5.01di canimsenin kaç çıkmıstı panık yapmıstın kı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.01di canimsenin kaç çıkmıstı panık yapmıstın kı
Senle ben bayağı bi tecrübeliyiz canım, benimde 4. çocuğum olacak bu biraz süpriz yumurta gibi oldu, diğer çocuklarım planlıydı ama bunu bi daha olsun diye düşünmedim yani, Allah nasip edecekmiş ne yapıyım, Allahım herkese sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin bu arada yaşım 36Merhaba arkadaşlar 3 yıl sonra yine Mart annesi olmak nasipmiş, çok eski üyeyim ama son 2 yıldır pek uğrayamadım, buarada 4.cü çocuğum olacak inşaallah
Hoş geldiniz biraz daha zaman demekSlm biz geldik gec döllenme ile bebegimiz 6+2
Bebegi gördük
Kalb atisini göremedik
10 gün sonra yine cagirdi
zararlı değil doktorum bana rahat edebileceğin her pozisyonda yatabilirsin dedi rahat kıyafet senin rahat etmen için iyi olur bebeğe zararı olacağını sanmıyorumDar giymek ve yüzüstü yatmak zararli mi
ben de yarın gidicem inşallah keseyi görürüz kalp atışı için erken mi acaba sizin sat kaç?Bugün bizim de kontrolumuz vardı sata göre tam 6.haftaya bugün girdik karından duyulmadı kalp atışı bebeği gördük şükür alttan kalp atışı duyulur ama gerek yok dedi doktor haftaya tekrar gidicez ama nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorum inşallah sorunsuz duyarız hepimiz minnakların pıt pıtlarını
Benimde sadece sabahları bulanıyor.Yok denecek kadar az bulantım var.İnşallah canım :) Peki mide bulantıların ne zaman başladı? Ben tabi isterim ki bulanmasın hiçbirimizin ama sanırım normal olan bulanması ondan bu kadar üstünde duruyorum açıkçası
Kızlar bişey sorucam size; normalde çok fazla rüya görmezdim..ama hamile kaldığım günlerden beri (hatta öğrenmeden bile öncesinden) aşırı derecede rüyalar görüyorum.. çoğu da kabus gibi şeyler oluyo benim gibi olan var mı acaba bu gebelikle mi ilgili bişey??
Evet erken gebelik belirtilerinde okumuştum bunu.Öyledir bence...önemseme..Kızlar bişey sorucam size; normalde çok fazla rüya görmezdim..ama hamile kaldığım günlerden beri (hatta öğrenmeden bile öncesinden) aşırı derecede rüyalar görüyorum.. çoğu da kabus gibi şeyler oluyo benim gibi olan var mı acaba bu gebelikle mi ilgili bişey??
yani benimde bırkaç oyne yapılan tesımde 3 cıkmıstı nısanda doktorum daha dusuk olmasını ısterız ama sorun degıl demıstı bana da5.01di canim
benim 9 haziran ama duyamadık vajinal ultrasondan duyulabilir ama gerek yok dedi doktor ben de ısrar etmedim biraz daha dayanıcaz napalım sağlıklı olsun da beklerimben de yarın gidicem inşallah keseyi görürüz kalp atışı için erken mi acaba sizin sat kaç?
Çok geriliyorum ya ağlayarak ya kalp çarpıntısıyla uyanıyorum.. ne zaman biterki bu kabuslarBenimde sadece sabahları bulanıyor.Yok denecek kadar az bulantım var.
Evet erken gebelik belirtilerinde okumuştum bunu.Öyledir bence...önemseme..
canım 6.haftanın ya da 7. haftanın bitiminde hem kalp atışları duyuluyor hemde bebek görünüyor. 2 sene önce oğluma yeni hamileyken 6. haftada sadece kalp atışlarını gördü doktor, alttan kamerayla istersen bakalım keseye dedi bende yok dedim baktırmadım alttan , sen istersen bakar alttan korkma zorla alttan muayene edemezler. ( ben henüz gitmedim doktora 8. haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum.)arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım ben çünkü bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim :):) tahmini doğum 23 mart gibi görünüyor inşallah tabi. size sormak istediklerim var yardımcı olursanız cok sevinirim. birincisi doktora kaçıntı haftada gidilmeli benim su an SAT a gore 4+5 görünüyor. birde şimdi gidersem alltan muane ederler mi hiç istemiyorum açıkçası. son olarak da Koru hastanesi düşünüyorum takip ve doğum için ama aylin hanım ve ümit bey arasında kaldım. aslında bayan tercihim olur ama çook iyi doktorsa çocuğum için erkek doktorda olabilir. bana yol gösterirseniz sevinirim:)