- 11 Şubat 2008
- 9.701
- 1.279
- 223
bir başka doktorlara da gidin Hayırlısı olsun canımKizlar cok kotuyum.doktordan geliyorum tek kesede cift gebelik yasiyorum.ikiz diye deli gibi mutlu olduk ama tek kese icinde oldugundan doktorum riskli o yuzden takip edemem ddi. Ozel burda meshur olan bi doktora gittik hemen arada hic perdeleri yok boyle en fazla 7 aya kadar gelebildi bu sekilde ni gebelik ddi sonra kordonlari dolandi ikisini de kaybettik ddi.boyle bi durumda en mantiklisi birini sonlandirmak ddi.hemde hemen 7+2 lermis.cok kotuyum ben bunu yapamamki
Ilk gebeliğim kimyasal gebelik di.betam gün be gün düşüp adet kanamasıyla sonlanmıştı aslında hiç üzülmeyin diyecem olmayacak çünkü Döllenme sağlıksız olduğu için düşüyormuş değer aynı zamanda kimyasal gebelik geçiren bir rahim birdahaki hamileliğe kendini Çok güzel yenilermiş
Aranizda betasi dusen varmi bizim ilk betamiz 57.9 du 2 gun sonra yani bugun 51.58 oldu doktorum tutunmiyor bebek diyor dinlen kanaman olmazsa 4 gun sonr tekrar yaptiricaz betayi dedi knman olursada bebek dusmustur dedi cildiricm simdi aglamaktan gozlerim cikicak yokmu bunun caresi hic basina boyle birsey gelen vrmi bi yardim edermisiniz bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum