2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

  • çok güzel bi doğum
    canım haftaya çarşamba doğum günüm benim o gün gitmek istiyorum ilk muaneye bebeğimi gördüğüm ilk an özel olsun istedim biraz :) benim ilk kan verdiğimde bhcg 668 di iki gün sonra tekrar verdim 1369 olmuştu. umarım haftaya gittiğimde kalp atışınıda duyabilirim
    günü hediyesi olur gerçekten. hadi bakalım güzel haberlerini bekleriz canım
 
Gunaydin
size bir kitap tevsiye edecektim bugun iyi hissettigim icin bugun yazabiliyorum
gecen gun a101de bi kitap almistim biraz okudum eglenceli bir kitaba benziyor eger bulabilirseniz alip okuyuk deri fiyatida 3tl
adi:besikte durdugu gibi durmuyor
dogumdan sonra bir sure kendinize vakit ayiramayacaginiz icin bu zamanlari kitap okuyarak vs.degerlendirin derim :)
kardeşim almış ben de okuyum o zaman :)
 
eşimin işi nedeniyle Konya'da yaşıyoruz orada gidiyorum doktora canım


Sabah akşam bulantı bazende kusma durumum oluyor canım doktora 7.haftamda gittik çok şükür herşey yolunda dedi 1ay sonra 11.haftanda gel dedi.. benim soğuk olan vücudum hamilelik dolayısıyla yanıyor sanki bulantı haricinde birde yanma durumum var sendede oluyor mu?

Bende geçen hafta biraz bulantı oldu ama hiç kusacak kadar olmadı, bu hafta daha iyiyim ( beyaz leblebi arıştırıyorum arada) sicak basmasi olmuyor canim. Ama bi arkadasa daha oluyordu forumda, sofuk dus aloyomus hatta kurulanmiyomus normal bi durumdur belki cinsiyet faekindan veya bunye farkliligindan olsa gerek yasadifimiz degisik durumlar. Takma kafana :)
 
eşimin işi nedeniyle Konya'da yaşıyoruz orada gidiyorum doktora canım


Sabah akşam bulantı bazende kusma durumum oluyor canım doktora 7.haftamda gittik çok şükür herşey yolunda dedi 1ay sonra 11.haftanda gel dedi.. benim soğuk olan vücudum hamilelik dolayısıyla yanıyor sanki bulantı haricinde birde yanma durumum var sendede oluyor mu?
Canim bende konyaliyim hangi doktora gidiyosun
 
Kizlar cevap yazacak olan yok mu sizinki nasildi?
kızlar ben de hep aklıma takıp duruyorum ama ben ce hiç karşılaştırmayalım biz birbirimizi. çünkü herkesin gelişimi farklı olabilir. ben de sanırım yanlış anladım ve endişe ettim normalden neden büyük diye sanmıyorum 4+4 de kesem 13 mm değildir. 1.3 dedi sanki ama cm dedi mm dedi onu hatırlamıyorum. sonuçta normal dedi ise normaldir ben hiç görmeyi bile beklememmiştim o gün. haftaya pazartesi yine gidicem ama bu sefer başka bir doktora giderim inş
 
canım bende kullanıyorum sabah akşam her hangi bir tehlikeye karşı tedbirimizi alalım dedi doktorum ama inanılmaz bir uyku halsizlik yaptı bende iş yerinde resmen ayakta zor duruyorum akşam içtiğimde sorun olmuyor zaten hemen uyuyorum :)
Ben progestanı vajinal fitil olarak kullanıyorumyan etkisi olmuyor, doktoruna bi sor istersen bu sekildkullanabilir miyim diye, yan etkisi cok daha az..
 
daha önce rutin kontrollerde emine hanıma gitmiştim iyi bir doktordur. hamilelik için ilk kontrole acıbadem meliha hanıma gittim ama hala kararsızım. her iki doktordan da memnunum ama ümit vişnelik hastanesini pek sevmiyorum acıbadem in de fiyatları düşündürüyor biraz.
ayyyynı kaygıyı bende yaşıyorum emine hanımı çok seviyorum meliha hanımada daha önce gittim onada çok içim ısındı ama emine hanımdan yanayım tek sıkıntı hastaneyi beğenmiyorum :KK43:
 
Kizlar cok kotuyum.doktordan geliyorum tek kesede cift gebelik yasiyorum.ikiz diye deli gibi mutlu olduk ama tek kese icinde oldugundan doktorum riskli o yuzden takip edemem ddi. Ozel burda meshur olan bi doktora gittik hemen arada hic perdeleri yok boyle en fazla 7 aya kadar gelebildi bu sekilde ni gebelik ddi sonra kordonlari dolandi ikisini de kaybettik ddi.boyle bi durumda en mantiklisi birini sonlandirmak ddi.hemde hemen 7+2 lermis.cok kotuyum ben bunu yapamamki

canım çok zor bir karar allah yardımcın olsun :KK43:
 
Ben progestanı vajinal fitil olarak kullanıyorumyan etkisi olmuyor, doktoruna bi sor istersen bu sekildkullanabilir miyim diye, yan etkisi cok daha az..
yaaa sorayım bakalım canım yoksa sabahları bırakmak bile istiyorum çalışmakta zorlanıyorum pc ye bakamıyorum :)
 
Bir yıllık evliyim geçen ay çocuk yapmaya karar verdik pco luyum hayatta olmaz kimbilir ne kadar ugrasicaz derken kontrollerimi yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı. İlk ay hamile kaldım inanamıyorum hala Mart ta bebeğim olacak. Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin. Sakin stres yapmayın dua edin allahım en iyisini bilir.

ayyy çok çok sevindim canımm. bende pkoluyum ve 3 yıl tedavi gördüm. sonra 6 temmuzda hamile olduğumu öğrendim. sende bu mesajını 6 temmuzda yazmışsın çok dikkatimi çekti. bende şuan bu foruma yazdığıma inanamıyorum. Allahıma çok şükür yüzümüze güldü.
 
Arkadaşlar merhaba,

Ben de mart annesi olacağım bir aksilik olmazsa :) 5 haftalık hamileyim internetten hesapladığıma göre. ( sat 14 haz)
Adetime 3 gün kala dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Üzüldüm tabi. Adetim çok düzenlidir 2 gün gecikince tekrar ümitlenip test yaptım. Pozitif çıktı. İnanamadım 2 tane daha test yaptım :) yine pozitif çıktı. 14 temmuzda doktoruma gidip kan tahlili yaptırdım. Hatta çok küçük olmasına rağmen kesesini bile gördük. Haftaya salı günü tekrar gideceğim :)
Başka kan tahlili yaptırmadığım için artış oldu mu olmadı mı bilmiyorum tabi. İlk testte b-hcg 1439 çıkmıştı. Boş gebelik diye bir şey okudum biraz endişelendim....
 
X