- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı canım sabah bi bebek daha gelebilr desene artık sayılı kısı kaldı ins saglıklı bı sekılde alırsın bebegını kucagınaKızlar beni yatisa aldilar hastanedeyim ben bu aksam burdayim belkide bi bebisde ben fırtlatirim bebegimin haretlerinde azalma var o yuzden kontrol altinda tutucaklar bakalim hayirlisi kizlarr cok heycanliyim
Teşekkür ederim cnm sen de yaptır çok şık ve kullanışlı görünüyorbayıldım gule gule uyusun bebişin.haftasonu malzeme alıp anneme hemen yaptrmak ıstyorum cok guzell
[Çok seTE="fainminiginin un, post: 45449780, member: 706175"]Merhaba kİnşallah +0 ölçümleri doğru cikz raporu aldım bugün.Bebişim 2600 gr yükselmiş şükür,böyle giderse 3 kilo olabilirmiş doğuma kadar.Bebeğim kanala girmiş.Ne zaman gelir acaba kanala girdikten sonra sizce?
Canım benim zaten sürekli sancılarla yokluyor ayrıca biraz kilolu oglum 4100 en son bide kan pihtilasmasi var iğne mi kesmem gerek o yüzden 38+4 te alcak pasamıSenin niye erken oluyo cnm bi hafta gerçi benim son artık daha fazla beklemez dedi doktor
İns canım benim sağlıkla alalım kucağımızaAaa ne güzel canım rabbim yardımcımız olur inşallah:)
Ben medikal parka gidiyorum canım vedat beye çok memnunum iyi ki ona gitmisim.eğer doktor demediyse olmaz bişey inş canım doktorlar biliyor çünkü ne derlerse çıkıyor inş esin gelesiye kadar bekler bebisinhadi ya bunu öğrendiğşm iyi oldu buugun 37hafta kontrolüm vardı valla endişe ike gittim açıkcası hrr an hazırlıklı ol dermi ki diye ama daha üç haftan var dedi nst de sancı mancı hiç bişey çıkmadı bu haftayı bi geçireyimde inş sağ salim doğumsuz çünkü yanlız kalıcam sonra allah kerim hayırlısı
Ben ilk doğumumda Bebek bezi kullanmıştım:)bebeğin bezinden yani...gayet iyi oluyo..Ben hastaneden eve geldigimde depend mesane kulodu kullandim. 5.gununde orkid kullanmaya basladim.kesinlikle ilk gunler icin depend cok rahat.
Hadi hayırlısı olsun canım inş sağsalim almissin dir kucağına yavrunusancılarım başladı 6 dakikada bir. benim için dua edin kızlarrrr...
Canım aspirini 10 gün önce bıraktırdı iğneyine en son cumartesi günü vurcam 3 gün önce kescek yani hayırlısı ile alalım bebişlerimizi kucağımızaRabbım saglıkla kavustursun canım bebegıne.ne guzel bu haftalara kadar gelmıssın.cok zor sureclerden gectık gecmeye de devam edıyoruz....iğne kullanıyomusun peki canım.doktorun ıgneyı nezaman bırakmanı soyledı merak ettım.ben aspirini 32.haftada bıraktım.asprın ıgneye göre daha etkılıymıs etkısı uzun suruyomus
Benimde canım çok istiyor anlamadım gitti demek ki vücut istiyor baksana herkesin artmış bu haftalardaMerhaba kızlar bu aralar cay kahve düşkünü oldum kendimi zor tutuyorum. 2-3 bardak çay 1 türk kahvesi içiyorum bu Sınırı geçsem birşey olur mu etkilenir mi bebiş?
Hayırlısı olsun canım haberdar et bizi durumdanKızlar beni yatisa aldilar hastanedeyim ben bu aksam burdayim belkide bi bebisde ben fırtlatirim bebegimin haretlerinde azalma var o yuzden kontrol altinda tutucaklar bakalim hayirlisi kizlarr cok heycanliyim
DEEPLEND MARKA TEK KULLANİMLİK İÇ ÇAMAŞIRI EN GUZELI
Anladım aliyim ondan o zaman peki Kilo olarak sıkıntı cikiyormu ben alt taraftan kiloluyumBen hastaneden eve geldigimde depend mesane kulodu kullandim. 5.gununde orkid kullanmaya basladim.kesinlikle ilk gunler icin depend cok rahat.
drygsayy kendi rızası ile mi gelmiş nasıl olmuş doğumu bebek bebeği tutmuyor demek kimi 42 leri bekliyor kimi erlen davranıyor Bakalım bizimkiler napacsk
Evet suyu gelmis zaten gecen haftadan 1 cm acilmasi vardi Suyu gelince hastaneye gitmis beklemisler kendi sancisi acilmaya yetmemis o yüzden suni sanci verilmiş Bebeğin kalp atışı yavaslayinca son dakka sezaryene alınmış
Biz de mima aldık. Ben de stokke ve mima ve hatta inglesina trilogy arasında gidip geldim. Stokke aç kapa beceremedim bir türlü. Trilogy acayip rahat hafif ve kullanışlıydı ama tipi bir türlü içime sinmedi bir de alçaktı . Mima da karar kıldık en sonunda eşim aklımı çeldi ama stokkeden daha rahat kullanışlı ve hafif geldi bana. İyi günlerde kullanalım canım..Bende unkapanından aldım Canım geçen hafta peg perego çok iyi ama alçak ben yüksek olmasını istedim, bebekle göz mesafesi kurmak önemliymiş mima ve Stokke yüksek ve kullanımı rahat unkapanında Stokke yok ama mima aldık biz kullandıkçada garantisi varmış
Canim benim bebis 10 gun once girdi kanala ve hala tik yok o yuzden cok fazla dusunme onuMerhaba kızlar.37+0 olduk çalışamaz raporu aldım bugün.Bebişim 2600 gr yükselmiş şükür,böyle giderse 3 kilo olabilirmiş doğuma kadar.Bebeğim kanala girmiş.Ne zaman gelir acaba kanala girdikten sonra sizce?