• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar:KK57: beni yatisa aldilar hastanedeyim ben bu aksam burdayim:KK53: belkide bi bebisde ben fırtlatirim :KK48: bebegimin haretlerinde azalma var o yuzden kontrol altinda tutucaklar bakalim hayirlisi kizlarr:KK75: cok heycanliyim:anneadayı::KK200:
Hadi hayırlısı canım sabah bi bebek daha gelebilr desene artık sayılı kısı kaldı ins saglıklı bı sekılde alırsın bebegını kucagına

[Çok seTE="fainminiginin un, post: 45449780, member: 706175"]Merhaba kİnşallah +0 ölçümleri doğru cikz raporu aldım bugün.:KK54:Bebişim 2600 gr yükselmiş şükür,böyle giderse 3 kilo olabilirmiş doğuma kadar.:KK76:Bebeğim kanala girmiş.Ne zaman gelir acaba kanala girdikten sonra sizce?[/QUOTE]

Cok sevindim nminiginin kilo almasina.bizimkide 2770 olmus cok sukur. 15 yada 16 mart dogum tarihimiz. İnsallah olcumleri dogru cikar.3kilo olsak iyi olur dogana kadar :)

[Çok seTE="fainminiginin un, post: 45449780, member: 706175"]Merhaba kİnşallah +0 ölçümleri doğru cikz raporu aldım bugün.:KK54:Bebişim 2600 gr yükselmiş şükür,böyle giderse 3 kilo olabilirmiş doğuma kadar.:KK76:Bebeğim kanala girmiş.Ne zaman gelir acaba kanala girdikten sonra sizce?

Cok sevindim nminiginin kilo almasina.bizimkide 2770 olmus cok sukur. 15 yada 16 mart dogum tarihimiz. İnsallah olcumleri dogru cikar.3kilo olsak iyi olur dogana kadar :)[/QUOTE]

S smile53 teşekkür ederim canım,seninkine de maşallah :KK70: inşallah 3 kilo olurlar :) benim doğum tarihi belli değil,çok heyecanlıyım o yüzden belirsizlik kötü :KK53: senin de az kalmış bak ne güzel:KK54:

hadi ya bunu öğrendiğşm iyi oldu buugun 37hafta kontrolüm vardı valla endişe ike gittim açıkcası hrr an hazırlıklı ol dermi ki diye ama daha üç haftan var dedi nst de sancı mancı hiç bişey çıkmadı bu haftayı bi geçireyimde inş sağ salim doğumsuz çünkü yanlız kalıcam sonra allah kerim hayırlısı
Ben medikal parka gidiyorum canım vedat beye çok memnunum iyi ki ona gitmisim.eğer doktor demediyse olmaz bişey inş canım doktorlar biliyor çünkü ne derlerse çıkıyor inş esin gelesiye kadar bekler bebisin

Rabbım saglıkla kavustursun canım bebegıne.ne guzel bu haftalara kadar gelmıssın.cok zor sureclerden gectık gecmeye de devam edıyoruz....iğne kullanıyomusun peki canım.doktorun ıgneyı nezaman bırakmanı soyledı merak ettım.ben aspirini 32.haftada bıraktım.asprın ıgneye göre daha etkılıymıs etkısı uzun suruyomus
Canım aspirini 10 gün önce bıraktırdı iğneyine en son cumartesi günü vurcam 3 gün önce kescek yani hayırlısı ile alalım bebişlerimizi kucağımıza

Merhaba kızlar bu aralar cay kahve düşkünü oldum kendimi zor tutuyorum. 2-3 bardak çay 1 türk kahvesi içiyorum bu Sınırı geçsem birşey olur mu etkilenir mi bebiş?
Benimde canım çok istiyor anlamadım gitti demek ki vücut istiyor baksana herkesin artmış bu haftalarda

Kızlar:KK57: beni yatisa aldilar hastanedeyim ben bu aksam burdayim:KK53: belkide bi bebisde ben fırtlatirim :KK48: bebegimin haretlerinde azalma var o yuzden kontrol altinda tutucaklar bakalim hayirlisi kizlarr:KK75: cok heycanliyim:anneadayı::KK200:
Hayırlısı olsun canım haberdar et bizi durumdan

ayy kendi rızası ile mi gelmiş nasıl olmuş doğumu bebek bebeği tutmuyor demek kimi 42 leri bekliyor kimi erlen davranıyor Bakalım bizimkiler napacsk

Evet suyu gelmis zaten gecen haftadan 1 cm acilmasi vardi Suyu gelince hastaneye gitmis beklemisler kendi sancisi acilmaya yetmemis o yüzden suni sanci verilmiş Bebeğin kalp atışı yavaslayinca son dakka sezaryene alınmış

ayy kendi rızası ile mi gelmiş nasıl olmuş doğumu bebek bebeği tutmuyor demek kimi 42 leri bekliyor kimi erlen davranıyor Bakalım bizimkiler napacsk

Evet suyu gelmis zaten gecen haftadan 1 cm acilmasi vardi Suyu gelince hastaneye gitmis beklemisler kendi sancisi acilmaya yetmemis o yüzden suni sanci verilmiş Bebeğin kalp atışı yavaslayinca son dakka sezaryene alınmış
drygs drygs

Bende unkapanından aldım Canım geçen hafta peg perego çok iyi ama alçak ben yüksek olmasını istedim, bebekle göz mesafesi kurmak önemliymiş mima ve Stokke yüksek ve kullanımı rahat unkapanında Stokke yok ama mima aldık biz kullandıkçada garantisi varmış
Biz de mima aldık. Ben de stokke ve mima ve hatta inglesina trilogy arasında gidip geldim. Stokke aç kapa beceremedim bir türlü. Trilogy acayip rahat hafif ve kullanışlıydı ama tipi bir türlü içime sinmedi bir de alçaktı . Mima da karar kıldık en sonunda eşim aklımı çeldi;) ama stokkeden daha rahat kullanışlı ve hafif geldi bana. İyi günlerde kullanalım canım..

Merhaba ben bugün 36. Haftama girdim ama bebeğimin kafası doğum kanalına girmemiş acaba sizinkiler girdimi yani bebeğimin kafası biraz daha sağ tarafımda kasığımın oralardaymış normalmi acaba 4 haftada kafası aşağı inermi lütfen yardım edin çok canım sıkıldı doktor sezeryan dedi

Merhaba kızlar.37+0 olduk çalışamaz raporu aldım bugün.:KK54:Bebişim 2600 gr yükselmiş şükür,böyle giderse 3 kilo olabilirmiş doğuma kadar.:KK76:Bebeğim kanala girmiş.Ne zaman gelir acaba kanala girdikten sonra sizce?
Canim benim bebis 10 gun once girdi kanala ve hala tik yok o yuzden cok fazla dusunme onu

Back