• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eline sağlık maharetli hatunn :))
Teşekkürler cnm annanesi sağolsun :KK39:
Merhaba oglumun teyzeleri biz sali gunu dogduk sukurler olsun. 1martli olduk :) cok gazliyiz sirtimiz yere gelsin isgemiyoruz daha iki gunluk olmamiza ragmen bakalim darisi tum siradaki annelerimize saglikli bir sekilde alsinlar kucaklarina ins
Amin cnm inş :KK68: gözünüz aydın :nazar:
Som kızlar bizde oğlumla DR den geldik. Nstde sancı çıkmadı zaten hiç bi ağrı sızım yok.haftaya çatı muayenesi yapacak.bebeğim iyiymiş ama çok zayıfmış bir hafta geri çıktı kilosu çok moralim bozuldu ya o kadar da dikkat ediyorum ama kilo almıyo ancak 3kilo doğar dedi doktor ya doğumdan sonra sütüm gelmezse ya tam besleyemezsem bebeğimi off çok Canım sıkkın :110:
Canını sıkma cnm iki buçuk kg doğan gördüm gayet saglikliydi.. 3kg zayıf değil sonradan alır inş. Gelişimi iyiyse gerisine takılma :KK46:

Merhaba kızlar bu aralar cay kahve düşkünü oldum kendimi zor tutuyorum. 2-3 bardak çay 1 türk kahvesi içiyorum bu Sınırı geçsem birşey olur mu etkilenir mi bebiş?
Canım ben aylardır nerdeyse hergün türk kahvesi içiyorum çayı ilk zamanlar az içiyordum doktoruma dedim çay içemiyorum ya bitki çayı meyve çayı ne içebilirim diye doktorum niye çay içemiyosun açık içtikten sonra iç istediğin gibi dedi ben bazen 5-6 çay bardağı içiyorum günde bazen 2 bazen hiç canım ne kdr isterse ama çok açık içiyorum

hala bir bebek arabamız ve anakucağımız yok :))
hastaneden kucağımda çıkaracağım galiba çocuğu, ismi de yok zaten :)))

baston travel setler varmış, onlara bakalım dedik, ileride illaki baston alacaksınız diyo herkes satıcılar bile :)) ama haşim işcan a da bu halde nasıl gidicem kaç km yol, o da bişey değil köprü trafiğinden geçilmiyo artık karşıya.. diğer bildik bebek mağazalarında da 3er 5er model var hep, poofff :KK12:
geçen ebebek te inceledik peg perego nun bi baston travel ını, indirime girmiş 1800e düşmüş, ki o marka için çok iyi fiyat, çok da güzeldi ama o da kocama çok geldi sanki para yok, pinti:KK62:
hafta sonuna kadar doğurmazsam haşim işcana gidicez artık ne edek.. unkapanında da doğururum artık :KK70:
Bende unkapanından aldım Canım geçen hafta peg perego çok iyi ama alçak ben yüksek olmasını istedim, bebekle göz mesafesi kurmak önemliymiş mima ve Stokke yüksek ve kullanımı rahat unkapanında Stokke yok ama mima aldık biz kullandıkçada garantisi varmış

Ayy her gün biri doğuruyor ben hızınıza yetişemedim isimlerinizi etiketleyemiyorum şuan kızlar hepinizin gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün gazsız bol sütlü büyütün inşallah ayy sıra bende herhalde valla bir kaç gündür kasılmalar yarım saatte bire düştü resmen yarın kontrol var belki bende doğurdum derim size :)))

@gullllac123 canim benimde makat geliste bebek bugun kendi doktorum haricinde baska bi profosore daha gittim 38. Haftadayim bu arada her ikisi de artik donmesi zor diyo hatta o profosor gecen ay ayni nedenden gelinini sezeryana almis 39.haftasinda yapcak bisry olsa ona yapardik dio. Bende haftaya sali sezeryan olcam insallah. Niye 40i beklemiyoruz dedim son hafta artik yararindan cok riski olir dedi oturur pozisyonda oldugu icin kordon sarkmasi ani su gelmesi fln olur dedi tok olursun sezeryan icin gerek yok risklere dedi. Sonucta kendi doktorum sezeryan yanlisi olabilir diye basla doktor gorusu alim dedim her ikisi de 39da sezeryan olmam taraftari. Bu arada genrl anestezi dusunmuyorum orda ilac direk bebege geciyomus. Epidural de bebek etkilenmiyo gitmeden ilac bebek cikiyo bugun anestezi uzmaniyla gorustumde. Cok uzun yazdim kusura bakmayin. Allah yardimcimiz olsun
bildiğim kadarıyla butun sezeryanlar 39. hafta da yapılıyo zaten canım için rahat olsun

Merhaba oglumun teyzeleri biz sali gunu dogduk sukurler olsun. 1martli olduk :) cok gazliyiz sirtimiz yere gelsin isgemiyoruz daha iki gunluk olmamiza ragmen bakalim darisi tum siradaki annelerimize saglikli bir sekilde alsinlar kucaklarina ins
hayırlı olsun canım :anneadayı:

bayıldım gule gule uyusun bebişin.haftasonu malzeme alıp anneme hemen yaptrmak ıstyorum cok guzell

canım suyun gelmıstı dimi evde.dogum surecını hıkayenı cok merak edıyorum.allah bebişine saglıklı uzun omurler versın bızıde saglıkla kolaylıkla kurtarsın

Kızlaaaar bugun 40+0 olduk dr teyzemiz cati muayenesi yapti 2 cm acilmam var, suyumuz var bebek kanala girmis en gec pazartesiye kadar bekleyecegiz, hic agrim sizim yok ben bi dag bayir tirmanayim en iyisi :KK70: saglikli hayirli dogumlar olsun hepimize :KK200::nazar:
Hadi hayırlı güzel haberlerini bekleriz geliyor yolda senin bebek demek ki suni sancı verelim açılmayı hizlandiralim diye teklif etmedi mi doktorun

Merhaba kızlar bu aralar cay kahve düşkünü oldum kendimi zor tutuyorum. 2-3 bardak çay 1 türk kahvesi içiyorum bu Sınırı geçsem birşey olur mu etkilenir mi bebiş?
Benim kahve ile aram pek yok ama cay dan da hic vazgecemedim siniri gecmeden tüketmeye devam etsen daha iyi gibi canim
Bugun bizim bi komsumuzun kizi dogurdu Beklenen gunu senle ayniydi 22 si gibi ama bebisi erken geldi :)
ayy kendi rızası ile mi gelmiş nasıl olmuş doğumu bebek bebeği tutmuyor demek kimi 42 leri bekliyor kimi erlen davranıyor Bakalım bizimkiler napacsk

benim de sizinle aynı görünüyor benim doktorum da 11 martta alacağını söyledi erken olduğunu düşünüyorum sarılıktır ne kadar kalsa kardır sözleri nedeniyle siz ne düşünüyorsunuz birde ben bulunduğum şehirde değil 2 saat uzaktaki bir şehirde doğum yapıcam olanaklardan dolayı kafam çok karışık ikinci sezeryanım olacak beklemeli miyim yoksa ...
ama her an doğma riski var 40 haftayı bekleyemezler için rahat olsun hep öyle oluyor sezeryanlar

baby23 baby23 bugun doguma gırıcekti bilgisi olan varmı
evet canım bebeğini kucağına almış çok şükür darısı bekleyenlere

Kızlar:KK57: beni yatisa aldilar hastanedeyim ben bu aksam burdayim:KK53: belkide bi bebisde ben fırtlatirim :KK48: bebegimin haretlerinde azalma var o yuzden kontrol altinda tutucaklar bakalim hayirlisi kizlarr:KK75: cok heycanliyim:anneadayı::KK200:
hadi hayırlı güzel haberler ver bize canım allah yardımcın olsun

Back