- 25 Şubat 2010
- 136
- 180
- 103
Amin çok teşekkür ederim,Canim cok gecmis olsun Allahm acil sifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkür ederim,Canim cok gecmis olsun Allahm acil sifa versin
Çok geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın. Ben de hala işyerime söylemiyorum bu sebepten.Selam herkese bugün kanamam birden kahveden kırmızıya döndü, acil dr uma gittim 3 ayrı dopler ultrason çekildi 9 +3 günlük olması gereken gebeliğim 6+3 de durmuş bu sebepten kürtaj oldum çok acıymış Allah kimseye yaşatmasın hepinize hayırlı hamilelikler,,,
Benden ufak bir tavsiye 3 ay olmadan kimseye söylemeyin şimdi tek tek haberi olanlara bildirmek zorunda kaldım .bu da ayrı bir acı......
Amin gerçekten çok sinir bozucu bir durum nerdeyse 9.5 haftadır hayatımı hallaç pamuğu gibi değişmişti bu kadar emeğe kayıp çok üzücü ama rabbimden gelenede boynum kıldan ince sizin sağlıklı,hayırlı olsun inşallahÇok geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın. Ben de hala işyerime söylemiyorum bu sebepten.
biraz once arayan hemsire 2060 bhcg tebrik ederim dedi :) allahim sukurler olsun saglikla gelsin kuzular.. ben ne zaman doktora gitmeliyim sizce kizlar?
Gittim canım doktora kesemizi gördük yarın kismet olursa kalp atışı için gitmez senin bebis nasıl buaralar baya yoğunluk var o yüzden arkadaşlar çok yazamıyorum en yakın zaman da gelip hepinizi tanıyarak takip etmek istiyorum
Amin gerçekten çok sinir bozucu bir durum nerdeyse 9.5 haftadır hayatımı hallaç pamuğu gibi değişmişti bu kadar emeğe kayıp çok üzücü ama rabbimden gelenede boynum kıldan ince sizin sağlıklı,hayırlı olsun inşallah
Selam herkese bugün kanamam birden kahveden kırmızıya döndü, acil dr uma gittim 3 ayrı dopler ultrason çekildi 9 +3 günlük olması gereken gebeliğim 6+3 de durmuş bu sebepten kürtaj oldum çok acıymış Allah kimseye yaşatmasın hepinize hayırlı hamilelikler,,,
Benden ufak bir tavsiye 3 ay olmadan kimseye söylemeyin şimdi tek tek haberi olanlara bildirmek zorunda kaldım .bu da ayrı bir acı......
Gerçekten insan başına gelmeden bilemez tabi ama inşallah bu üzüntünün üzerine allahım sana en hayırlısından bir evlat nasip eder. İyi dileklerin için de teşekkür ederim açıkcası brn de endişeliyim lekelenmelerimden ötürü seni üzmek istemem ama bu süreçte kalp atışını duymuş muydun? Cevap vermek zorunda değilsin cnm.Amin gerçekten çok sinir bozucu bir durum nerdeyse 9.5 haftadır hayatımı hallaç pamuğu gibi değişmişti bu kadar emeğe kayıp çok üzücü ama rabbimden gelenede boynum kıldan ince sizin sağlıklı,hayırlı olsun inşallah
üzülmüyorum artık kalp atışını 6.haftada duyar gibi olduk ama tam değil demişti dr sonraki 7. Hafta kontrolde duyamamıştık, malesefGerçekten insan başına gelmeden bilemez tabi ama inşallah bu üzüntünün üzerine allahım sana en hayırlısından bir evlat nasip eder. İyi dileklerin için de teşekkür ederim açıkcası brn de endişeliyim lekelenmelerimden ötürü seni üzmek istemem ama bu süreçte kalp atışını duymuş muydun? Cevap vermek zorunda değilsin cnm.
Teşekkür ederim sağolun, hayırlısı artık.canım çok geçmiş olsun
Hakkında hayırlısı olsun canım.üzülmüyorum artık kalp atışını 6.haftada duyar gibi olduk ama tam değil demişti dr sonraki 7. Hafta kontrolde duyamamıştık, malesef
Amin inşallah,ilk gebelikti biraz ondan hüsranım fazla oldu sanırım bide yaş 40 hepsi tuz biber. Kısmet rabbim herkesin hakkında hayırlısını versincnm gecmıs olsun..rabbım en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelık nasıp etsın ınsallah
Canim cok uzuldum ...hakkinda hayirlisi olsun...umarim saglikli bebislerine tekrar kavusursun...dedigin dogru bende herkese soyledim dusuk olursa bende ondan cok korkarim...Rabbim hepimizi saglikli hayirli evlatlar nasip etsinSelam herkese bugün kanamam birden kahveden kırmızıya döndü, acil dr uma gittim 3 ayrı dopler ultrason çekildi 9 +3 günlük olması gereken gebeliğim 6+3 de durmuş bu sebepten kürtaj oldum çok acıymış Allah kimseye yaşatmasın hepinize hayırlı hamilelikler,,,
Cnm kac haftalik viktin biz 9 kusur olmamiz gerekirken 6 kusur bebek var kalb atisi yokkızlar merhaba... bende dr a gittim bugün geç döllenmeden dolayı satım değişti. bebeği gördük kalp atışını gördük dinletmedi 2 hafta sonra gel o zaman dinlersin şuan çok küçük dedi. böyle işte. kayıpları olan arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inanın hepiniz için çok üzüldüm. Rabbim en yakın zamanda tekrar versin inşallah... yeni gelenler hoşgeldiniz. artık kayıplar olmasın
soyle canimmm gcmisi okuyamadaimm...son adet tarihin ne zaman?Kızlar yazdım ama dönen olmadı bi cevap verseniz keşke ):
Canım hamilesin :) hiç aklını böyle seylerle yorma bence:)merhaba kızlar, ben de sanırım ucundan kıyısından yakalayarak Mart annesi olucam :) ama size sormak istediklerim var. sat 23 haziran, bat dündü. ama ben tatile gideceğim için 14ünde yani battan 6 gün önce beta hcg yaptırdım. gebelik yoksa tatilde rahat etmek adına. <2.00 çıktı. ben de negatif dedim. her neyse bugün adet olmadım henüz diye öylesine ucuz idrar testlerinden yaptım. ikinci çizgi silik çıktı. akabinde hemen kan testi yaptırdım. 209.25 çıktı beta. çok şaşkınım ve korkuyorum birden böyle yükseldi ama dış gebelik kimyasal gebelik vesaire riskim var mıdır sizce?