2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben böyle bi etki olduğunu bilseydim yermiydim hamileliğin ortalarında bi kez canım istemişti neyseki o zaman vaktim gelmediği için beni doğurtmadı sizi doğurtur inşallah :)
Ben de bilmiyodum ya, geçen ay tek başıma bitaneyi götürmüştüm senin gibi ama hala oğluşum içerde çok şükür, bakalım şimdi hurma+ananas combo yapınca işe yarayacak mı, gerçi ben hemen gelsin diye uğraşmıyorum ama sevdiğim şeyler zaten bakiyim yiyince nolcak

Ben de su an 10-15 hurmayi indirdim mideye,bakalım ise yarayacak mi:):)

Merhaba güzel anneler bu gün yine nst miz vardı şükür bu sefer kızım kıpır kıpırdı doktorumda herşey yolunda bebek uygun pozisyonda hiç sancın yok artık magnezyumu keselim rahim kasılmaya başlasın dedi inanılmaz heycanlandım :) 2867 gr 50 cm olmuşuz sen ne kadar zayıf bir hamilesin diyip durdu doktorum kv de hergün arıyor zayıflamışsın sen elin kolun incelmiş diye üzülüyor :) oysa 51den 60 a çıktım bile :)
Bu arada bu gün fotoğrafçımızlada anlaştık doğum ücretlerini de öğrendik eşim doğum kadar fotoğrafa para vercen diye esprisini yaptı :)) ayy napayım doğum çok ucuzmuş yani 875 lira normal doğum 1575 zorunlu sezeryan 3000 keyfi sezeryan hastanede 1 gece kalmak bile 550 di doğum çok ucuz geldi öyle olunca benim foto göze battı :))

Öyle denemekle olur mu kız ya hemen etki ederse. Gerçi bazen ne yaparsan yap etkisi yok anca etkisini gösterir

Hadi gözün aydın canım çok kilo almadın demek ki.

Ben de muz un kasılmayı önlediğini duymuştum kasılmam yok ama bebek için her gün yiyorum bi de magnezyum için yer gün maden suyu da içiyorum. Ben de bıraksam mı acaba eğer etkileri varsa. Gerçi bunlar ilaç kadr etkili değildir heralde ya

Ben hurmayı hergün yiyorum 1 haftadır, hem de hurma manyağı olduğumdan her oturuşta 10-12 tane yiyorum bi de herşey herkeste aynı etkiyi yapmiyo heralde, benim bağırsaklarım dışında bi etkisini hnüz keşfetmedim ama du bakalım yarın kontrolümüz var bakalım dr ne dicek :)))

Ohh maşallah kuzuya, benimkk de gecen hafta 50cm 2900 gr di. Ayniymis bizim bıdıklar :))

Öyle denemekle olur mu kız ya hemen etki ederse. Gerçi bazen ne yaparsan yap etkisi yok anca etkisini gösterir
Yok kız ben etkisi olsun diye yemiyorum zaten canım istediginden yiyorum, aylardir hurmalara bakip bakip geciyodum doguma etkisin bildigimden :)) 37ye gelince de artık koyverdim rahat rahat yiyorum, artık etkisi olur mu veya ne zaman olur bilmem Allah hayırlısı ne zamansa o zaman göndersin kuzumu ben daha çok damak zevkimin peşindeyim

hadi hayırlısı olsun canım belki her an gelir senin minik. sona gelmişsiniz artık. sağlıkla kavuşuun herşey istediğin gibi olsun inşallah

Amiinn canım hepimiz için en hayırlı zamanda gelsinler aklıma geldikçe herkes için dua ediyorum hamişdaşlar

Kilosu Nasıl canım şaka maka ikimizin tarihi de aynı zaten de, doğdu doğucak diye diye geldik mi sonaaa :)))))[/QUOTE]

Kilosunu net söylemiyor artık çok 2500-3000 kilo arası dedi beslenme sorunu devam ediyor dedi ama keyfi yerinde kıpır kıpır yalanıyor kedi gibi acıktı yavrum yaaa haftalardır uğraşıyor kilo alıcam diye bide aynı gün doğuyormuşlar ne güzel olaaar

Kötü kötü örnekler vereyim vazgeçireyim
Geçmiyor aylar geçmiyor günler geçmiyor zamab diye diye sona geldik ya hepimiz [/QUOTE]

Valla bakalım aynı gün doğururuz belki de :))

Aaa ben hiç temizlik de yapmıyorum ben doğuramayabilirim bi yürüyüş bari yapayım da geleyim

Ay bende gerçekten Bi anormallik var o Zaman :))))
Bazı günler deli gibi temizlik yaptım yerleri eğilerek elimle siliyorum bide ben viledayla sevmiyorum pek, onun üstüne kaç gün deli gibi yürüdüm, yediğim hurmalar zaten 1 kilo yedim geçen 2 haftada :))
1 cm cik bile açılma olmadı yumuşama bile yok rahim ağzında..
Rekor bende yani :)) siz deneyin tabi olabilir ben çok kötü bir örneğim size ..

2 haftada 1 kilo hurma yedim, hiiiçççç bişey olmadı bana, inşallah size şifa olsun size yarasın ya ..

Hahahhaha ay kıyamam yaa, ben 2 hafta önce oğluşun odasının yerlerini silerken -baktım kocam beceremicek aldım elinden bezi- çöktüm yere ama çok zorlandım ya şuan hayatta yapamam, kızım nasıl yaptın sen benden öndesin bi de ay hayırlısıyla doğuraydın sen de az kaldı ama çok şükür 1 haftadan az dimi

Ben de çarşamba günü çatı muayenesi oldum. Çatı normal doğuma uygun görünüyor mus . Bir aksilik çıkmazsa normal doğumu bekliyorum. Bebeğim çarşamba günü 3250gr di. Sizce normal mi ?

Normal canım bence. Bende çarşamba günü kontrole gitmiştim 3350 idi bizimkide:) Bende norma düşünüyorum çatı muayenesini önümüzdeki hafta yapıcaklar. İnşalla biran önce sağlıkla alırız kucağımıza

Valla ben onları hiç düşünmedim canım muzu çok seviyorum bebeğede kilo aldırır diye her gün yiyorum maden suyuda içiyorum minerallerden dolayı doktorum kabızlık yüzünden muz yeme diyor ama ben çok seviyorum o yüzden muzu bırakayımmı diye soramam :))

Ya kizlar hurma derken bi meyvesi var bide kuru hurma var hangisinden bahsediyosunuz acaba merak ediyorum

Gasoline aynen canım bebişlerimiz aynıymış doktorum da kilolu değil ama zayıfta değil normal doğuma uygun bir bebek dedi :) inşallah öyle olur bende haftaya hurma yemeye başlayabilirim demekki
Bu arada kızlarr ben hamileliğimin ortasında sürekli ananas yiyordum son 1.5 aydır yemiyorum ben kasılmaya yardımcı olduğunu hiç bilmiyordum sürekli yedim :)

Muz kabizlik yaptigi Icin ben de sordum doktora bebege faydali ewet muz yerine elma tuket ayni degerdeler dediHic kabizligim yok Allaha sukur

Hahaha kız ben diyorum ya bende Bi anormallik var diye :))) bazen o kadar rahat ediyorum ki cam bile silicem nerdeyse valla iç tarafları falan siliyorum bazen zaten sıkıntıdan :))) yerleri de siliyorum valla bilmiyorum ki ama çok zorlayınca oturup dinleniyorum, hatta yarın halıları silmeyi düşünüyorum kafa iyice gitti benim :)))))
Haftaya bugün şu saatlerde bebeğimle birlikte hastaneden size yazıyo olucam inşallah :))))
03.03.2016 saat 8.30 da bebişkomu dr teyzesi alıcak karnımdan :))) aşırı heyecan var herşey kesinleşti diye

Bizimse o gün durumumuz belli olacak tamam mı devam mı

Bende her gün 1 tane muz yiyorum günde hala devam ediyorum, süt falan içemiyorum ben pek, magnezyum ilacı da almadım hiç günde 1 tane muz mutlaka yiyorum o yüzden, bende de çok şükür kabızlık falan olmadı hiç :)

Ya kizlar hurma derken bi meyvesi var bide kuru hurma var hangisinden bahsediyosunuz acaba merak ediyorum

Medine hurması canım normal Ramazan ayında tükettiğimiz den ..
Doğumdan sonra da anne sütünü artırıyomuş öyle diyolar hep, doğumdan sonra da yicem ben, açılmaya sancıya işe yaramadı bana ama belki sütüm için faydalı olur yediklerim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…