• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana sağlık ocağı daha önceki tahlillerinde hiç d vitamini ölçümü yapmadı hiç. Tasindigim için yeni sağlık ocağına gittim o yaptı ve eksiklik çıktı. Anlayacağınız bunu son hafta farkettik :KK43::mad:umarım kötü bir şey olmaz:KK17:
Ölçüm yapmadan verdi bna D vitaminini

Hadi hayırlı güzel haberlerini bekleriz geliyor yolda senin bebek demek ki suni sancı verelim açılmayı hizlandiralim diye teklif etmedi mi doktorun

bebegin suyu hareketleri normal oldugu icin hic sancim da yok haftasonu bekleyelim o kendiliginden acilsin dedi yuruyus yap bol bol dedi, artik pazartesi acilmamissam suniyi mecbur denicez hayirlisiyla saglikla kavusalim insallah

Merhaba ben bugün 36. Haftama girdim ama bebeğimin kafası doğum kanalına girmemiş acaba sizinkiler girdimi yani bebeğimin kafası biraz daha sağ tarafımda kasığımın oralardaymış normalmi acaba 4 haftada kafası aşağı inermi lütfen yardım edin çok canım sıkıldı doktor sezeryan dedi
Merhaba benim bebeğim de ilk defa bugün tamamen aşağıya inmiş görünüyordu. Sizin haftalarinizdayken daha yukardaydi. Hemen neden sezaryen demiş onu anlayamadım. Daha vaktiniz var gibi görünüyor

deeplnd sezeryan dikişlerini ağrıttı mı? ve korse taktın mı?
Yok canım yapıştırma zaten dikiş icte varmis.. bıçak çizgi gibi minik bişey var..korse önermiyor doktor karın kasları tembellesiyormus. . Bu arada ameliyat esnasında sonda takılıyor ben onu uyandirmadan cikarttirtim

Canım Allah hayırla kurtarsın. Umarım herşey yolunda gider. Bende haftaya perşembe sezeryan olacağım. Kendini iyi hissettiğin zaman doğum hikayeni yazarsan sevinirim. Şimdiden gözünaydın diyorum
Amin canım çok sağol Allah hepimizin yardımcı sı olsun inşaallah.Hepimize kolaylıklar versin.

Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar bugün sezaryana gireceğim 1 saat sonra evden çıkacağız çok tuhaf duygular içindeyim. Namazımı kıldım yasinimi okudum Allah kabul etsin inşaallah , bekliyorum saatin gelmesini. Sizler de dualarınızı esirgemezseniz sevinirim. Allah hepimize kolaylıklar versin inşaallah.

Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar bugün sezaryana gireceğim 1 saat sonra evden çıkacağız çok tuhaf duygular içindeyim. Namazımı kıldım yasinimi okudum Allah kabul etsin inşaallah , bekliyorum saatin gelmesini. Sizler de dualarınızı esirgemezseniz sevinirim. Allah hepimize kolaylıklar versin inşaallah.
Bizde hayırlı haberlerini bekliyoruz mevlam kolaylik versin dua edicem senin için

Bebegi ters duranlar size bi sorum olcak sizinde bebis hep bi tarafta toplaniyomu ? Benim karnim resmen sola dogru disaridan bakildiginda kafasinin oldugu tarafa dogru kaymis durumda karnim??

Günaydınnn :)

Ben kraft bukle aldim hasim iscandan. 1100 tlden pazarlikla 800 tlye aldim. Hic aklimda olmayan bir modeldi. Bende cadillac istiyordum seninki gibi esim hic begenmedi icine sinmedi. Bukleyi gorur gormez cok begendi benimde icime sindi dusunmeden aldik ciktik.
Eve gelince buyuk oglumda 1 hafta boyunca deneme surusleri yaptik :KK48: kullanimi cok rahat. Kibar hic kaba degil. Alcakta sayilmaz sepeti buyuk. Cift yonlu ve oturma unitesiyle birlikte kapaniyor.
Benim cok icime sindi sizede fikir olur diye yazmak istedim :KK66:
Sağol canım iyi yaptın, not aldım :)

Doğum normal oldu Allah nasip etti çok şükür
Gözün aydınn, ne guzel normal normal doğurmuşsun :) bol sütlü az gazlı günler geceler dilerimm, sağlıkla büyüsün kuzucukk :)

Bebegi ters duranlar size bi sorum olcak sizinde bebis hep bi tarafta toplaniyomu ? Benim karnim resmen sola dogru disaridan bakildiginda kafasinin oldugu tarafa dogru kaymis durumda karnim??
Ters durmasıyla alakası yok canim onun, benimki de bayılıyo(aylardir basi asagida) soluma abanmaya totosunu bi yaslıyo yamuk yumuk karınla geziyorum, normal yani :)

Çarşamba akşamı 7 de kavuştuk kızımıza uykusuz gecelere:anneadayı: Çok şükür. Mesajları takip edemedim iki gündür inşallah güzel haberler doludur.
Gözünüz aydın canim Allah saglikla anali babalı büyütmeyi nasip etsin, biraz erken ama sancim var bana dua edin

Back