerlerimizi...Takipleşelim o zaman
evet bende cok uzuluyorummm..allah sana.sabir versi esini basinizdan eksik etmesin canimmTakipleşelim o zaman
gecmıs olsun tatlım umarım ıyıleırsın en kısa zamanda Allah senı ve bebısını korusunKizlar kanamam varhastanedeyiz kan sonuçlarını bekliyiruz
![]()
Umarım her şey yolundadırKizlar kanamam varhastanedeyiz kan sonuçlarını bekliyiruz
![]()
canım geçen hafta tam kan sayımı, açlık kan şekeri, toksoplazma,rubella,cmv,idrar sayımı, idrar kültürü,tsh aklıma gelenler bunlar bunları yaptırdımAynen benden de tüm bu testleri yaptırmam istendi hepsini yaptırdım persembe günü sonuclara bakılacak 4+5teydim kan verdigimde. Köpeğimin oldugunu söyleyincede toksoplazma vs ekledi ama bunun evcil hayvanla pek ilgisi yok iyi yıkanmamıs cig sebzeden de gecebiliyor ve kediden
kızamıkla ilgili bişeydi sanırım kızlar testte iki değer bakılıyor biri pozitif igg ve img ben birisi pozitif çıktı diye oturup ağladım meğer o pozitif bağışıklığın olduğu anlamınaa geliyormuş ne olur ne olmaz benim gibi korkup ağlamayın diye yazdım :)Kızlar günaydıın. Bu rubella ne testi oluyo tam olarak
Evet bağışıklığın olması güzel bi şey hamilelikte gerçekten.kızamıkla ilgili bişeydi sanırım kızlar testte iki değer bakılıyor biri pozitif igg ve img ben birisi pozitif çıktı diye oturup ağladım meğer o pozitif bağışıklığın olduğu anlamınaa geliyormuş ne olur ne olmaz benim gibi korkup ağlamayın diye yazdım :)
Inşallah canım moral oldu çok sağol!!!Bende kızımdan önce kimyasal gebelik yaşadım üzülmeyin sağlıksız bir Döllenme olduğu için vücut atarmış aynı zamanda akabinde hemen hamile kalma olasılığınız yüksek dur okumuştum çünkü rahim kendini çok iyi yenilermiş