2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba kızım 5 aylık sütüm kesildi mama da yemiyor 1 haftadır. Doktor çok acil snne sütü temin etmem gerektiğini söyledi. Eğer bılamazsam hastaneye yatıcak. Aranızda sütü bol olup saklayan varsa satın almak isterim. Çok çok zor bir durumdayım bir anne olarak. Lütfen sütü fazla olanlar bana dönüş yapabilir mi? Çok teşekkürler
Canım facede emziren anneler var oraya üye olup yaz istersen burdan daha çok kişi görür.

Herkese slm arkadaşlar oğlum mama ağarlıklı besleniyordu azmettim mamayı kademeli olarak kestim sadece emziriyorum bu seferde kilo alımı düşmüş perşembe dr a götürücem moralim çok bozuk 2 aydır mamayı kesip sadece emzirmek için uğraştım tam başardım dedim bu seferde kilo almamış moralim çok bozuk

Merhabalar kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir benim bebeğimin gündüz uyku problemi vardı çok yazdım buraya bi tavsiye fikir için şimdi ben 3 gündür anason çayı içiyorum ve bebeğim düzensizde olsa gündüz uyumaya başladı 1-2 saat problemi olan arkadaşlar denemenizi tavsiye ederim bende devam edicem inşallah tamamen düzelir

Herkese slm arkadaşlar oğlum mama ağarlıklı besleniyordu azmettim mamayı kademeli olarak kestim sadece emziriyorum bu seferde kilo alımı düşmüş perşembe dr a götürücem moralim çok bozuk 2 aydır mamayı kesip sadece emzirmek için uğraştım tam başardım dedim bu seferde kilo almamış moralim çok bozuk
4. Ay artik kilo alimi yavaslarmis. Hemen uzme kendini sen bol bol emzirmeye devam :) saatli mi emziriyosun yoksa bebegin her istediginde mi?

Belki de memeler anca uyum sagliyordur hem kilo alimi yavaslayacak artik zaten.normal persentil icindeyse hic uzulme takma..ne guzel birakmissin mamayi..mucadeleye devam..

Herkese merhaba kızım 5 aylık sütüm kesildi mama da yemiyor 1 haftadır. Doktor çok acil snne sütü temin etmem gerektiğini söyledi. Eğer bılamazsam hastaneye yatıcak. Aranızda sütü bol olup saklayan varsa satın almak isterim. Çok çok zor bir durumdayım bir anne olarak. Lütfen sütü fazla olanlar bana dönüş yapabilir mi? Çok teşekkürler
Benim buzlukta bi kaç paket olucak ıstersen verırım bizimki bıboron almıyo oyuzden kullanamıycam begegine bi faydam olursa sevinirim yine sagmaya calısırım bebegıne cok gecmıs olsun

4. Ay artik kilo alimi yavaslarmis. Hemen uzme kendini sen bol bol emzirmeye devam :) saatli mi emziriyosun yoksa bebegin her istediginde mi?
Her kımıldamasında emziriyorum bu ay 60 gr almış şok geçirdim hala kendimde değilim yarın kontrolü var dr vaşka derse mecbur başlıcam bide çişli bezinde pembe pudra lekeleri oluşmaya başladı yeterli beslenmediği için sanırım

Canım yeterli beslenemiyorsa neden riske atıyorsunuz ek gıda yada mama verin benim bebeğimin kilo alımı yetersizdi çünkü sütüm azdı şimdi artık ek gıdaya geçtim drumda önerdi ve mama da veriyorum allaha şükür kilomuz toparladı tek anne sütü yeterli gelmedi bize açıkcası

Ek gıda olarak bi öğün mamadan mayaladığım yoğurdu ve meyve rendeleyip veriyorum yada patates ve havuç püresi veriyorum severek yiyo kızım

Canım yeterli beslenemiyorsa neden riske atıyorsunuz ek gıda yada mama verin benim bebeğimin kilo alımı yetersizdi çünkü sütüm azdı şimdi artık ek gıdaya geçtim drumda önerdi ve mama da veriyorum allaha şükür kilomuz toparladı tek anne sütü yeterli gelmedi bize açıkcası

Benimde maalesef sütum yeterli gelmiyor bide ise başladım günde iki defa gidip emziriyorum ama tabi yetmiyor bende mama takviyesi yapıyorum şu an 4.5 aylık oldu 5. Ayda bende ek gida vermeye başlamak istiyorum

Ne yaptin son durum nedir?
Slm arkadaşım götürdüm dün dr yine tarttı ve kilo almamış böyle olmaz dedi kaşık mamasına başlıcaz dedi sabah akşam ver dedi aldım yedirmeye çalıştım yemedi biberona koydum içmedi mamasından yaptım içti napıcamı şaşırdım kaşık maması ver dedi verdim yemedi. Bütün kaşık mamalardan alıp denicem sanırım hangisini severse. Çişli bezindeki pudra lekeleri önemli değil dedi sorun olmaz dedi su verme dedi

Slm arkadaşım götürdüm dün dr yine tarttı ve kilo almamış böyle olmaz dedi kaşık mamasına başlıcaz dedi sabah akşam ver dedi aldım yedirmeye çalıştım yemedi biberona koydum içmedi mamasından yaptım içti napıcamı şaşırdım kaşık maması ver dedi verdim yemedi. Bütün kaşık mamalardan alıp denicem sanırım hangisini severse. Çişli bezindeki pudra lekeleri önemli değil dedi sorun olmaz dedi su verme dedi
Sivi eksikliginden oluyomus sanirim o pembe leke benim oglan yeni dogdugunda olmustu. Gece de sık sık emiyo mu kac saatte bir kalkiyo

Benimde maalesef sütum yeterli gelmiyor bide ise başladım günde iki defa gidip emziriyorum ama tabi yetmiyor bende mama takviyesi yapıyorum şu an 4.5 aylık oldu 5. Ayda bende ek gida vermeye başlamak istiyorum
Evet cnm ben 4.ayda başladım vermeye ek gıda
bizimki çok severek yiyo beni emmek istemiyo muz veriyoeum yarım muzu yiyo bi şeftaliyi yiyo yani baya severek yiyo öyle oluncada veriyorum ben bide bizimki aşırı kusuyo şuan ek gıda yerken kusamıyo hiç oda beni sevindiriyo açıkcası karnı tok biliyrum

X