• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar çok şükür oğlumu kucagima aldim 3900 gr doğdu spinal sezeryan olduk ağrı sızı yok tek sorunumuz emzirme henüz süt yok onun dışında size söyleyebileceğim tek şey harika bir duygu:KK16:
Hayırlısı olsun canım bol bol sütün olsun canım benim

Maalesef ki is için gidecek canım yapabilecegi birşey yok bundan sonra uzun şehir dışı yolculuğu görünmüyor inşallah ama yine de belli olmaz tüm nöbetleri de 7- 15 mart arasına gün aşırı sıkıştırmış ama neyse ki çok uzakta olmayacak ben 15 i 38 haftalık oluyorum her an gelebilir demiştim ya daha annemler de gelmemiş olucak ne yaparım yoksa tek başıma. Hadi allah korusun ambulans çağırıp giderim acil bi şey olursa da çıkışta nasıl dönerim ki hem bebe hem esyalar :) birileri yetişir heralde öyle bi durumds
Canım eğer özel hastaneye gidiyorsan sakin ambulans çağırma çünkü ambulans en yakın doğum hastanesine götürüyor kesinlikle seni istediğin hastaneye goturmuyor

smsyh 10. sahtedny 13. merveahat 14. ve 15. bu arkadaşlar okudular mı bilmiyorum haberi gelmedi henüz
ben etiketleyeyim arkadaşları, bakalım ne yapmışlar..
smsyh smsyh 10. sahtedny sahtedny 13. merveahat merveahat 14. ve 15.

Kızlar bişey sorucam göğüslerde ne Zaman süt olmaya başlıyor biliyormusunuz, göğsünde süt olduğunu hisseden var mı..
benimkinde uzun zamandır akıntı var, ped kullanıyorum zaten, ama olmasa da doğumla birlikte geliyo Allah ın izniyle, bebek emdikçe de artıyomuş..

Ben bi koşu doğurdumda geldimmm dün kucağıma aldım minik kızımı sezeryan olduk gayet güzel gecti biraz agrılar oluyor ama buna şükür bugün iyiyiz biz teyzeler
oh maşallah, sütün bol olsun gazınız hiç olmasın, sağlıkla büyüsün inşallah :)

şimdiden yediklerin de etkiler biraz ama bebek geldikte sonra sütün de gelir.ol su iç, hurma artırır diyorlar. bebiş doğduktan sonra inciri kaynatıp içiyordum, incirlerini de yiyordum, o da arttırmıştı. bebeğini inatla emzir, o emdikçe daha da çoğalacak sütün :KK66:
Çok saol canım inşallah olur ben şimdiden biraz biraz bunları yapmaya başlıyım o Zaman doğum için hurma yiyorum her gün olmasada ama incirde yemeye başlıyım çok saol :KK15:

Canım eğer özel hastaneye gidiyorsan sakin ambulans çağırma çünkü ambulans en yakın doğum hastanesine götürüyor kesinlikle seni istediğin hastaneye goturmuyor
hadi ya bunu öğrendiğşm iyi oldu buugun 37hafta kontrolüm vardı valla endişe ike gittim açıkcası hrr an hazırlıklı ol dermi ki diye ama daha üç haftan var dedi nst de sancı mancı hiç bişey çıkmadı bu haftayı bi geçireyimde inş sağ salim doğumsuz çünkü yanlız kalıcam sonra allah kerim hayırlısı

Kızlar nasılsınız
Biz dün sabah spinal anestezi ile kızımıza Kavuştuk Allah'a şükür darısı hepinizin başına inşallah

Ben bi koşu doğurdumda geldimmm dün kucağıma aldım minik kızımı sezeryan olduk gayet güzel gecti biraz agrılar oluyor ama buna şükür bugün iyiyiz biz teyzeler

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı darısı başımıza olsun inşallah

Herkese hayyelek
geceler. Benim uykum kacti. Size kizima hazirladigim cantadakileri yazayim bakin eksik varmi.
2 tane beşli takim
Bir tane hastane cikisi
4tane zibin 4 tane citcitli badi
3tane ayakli alt pijama 1 tane tek üst
3tane kadife tulum
Agiz mendili,alt acmasi, omuz bezi, şapka, çorap, eldiven, patik,
2tane orgu yelek
15 tane bez, unibaby yenidoğan İslak mendil
Emzik ve bir tane biberon
Pisik kremimiz ve bebeyagimiz eksik onlari henüz almadim

Evet yeni doğum yapmış anneler vakit bulup yazarlarsa çok sevinirim ben de. Çantamız hazır, hatta sabah eşim arabaya bile koydu ama sanki eksik bir şey varmış gibi geliyor bana. Pisik kremi vs koymak gerek mi ?

Sezeryan yapacağım için benim yanımda goturduklerim : 2 adet lohusa pijama takımı. 1 adet emzirme sütyeni.. tek kulanımlık iç çamaşırı deeplend marka aldım ben.. evde bile hala kullanıyorum çok rahat.. bebeğe bez ıslak mendil . 3 adet hastane çıkışı.. bebek bezi..hastaneden çıkarken kullanmaya çanta. . Bana tarak terlik deodorant dış macun diş fırçası makyaj malzemeleri havlu

Back