Evet canım maalesef açılmamda var ama sancı hissetmiyorum geleceği yok sanki günde geçiyor kızımdada öle açılmam vardı sancımda vardı ama ben hissetmiyordum suni ile desteklendi ama doğuma girdiğimde serumun anca çeyreği bitmişti çok az verdi doktorum kendi sancısı var dedi uyardı ebeleri sürekli çok şükür kızımda kolay oldu şaşırmıştı ebeler ya benim adet sancım çok oluyor bormalde doğumu hissedemiyom :) inş oğlumda kolay olur suniden korkmuyorum çok iükür oda kızımdaki ebeler sayesinde herşey beyinde bitiyor ama kendi sancımı hissetmiş olsam daha iyi olur nede olsa en normali aslında doktorumda suni taraftarı değil ama naoalım
[/QUOTE]
Hadi hayirlisi olsun insallah en kolay sekilde alirsin kucagina :)
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun...
Yapacak olan arkadaslar Allah (c.c.) kolay bir dogum nasip etsin ins.
37+4 de 2.640 gr ve 46 cm minnak bir oglum olmustu bildiginiz uzere...
Su an 17 gunluguz ve 3.500 gr. Kilomuz 52 cm de boyumuz var...
Sadece anne sutu ile besliyorum oglumu...
Bunlari size yaziyorum cunku sut arttirmak icin ilk oglumdan kesfettigim bazi seyler var paylasmak istedim...
Tabi sizlerde de ayni etkiyi gosterir mi bilemem...
- Hergun bir yada iki sise maden suyu
- Hurma ceviz kuru kayisi incir vs. Emzirdikten sonra atistiriyorum...
Uzerine de 1-2 bardak su iciyorum (gunde en az 3 litre su tuketmis oluyorum)
Dereotu yiyorum...
Vede ilk gunler bebek sutu tam bosaltamiyor goguslerden...
Her emzirme sonrasi sutunuzu sagarak hem cogalmasini saglamis olursunuz hem de mastitten kurtulmus olursunuz...
Gogus ucu yarasi icin onceden de yazmistim tekrarlayayim...
Gogus uclariniza sari kantaron yagi surun...Biraz beklettikten sonra lansinoh gogus ucu kremi surup bekletin hizla iyilestigini goreceksiniz...
Bir kisiye bile faydam dokunursa ne mutlu bana ...
Denedigim ve olumlu sonuc aldigim bu bilgileri paylasmak istedim...
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin
Sagol canim cok iyi yaptin bunlari bilmek cok isimize yarayacaktir:)
Slm arkadaşlar biz taburcu olduk eve geldik çok güzel bi duygu allahım herkeze nasip etsin. Doğum yapsnlara hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah doğum yapmayanlarda sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin. Tel sıkıntım sütümün hala gelmemesi çok üzülüyorum emziriyorum emziriyorum sütüm geliyo yara oldu göğüs uçlarım krem kullandığım halde allah yardımcımız olsun
Gözün aydın, eve geldikten sonra insallah hersey yavas yavas da olsa duzene girer, sutun artar insallah, hersey her gecen gun daha guzel olsun insallahh :)
Kızlar doktordan geldik 9güne gelmezse bizim kız sezeyan yada suni sancı deniycez artık
Hayirlisi olsun canim hakkinizda :)
kızlar aklımdayken sorayım.dogum sonrası mısafırlerınıze karsı ıkram etmek ıcın herhan bırsey hazırlayıp dolaba attınız mı.bız annemle sadece yaprak sardık ama yeterlı değil tabi.sizlere de sorayım dedim.
Annem sarma sardi, elmali ve findikli kurabiye yaptik, tepsi boregi yapti, bi de pogaca yapip atariz yarin insallah, hem kendimiz icin hem misafir icin ise yarar :)
Gasoline Can'ım sana özel mesaj atmak istiyorum ama atamıyorum, bütün özel mesajlara mı kapalısın acabaa :))
Yok mesaj geliyo aslinda bana ama bakiyorum canim hemen :)ama dün biraz problem vardi sitede belki ondandir..
Merhaba arkadaşlar ben 29 subat annesi oldum oğlum dayanamadı bi gün daha :) 6 gibi suyum geldi saat 8 de dogumdaydim :) çok güzel çok tatlı bi oğlum oldu doğum seklim spinal sezeryan rahatmi derseniz benden kaynakli son anlarda aşırı mide bulantısı ve terleme yaşadım ama çok şükür ikimizde iyiyiz
Gözün aydiinn 29 subat bebegi demek :)))
Allah anali babali buyutsun canim
Günaydın kızlar birazdan hastaneye gidiyoruz sayılı günler geçti birkaç saat sonra oğlumu kucağıma alacağım lütfen d ualarinizi esirgemeyin
Sira sende demek.. saglikla gelsin insallah, bol sutlu az gazli guzel gunleriniz olsun insallah :)
Yarı göz açık yarı göz kapalı şekilde yazıyorum size. Özledim sizi. Ama inanın 8 gün oldu doğum yapalı, toplasanız 5 saat uyumuşumdur. Gaz problemimiz çok var. Ve benim oğlum her altının açılmasında kıyameti kopartıyo. Edepli çocuk
göbeğimiz 6. Gün düştü. Hafif sarılığımız var. Doktor önemli değil her 2 cocuktan birinde görülür dedi. Kan alıp derecesine baktılar sarılığın. Cok yüksek değil şükür. Hamilelikte büyümeyen göğüslerim şimdi kocaman. Zavallı yavruşum emerken yüzü kapanacak neredeyse
süt konusuna gelince şarıl şarıl sütüm yok maalesef. Ama inşallah yetiyordur. Oğlum emdikçe daha çok gelir öyle ümit ediyorum. Doğum yapmış olanlara iyi uykular, bol tazikli gazsız sütler diliyorum :) doğum yapacak olanların da Allah yardımcısı olsun inşallah
Oyy kiyamam uykusuzsun demek.. genelde oyle oluyomus zaten :))) neyse ikinizin de sagligi yerinde olsun da insallah zamanla bi uyku duzeni oturur.sariliginin azicik olmasina cook sevindim masallahh, gazina da bi cozum bulursun en kisa zamanda insallah, Allah yardimcin olsun canim benim :)
Dün kontrolüm vardı dr.çatı muayenesi yaptı öyle korkulucak gibi değilmiş açılman yok ama rahimde yumuşama var bebek heran gelebilir dedi
bi panik yaptım rahimde yumuşama var deyipte kaç günde doğum yaptınız bebeğim kanalada yerleşmiş
Bana 3 hafta once soyledi dr.um, nst de sancim ciktigi icin muayene etti yumusama vardi, heran gelebilir dedi ama hala tik yok :)))
Günaydın güzel anneler dün gece karnımın içi ağrıyordu sağdan sola dönerken özellikle sırtüstüyken çok ağrı vardı gerçi hala sırtüstü 1 dk bile duramıyorum yan dönünce hafifliyor eskiden sırtüstü yatınca bir kaç dk belimi rahatlatırdım şimdi 1 dk bile duramıyorum normal mi acaba her dönüşümde bütün karnımın içi ağrıyor
(
Canim ben 1 aydan fazla zamandir boyleyum zaten, asla sirtustu yatamiyorum bikac saniye bile..