2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben aldim canim vitamincianneden.ebaydan ya da iherb diye bi siteden alanlar da varmis ama ben cesaret edemedim kendim gumrukte calisiyorum ilac diye salmaz bizimkiler biliyorum.vitamincianne kevser hanimdan aldim.bi gunde gecti elime.yardimci oldu sağolsun..
Ya onada sordum felan ama emin olamadım arkadaşımda içime şüphe koydu iyice eczaneler istesek getiremiyor mu

Bende D vitamini getirtiyorum kızlar kendime amerikadan. Amazoon adlı siteden verdim sipariş. 3 şişesi 90 lira. Burda çok pahalıya satıyorlar. N11 de 120 tl bir şişesi. Bakalım şimdi yolda haziranın 1 'inde gelecek inşallah.
Vitaminci anne Bi şişeyi 90 satıyor bu niye bu kadar ucuz ki 30₺ ay iyice kafam karıştı

Vitaminci anne Bi şişeyi 90 satıyor bu niye bu kadar ucuz ki 30₺ ay iyice kafam karıştı
ben de amazondan iki şişe aldım. toplamda 25 dolarlık alışveriş yapmak gerekşyordu o yüzden yanına bir de oyuncak aldık. burda pahalı olmasının sebebi bence gümrük işlemleri yüzünden. burda satanlar bizim gibi amazondan bir yakının amerikadaki adresine postalayıp getirtmeleri olabilir. insanların gümrükle falan uğraşmak istemediklerini bildikleri için fahiş kar koyuyolar.

Slm arkadaşlar oğlum çok şükür 3. Ayına girdi ve ben hem meme hem mama veriyorum.mamayı kesmek istiyorum aranızda mamayı kesen sadece anne sütü veren oldumu nasıl yaptınız yardımcı olursanız sevinirim
Canim mesela günde kac kere veriyosun sabah oglen akşam bikere veriyosan ogunleri azalt yada 100ml veriyosan 50ml icir yada komple kes mamayi mama kullanan tanıdıklarim ole yapiodu bende mama vermistim baktim gerek yokmuş bide saginca anladim sütüm yeterli geliomus

Mrb kızlar artık kimse girmiyor herhalde sayfamıza ben yinede yazmak istiyorum belki bir cevap veren olur. Ramazan ayı yaklaşıyor şimdiden hepinizin ramazanı mübarek olsun. Oruç tutacakmısınız ben çok kararsızımda tutmasam içime sinmeyecek tutsam hiç sütüm olmazmı acaba bebek açmı kalır sizler ne düşünüyorsunuz ?

Mrb kızlar artık kimse girmiyor herhalde sayfamıza ben yinede yazmak istiyorum belki bir cevap veren olur. Ramazan ayı yaklaşıyor şimdiden hepinizin ramazanı mübarek olsun. Oruç tutacakmısınız ben çok kararsızımda tutmasam içime sinmeyecek tutsam hiç sütüm olmazmı acaba bebek açmı kalır sizler ne düşünüyorsunuz ?
Merhaba.benimde buaralar arastirdigim bi konuydu oruc tutmak.dinen hamile ve emziren oructan mukellef olmuyormus.hatta kazasi ve fidyeside olmuyormus.ben bazen ogunlerimi atladigimda,az su ictigimde bile sutumun azaldigini fark ediyorum goguslerim tam dolmuyor.o yuzden tutmayacagim.sizde kendinizi bir deneyin isterseniz.ama gunler uzun sicaklar geliyor dikkat edin.hayirli ramazanlar

Slm arkadaşlar oğlum çok şükür 3. Ayına girdi ve ben hem meme hem mama veriyorum.mamayı kesmek istiyorum aranızda mamayı kesen sadece anne sütü veren oldumu nasıl yaptınız yardımcı olursanız sevinirim
Ben mamayı tamamen kestim cnm. Ne bileyim zaten günde 1 bilemedin 2 defa en fazla 60 cc veriyordum. Sonra sütüme güvendim denedim 1 gün 3 gün derken 15 gündür hiç vermedim. En son bugün bir deneyeyim dedim mama bebeğim kendisi istemedi:)Kilo alımıda gayet iyi çıktı doktorum mama verme dedi bugün.humana still tea ,protein ağırlıklı beslenmek ,bol su içmek ve düzenli yemek yemek bir de tabii uyumak dinlenmek ki benim bebeğim çok az uyuyan bir bebek annemdn ve eşimden destek alarak toparladım kendimi. Sütüm öylelikle bollaştı .

Ben mamayı tamamen kestim cnm. Ne bileyim zaten günde 1 bilemedin 2 defa en fazla 60 cc veriyordum. Sonra sütüme güvendim denedim 1 gün 3 gün derken 15 gündür hiç vermedim. En son bugün bir deneyeyim dedim mama bebeğim kendisi istemedi:)Kilo alımıda gayet iyi çıktı doktorum mama verme dedi bugün.humana still tea ,protein ağırlıklı beslenmek ,bol su içmek ve düzenli yemek yemek bir de tabii uyumak dinlenmek ki benim bebeğim çok az uyuyan bir bebek annemdn ve eşimden destek alarak toparladım kendimi. Sütüm öylelikle bollaştı .
Sütünüzün olması için bol salata yiyin içine dereotu koyun günde 3litre su için en az ve bol bol uzanın lactamildde süper süt yapıyo bende emzirebilmek harika bişey bebeklerinze bol bol süt olsun inşallah

Ben tutamicam on yedi saat susuz ve besinsiz kalan bi vücudum olursa psikolojik olarak bile sütüm azalır herhalde :)))

Ben gunde 60 ya da 90 mp veriyodum Son zamanlarda vakit buldukca yumusak bos gibi olan göğsümü sagdim ve 50-60 ml sut ciktigini gorunce kendime guvenim geldi once 60 ml ertesi gun disardaydim diye 30 ml verdim sonraki gun hic vermedim ve cok mutlu oldum Kilo alimini bilmem ama yine dolu dolu kaka yaptigi icin sutun yettigini anladım Insallah mamaya gerek kalmaz Artık disaridada emzirme onlugumle emzirebildigik icin yanima mama almıyorum

Kizlar merhaba.. bebekler buyuyor izinler bitiyor. Dogum izni bitiminde ise donmeyi dusunen var mi?
Onceleri 3 ay kada ücretsiz izin kullanirimd diyordum ama sut izni olayini dusununce acaba baslasam mi dedim. Ve cok da aklima yatmisti. Bebegim 4 aylik olunca calismaya baslayacaktim. Hazirlik olsun diye süt pompasi aldim elektrikli. Gunde bir kere sagmam yetecekti. Ama sutum cok az cikiyor. Acaba makineden mi diyorum elimde deniyorum yine yok. Pompa bebekten daha az ceker biliyorum ama bu kadar da fazla fark olamaz yani,3 saatte tek taraftan 30 cc anca cikardim.Halbuki oglumun keyfi kötü degil,uykusu gelince mizirdanir ya da gazini cikaramayinca falan o kadar. Memelerim hakikaten pörsümüs gibi en basindan beri zaten. E gercekten süt yoksa bu cocuk neyle besleniyor?bugum tam 2.5 aylik. Ilk ay 1400 gr aldi ikinci ay ise 850 gr kadar. Bu ayi henuz bilmiyorum. Ama gozum korktu. Sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda? Bana fikir verebilecek olan var mi?

Mesajimi guncelliyorum kizlar. Sanirim memeler pompaya alışık olmadigi icin az cikiyormus. Simdi pompayla kanka olduk:) ise baslama arefesinde buzluga stok yapiyorum.benim gibi calismaya baslayacak olan anneler varsa diye yaziyorum. Isimi garanti altina almak adina hic degilse 3-4 litre kadar süt stoklarsam iyi olur diye düşünüyorum. Simdilik bazi posetleri 70-80 cc,bazilarini 150 cc olarak koymaya calisiyorum. Genellikle geceleri sagiyorum,bir memeyi emzirip digerini sagacak sekilde.Bu arada oglum biberonu tutar mi bilemedigim icin ilkin biberon denemeleri yaptim. Taze sagdigim sutle denedim.Cok sukur aventin natural pp biberonunu tuttu.sonra buzluktan indirip erittigim sutu verdim. Bazi bebekler buzluktan cikan sütü icmiyormus ya malum,cok sukur ona da pek itiraz etmed,yine de bi onbes gun kadar sonra onbes gün beklemis sutlerle de denicem. bu arada kademeli olarak evden uzaklasma yapiyorum:)sut birakip alisverise cikiyorum ya da buyuk oglumu dolastiriyorum vs. Simdilik isler yolunda gidiyor elhamdulillah. Calisan anneler olarak insallah bebeklerimizi goturebildigimiz yere kadar anne sutu ile götürürüz kızlar.

ben de amazondan iki şişe aldım. toplamda 25 dolarlık alışveriş yapmak gerekşyordu o yüzden yanına bir de oyuncak aldık. burda pahalı olmasının sebebi bence gümrük işlemleri yüzünden. burda satanlar bizim gibi amazondan bir yakının amerikadaki adresine postalayıp getirtmeleri olabilir. insanların gümrükle falan uğraşmak istemediklerini bildikleri için fahiş kar koyuyolar.
Amazon ınstagramdan mı satıyor bulamadım ben sayfayı

ben aldım doğum parasını, 2. çocuğum 400 lira yattı ptt ye. 1-1 buçuk aya yatar demişlerdi 1 ay sonra yattı. ilk çocuğa 300 2. çocuğa 400 3. çocuğa 600 yatıyor
Can'ım biri sorucam bu parayı alabilmek için nereye müracaat etmek gerekiyor anlayabilirmişim ne yapılmadı gerektiğini ben ise Anadolu yakasında oturuyorum

Ben de martta dogum.yaptim pttue yatmis 400 tl 2. Cocuk benim telefona mesaj geldi
Canim ben çalışmıyorum ev hanımıyım ama bu parayı sanırım bende alabiliyorum , fakat Nasıl alabileceğimi bilmiyorum sen nereye müracaat ettin ne yapılması gerekiyor bana yazabilirmisin ben ist Anadolu yakasında oturuyorum.

Amazon ınstagramdan mı satıyor bulamadım ben sayfayı
Canım amazon amerikanın web satış sitesi. Direk amerikadan getirtypruz. Bu yüzden türkiyede satılanlardan daha uygun. Aracı koymadan kendimiz alıyoruz. Ben 3 şişe sipariş verdim 25 dolara tamamlamak için. Yakınımdakilere vericem. Türkiyede satanlardan güvenemedm almaya bide her şeyn sahtesini yapıyoruz çünkü.

Canim ben çalışmıyorum ev hanımıyım ama bu parayı sanırım bende alabiliyorum , fakat Nasıl alabileceğimi bilmiyorum sen nereye müracaat ettin ne yapılması gerekiyor bana yazabilirmisin ben ist Anadolu yakasında oturuyorum.
Ben hamilelilk sürecinde evdeydim ev hanımıydım bir sene bende aldım. Ama başvuruları eşim yaptı doğumdan 3 gün sonra falan.

Ben ilk günler deniycem. Sabaha kadar bol su içmeyi düşünüyorum bakalım inşallah sütüm azalmaz baktım azalıyor tutmuycam.

Eşin sgk lı ise sen ev hanimi da olsan bildigim kadariyla ilk cocuksa 300, 2.ise 400 tl ptt ye adina yatiyo, yani ben öyle aldim

X