• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar çok şükür oğlumu kucagima aldim 3900 gr doğdu spinal sezeryan olduk ağrı sızı yok tek sorunumuz emzirme henüz süt yok onun dışında size söyleyebileceğim tek şey harika bir duygu:KK16:
canım Allah analı babalı büyütsün.darısı bize :anneadayı:

Kızlar 1 cm açıklık var denildi, yine de tarih söylemedi, sizde ne çıktı , açıklığı nu şekilde olup da kaç gün sonra doğum yaptınız ?
ben 2cm acıklıkla uzun sure gezmıstım canım sancım gelmedı.yanı bellı olmaz acıklık var dıye bebek hemen gelecek manasına gelmıyo.ama geledebılır

Kizlar dün akşam acildeydim iki kez çatı muayenesi yapildi dr kanama olabilir dedi dun aksamdan beri hafif kanli kahverengi kanamam var ağrım çok yoğun degil ama devam eder mi ki kanama da korkutuyor bni:KK1:
muaynedendır bence canım 2 gun gelmesı normal..canlı kırmızı renge donusurse eger ıhmal etme canım

Bebeğin çok kilolu olması , haftasından önde olması erken geleceğine mi işaret ?
malesef degıl:KK51::KK51:benımkı 38de gelebılır ama ıtıraz etmem:KK48::KK48:

Ben tam tersi biliyorum çok kilolu bebekler doğum kanalına giremiyor mus ki benim kızım da kilo olarak haftanın önünde gidiyo ama neredeyse günüm dolucak daha tık yok:KK46:
oyy allahımmmmm:KK14::KK14:

Bende de şuan açılma sancı yok ikisi den birini yaparız dedi suni sancı veya sezeryan bende suni sancı düşünmüyorum pek açıkcası zor olduğınu duymuştum
acılma yoksa sunı vermesı anlamsız canım.ama 1 cm bıle varsa sunıyı denemelısın korkma bence:KK39::KK39:

Ya şubat başında daha birkaç kez yazmıştık hadi artık tamamlayalım diye ama en son basaktanesi basaktanesi eklediğinde listeyi 3cüz eksik kalmıştı galiba, inşallah bitmiştir Dicem ama bitse başaktanesi haberdar ederdi bizi, keşke herkes dikkatli davranabilseydi de bitseydi..

Can'ım ben nst de sancı çıktığı için 34 den bu yana 2 kez çatı muayenesi oldum zaten,örahim ağzında yumuşama var, dr heran gelebilir deyip duruyor ama gelen giden yok :)) ayrıca dr.da biz de bu hafta gelsin istiyoruz çünkü bebikim biraz iri, 37+2 de 53cm 3500gr dı.
Kasılmaya gelince ben aralık ayından beri zaten kasım kasım kasılıyorum, son 1 aydır da mütemadiyen taş gibiyim karnım hep kasılıyor, alıştım artık ama karnım normalden biraz büyük olduğu için beni zorluyo artık bıdığım gelsin istiyorum, bir de ayağa kalktığımda yürüdüğümde genelde alttan bıçak Batıyo çok fena ama dr.um gelmesini istediği için olsun dinlene dinlene de olsa yürümen gerek diyo, 3-4 gündür de adet gibi bel Ağrı'm var özellikle akşamları..
Benim durumumun özeti Budur :KK53::KK70:
evet malesef bitirmeyen bir kaç arkadaş var sona ekledim ama nasıl etiketlerim bilemediğim için isterseniz bilen biri etiketlesin arkadaşlarda görmüş olurlar yoksa okumak isteyenlere o 4 cüzü dağıtıp bitirelim

ben 2cm acıklıkla uzun sure gezmıstım canım sancım gelmedı.yanı bellı olmaz acıklık var dıye bebek hemen gelecek manasına gelmıyo.ama geledebılır

muaynedendır bence canım 2 gun gelmesı normal..canlı kırmızı renge donusurse eger ıhmal etme canım

malesef degıl:KK51::KK51:benımkı 38de gelebılır ama ıtıraz etmem:KK48::KK48:

oyy allahımmmmm:KK14::KK14:

acılma yoksa sunı vermesı anlamsız canım.ama 1 cm bıle varsa sunıyı denemelısın korkma bence:KK39::KK39:
Zor olmaz mı bilmiyorım şuan açılmam yok haftaya ne olur bilemem

perensesim[ QUOTE most: 45435157 .!.:
Kızlar bişey sorucam göğüslerde ne Zaman süt olmaya başlıyor biliyormusunuz, göğsünde süt olduğunu hisseden var mı..
Ne zamndan beri var tam olarak bisey diyemiycem canim ama:KK23: benim akiyo ile sutyenim leke oluyo sut lekesi :KK31: sanirim 6. Aydan sonra da hep vardi gibi:KK75: seninde vardir kimisinin fazla gelur kimisinin az dert etme daha gelir doguma kadr:KK19:

Ne zamndan beri var tam olarak bisey diyemiycem canim ama:KK23: benim akiyo ile sutyenim leke oluyo sut lekesi :KK31: sanirim 6. Aydan sonra da hep vardi gibi:KK75: seninde vardir kimisinin fazla gelur kimisinin az dert etme daha gelir doguma kadr:KK19:
benim ilk doğumda doğumdan sonra gelmişti. bazılarında doğuma yakın da hafif akabiliyor.
Ya bi kaç gündür çok kafama takmaya başladım sanki göğüslerim boş gibi benim göğüs yapım sertti hamilelikten önce şimdi daha yumuşak ve boş gibi süt olunca daha büyüyüp ve sertleşmesi gerekmiyor mu :KK43:
Şimdiden süt yapan şeylere daha dikkat etmem gerekiyor mu

kızlar merhaba:) P.tesi günü bebeğimi kucağıma aldım. İkimizde çok iyiyiz evdeyiz şuan. Pazar gecesi suyum geldi p.tesi kucağıma ladım:) 37+ 4 günlük ama her şeyimiz yolunda hiç bir sıkıntımız yok çok şükür. Çook çokk güzel bir duygu inşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz:KK46::KK200:
maşallah canım size darısı başımıza :D

Ya bi kaç gündür çok kafama takmaya başladım sanki göğüslerim boş gibi benim göğüs yapım sertti hamilelikten önce şimdi daha yumuşak ve boş gibi süt olunca daha büyüyüp ve sertleşmesi gerekmiyor mu :KK43:
şimdiden yediklerin de etkiler biraz ama bebek geldikte sonra sütün de gelir.ol su iç, hurma artırır diyorlar. bebiş doğduktan sonra inciri kaynatıp içiyordum, incirlerini de yiyordum, o da arttırmıştı. bebeğini inatla emzir, o emdikçe daha da çoğalacak sütün ;)

Kızlar doktor sezeryan tarihimi verdi 9 mart. Bebeğim çoo yavaş gelişiypr bide çatı muaynesinde dedi sen normal doğum yapamazsın. Psikolojik olarak ama çok kasıyorsun dedi. Çok kararsızım normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum. Geçen bi ağrı geldi onu bile çekemedim ki yalancı sancıymış off off.
Ayyy benimde sezeryan günüm belli oldu 9 Mart aynı gün doğum yapcaz canım

Merhaba arkadaşlar ben 29 subat annesi oldum oğlum dayanamadı bi gün daha :) 6 gibi suyum geldi saat 8 de dogumdaydim :) çok güzel çok tatlı bi oğlum oldu doğum seklim spinal sezeryan rahatmi derseniz benden kaynakli son anlarda aşırı mide bulantısı ve terleme yaşadım ama çok şükür ikimizde iyiyiz
Hayırlısı olsun canım benim bol bol sütün olsun

iyi fikirmiş aslında :KK70: baya bi ilgisini çekerim heralde. bu arada arada bi de olsa ilgi gösterisi de bulunuyor gibi. eğer yine koparırsa bağları ben onu bi deneyim :)
Dene canım canlı canlı şahit oldum :KK48::KK48:bende yeni evlendigimizde eşim sesini yükselmişti tablet aldırdım o günden beri eşimin sesi hiç yukselmedi :KK48::KK48:

aaaa bendensın ozaman.benımde ıkı dusugum oldu canım oglumdan once.sonra ogluma hamıle kaldım asprın kullandım 32 ye kadar aynı zamanda gunluk 0,4luk cleksan ıgne yapıyorum.acıbademde rısklı gebelık uzmanı vardı ona gıdıyordum sonra doktorum hastaneden ayrıldı memleketıne gıttı baska doktor buldum.cok sukur bu gebelıgımdede ona gıdıyorum.ama dedıgın gıbı cok tıtız degıl rahat bu doktorum.senın ne kadar hassas oldugunu anlayamıyolar.memnunsan dogumda degıstırme bence doktorunu
bende 2 düşük yaptım bende de kan pihtilasmasi çıktı ilaç kullanıyorum canım

Back