Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy hadi hayırlısı, inşallah sağ salim al kucağına, Allah yardımcın olsunn..sancılarım başladı 6 dakikada bir. benim için dua edin kızlarrrr...
gözün aydın, sağlıkla büyüsün inşallah, bolca sade nescafe tüketmeyi öneriyolardı galiba..Gunaydin arkadaslar dun sabah bende spinal anestezi ile cok sukur kizima kavustum bas agrim devam ediyor nasil gecicek ya bol sivi tuketiyorum fakat cok agriyor
Sağlık ocağından damla olarak vermişlerdi. Size vermediler mi o damladanKızlar doktordan geldik. Son haftam 2 kere gitmeme rağmen doktor ölçüm yapmadı. Artık yapmayacağıni söyledi yani ne son kilosunu ne de boyunu biliyorum. Sizin doktorlar da son hafta ölçüm yapmıyor mu.
Bir de son haftamdayim ve d vitamini sonucum 10 çıktı sinir 25 Oysaki. D vitamini kapsülü verdi açıkçası bunun son hafta ortaya çıkması ne kadar doğru bana hamileligim boyunca vitamine gerek yok demisti. Şimdi ise çok düşük diye son hafta d Vit. Takviyesi yapıyor. Ustelik d vitamini bebeklerde kemik gelişimi için çok onemliyken bunun son hafta farkına varması beni uzdu. Siz d vitamini ölçümü yaptınız mı hiç aynı durumda olan var mı benim gibi.
Gözünaydn canm Allah analı babalı büyütsün.normal dogum mu yaptn canm?kızlar merhaba:) P.tesi günü bebeğimi kucağıma aldım. İkimizde çok iyiyiz evdeyiz şuan. Pazar gecesi suyum geldi p.tesi kucağıma ladım:) 37+ 4 günlük ama her şeyimiz yolunda hiç bir sıkıntımız yok çok şükür. Çook çokk güzel bir duygu inşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz
Canm normal medine hurmadı tüketiyorum.anne kendisi hurmayı çigneyip cok az isaret parmagiyla bebegin damağına sürülmesi sünnetmiş.yani sadece tadı gececek bebege hurma parcası falan ağzına konulması tehlikeli zaten.bi de baska sünnetler de var.bebeğin adınn 7.gün konulması ve kurbann kesilmesi.nasip olursa ben kurbanını kestirmeyi düşünüyorum.aa bi de bebeğin ilk saç traşnda saçnn ağırlığnca erkek cocuklarda altın kızlarda gümüş değerinde sadaka verilmesi.zaten bikac gram falan cıkar ağrlığıBide bebeğin dudaklarına Zemzem ve acve hurması suruluyormus ama dudaklarına sadece çok şifası var diyorlar
Günümüz aynı görünüyor galiba sizin sezaryen.Ben de son 21 diyeyim,ya da onun canı ne zaman isterseGünaydın kızlar zaman daralıyor son 9
Canim ozel hastanelerin kendi ambulanslari oluyo onlari arayabilirsin acil durumda sahsen benim gittigim hastanenin var bi sor istersenhadi ya bunu öğrendiğşm iyi oldu buugun 37hafta kontrolüm vardı valla endişe ike gittim açıkcası hrr an hazırlıklı ol dermi ki diye ama daha üç haftan var dedi nst de sancı mancı hiç bişey çıkmadı bu haftayı bi geçireyimde inş sağ salim doğumsuz çünkü yanlız kalıcam sonra allah kerim hayırlısı
canım kısıden kısıye degısıyor ama sunı sancı öcü gibi biliniyor.normal sancıya gore daha sıddetlı ama daha hızlı oldugu ıcın avantalı.ama acılmann yokmus olursa bence denemelısınZor olmaz mı bilmiyorım şuan açılmam yok haftaya ne olur bilemem
Kızlar bişey sorucam göğüslerde ne Zaman süt olmaya başlıyor biliyormusunuz, göğsünde süt olduğunu hisseden var mı..
canım benımkı dogumdan uc gun sonra geldı.gelmesı cok agrılı oluyo bırden sertlesıp agırlasıyo.bebiş emdıkçe göğüsler rahatlıyo.ama bazı arkadasların hamılelıkte gelıyomus.bu da normal bı durum.endıselenmene gerek yok.ben en çok incir hoşafının arttırdıgını hıssettım.ılk zamnlar ıkı kutu da humana cayından ıctım.çok sukur gerek kalmadı.dogru beslenmek,bol su ıcmek ,uyku duzenı bunlar etkıler canım sutunun kalıtesını mıktarını.......Ya bi kaç gündür çok kafama takmaya başladım sanki göğüslerim boş gibi benim göğüs yapım sertti hamilelikten önce şimdi daha yumuşak ve boş gibi süt olunca daha büyüyüp ve sertleşmesi gerekmiyor mu
Şimdiden süt yapan şeylere daha dikkat etmem gerekiyor mu
Rabbım saglıkla kavustursun canım bebegıne.ne guzel bu haftalara kadar gelmıssın.cok zor sureclerden gectık gecmeye de devam edıyoruz....iğne kullanıyomusun peki canım.doktorun ıgneyı nezaman bırakmanı soyledı merak ettım.ben aspirini 32.haftada bıraktım.asprın ıgneye göre daha etkılıymıs etkısı uzun suruyomusbende 2 düşük yaptım bende de kan pihtilasmasi çıktı ilaç kullanıyorum canım
ayyyy kuzummm heyecanlandım valla.Allahım yardımcın olsun guzel haberlerle donersın ınsallah.sancılarım başladı 6 dakikada bir. benim için dua edin kızlarrrr...
Ne alemdesin canım düzenli ve şiddetlenerek devam ediyor musancılarım başladı 6 dakikada bir. benim için dua edin kızlarrrr...
Ben kahve nin iyi geldiğini duydum canım bi dene istersen gözün aydın allah analı babalı büyütsünGunaydin arkadaslar dun sabah bende spinal anestezi ile cok sukur kizima kavustum bas agrim devam ediyor nasil gecicek ya bol sivi tuketiyorum fakat cok agriyor
Peki canım sağol onu bi öğreneyim neyse ki son kontrol iyi gitti ne sancı ne doğum belirtisi erken gelmeyecek inş tontişim babasını bekleyecekCanim ozel hastanelerin kendi ambulanslari oluyo onlari arayabilirsin acil durumda sahsen benim gittigim hastanenin var bi sor istersen
Evet bende beklemiyordum eşim ogleden sonra izin almıştı gelince sabah ugrasmiyim dedi arabaya eşyaları yerleştirdi dışarıya çıktık eve gelemedik anlicaniz :) herkes zaten diyodu yolda dogurcan diye gerçekten öyle olduGözün aydın cnm biz de merak ediyorduk 29 şubatta doğum olacak mı diye.. Senin şanslı miniğine vurdu piyango sağlıkla büyüt inş.
Evet akika kurbanı kıza bir oğluna iki tane kesiliyor ama sadece koyun kuzu ve keçi arasından büyük baş değil inş kırk kuraninda kızımın kesilen kurbaninin eti ile pilav dagitmayi düşünüyorumCanm normal medine hurmadı tüketiyorum.anne kendisi hurmayı çigneyip cok az isaret parmagiyla bebegin damağına sürülmesi sünnetmiş.yani sadece tadı gececek bebege hurma parcası falan ağzına konulması tehlikeli zaten.bi de baska sünnetler de var.bebeğin adınn 7.gün konulması ve kurbann kesilmesi.nasip olursa ben kurbanını kestirmeyi düşünüyorum.aa bi de bebeğin ilk saç traşnda saçnn ağırlığnca erkek cocuklarda altın kızlarda gümüş değerinde sadaka verilmesi.zaten bikac gram falan cıkar ağrlığı
Evet Can'ım 12si sezeryan olacam Allah'ın izniyleGünümüz aynı görünüyor galiba sizin sezaryen.Ben de son 21 diyeyim,ya da onun canı ne zaman isterse
Sağlıcakla kavuşursun inşallah canım :)Evet Can'ım 12si sezeryan olacam Allah'ın izniyle