• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çarşamba gününden beri karnımda sertlesmeler oluyodu.5dkda bir falan.o gün devlet hast.gittim iğrenç bir muayene oldum acilmam yoktu sancı da çıkmıyordu.ama ben ağridan duramıyor dum adet ağrısı gaz sancısı gibi bişey ama zor gerçekten.bugun dra gittim yine sancıdan duramayinca yarın sezaryene alıncam lütfen dualarinizi esirgemeyin.dua edin sabaha kadar dayanıyim çok sancim var.ve sizden ricam tek drla yetinmeyin eğer agriniz var ve nstde çıkmıyorsa.bu arada sabah nişan geldi.msji zor yazdım kızlar ne olur dua edin
allah yardımcın olsun canım inş herşey gönlünce olur

Ben istemiyorum kiiiii:KK53: eşimin de isteklerini dikkate almaya çalışıyorum ama gerçekten çok zıt anlamlı isimler olcak yana yana ayh ben ne yapayım edeyim vazgeçireyim adamı:cool:

Biz dra gittik geldik keyfi yerinde bebişimin minnacık çenesi azcık üstünde bal dudakları minicik burnu oyy çok güzel onu izlemek:KK36: bu sefer alttan muayene etmedi eliyle karnımı kontrol ettti burası poposu burası kafası burda ayaklsrı vsr dedi ve gerçekten öyle çıktı demekki elle de hissediliyormuş :KK57: kasılmalarımı gördü toplandı bi tarafa...sancılarını peş peşe gelen kasılmalarını takip et sıklaşırsa haber ver dedi bu haftasonunu geçirirsen salı gel dedi:KK37: neler olcak bu bi kaç gün içinde çok merak ediyorum artık kucağıma almak istiyorum ben onuuuuu:KK51:[/QUOTE]
hadi hayırlısı olsun canım belki her an gelir senin minik. sona gelmişsiniz artık. sağlıkla kavuşuun herşey istediğin gibi olsun inşallah

Ben istemiyorum kiiiii:KK53: eşimin de isteklerini dikkate almaya çalışıyorum ama gerçekten çok zıt anlamlı isimler olcak yana yana ayh ben ne yapayım edeyim vazgeçireyim adamı:cool:

Biz dra gittik geldik keyfi yerinde bebişimin minnacık çenesi azcık üstünde bal dudakları minicik burnu oyy çok güzel onu izlemek:KK36: bu sefer alttan muayene etmedi eliyle karnımı kontrol ettti burası poposu burası kafası burda ayaklsrı vsr dedi ve gerçekten öyle çıktı demekki elle de hissediliyormuş :KK57: kasılmalarımı gördü toplandı bi tarafa...sancılarını peş peşe gelen kasılmalarını takip et sıklaşırsa haber ver dedi bu haftasonunu geçirirsen salı gel dedi:KK37: neler olcak bu bi kaç gün içinde çok merak ediyorum artık kucağıma almak istiyorum ben onuuuuu:KK51:[/QUOTE]

Kilosu Nasıl canım şaka maka ikimizin tarihi de aynı zaten de, doğdu doğucak diye diye geldik mi sonaaa :)))))

Merhaba bizim de bugun dr kontrolumuz vardi 2 mart sezeryan tarihimiz anestezi dr bana birakti buyuk kizimda genel olmustum simdi spinal mi kararsiz kaldim ne yapayim arkadaslar

Temizlik yap :KK70:
Kimi duysam temizlik yaptım ertesi gün doğurdum diyor. Eh bende önceli gün yapmıştım ertesi gün doğurdum :)

Ben temizlik yapmiyorum ama oglum sagolsun oturamiyorum hic:) o sayilmaz mi:)bana onerin ne?:):) hurma yemek,cinsel iliski,meme başı stimulasyonu vs bunlar da benim bildiğim seyler ama simdilik ise yaramiyor hicbiri:)

Ben temizlik yapmiyorum ama oglum sagolsun oturamiyorum hic:) o sayilmaz mi:)bana onerin ne?:):) hurma yemek,cinsel iliski,meme başı stimulasyonu vs bunlar da benim bildiğim seyler ama simdilik ise yaramiyor hicbiri:)
Merdiven çıkma, platrs topunda hareket yapmak, ananas yemek(şubat annelerinde birisi bir bütün ananası yedi :) ve doğuma gitti;) 40.ı dolmuştu onunda)
Birde bu bilgiler var;)

Merdiven çıkma, platrs topunda hareket yapmak, ananas yemek(şubat annelerinde birisi bir bütün ananası yedi :) ve doğuma gitti:KK66: 40.ı dolmuştu onunda)
Birde bu bilgiler var:KK66:

Hareket konusunda dedim ya oturamiyom zaten;) oglum hala kucak kucak diyor dayanamayip onu bile aliyorum kucağıma kendisi 15 kilo:)ama hala tık yok

Biz dra gittik geldik keyfi yerinde bebişimin minnacık çenesi azcık üstünde bal dudakları minicik burnu oyy çok güzel onu izlemek:KK36: bu sefer alttan muayene etmedi eliyle karnımı kontrol ettti burası poposu burası kafası burda ayaklsrı vsr dedi ve gerçekten öyle çıktı demekki elle de hissediliyormuş :KK57: kasılmalarımı gördü toplandı bi tarafa...sancılarını peş peşe gelen kasılmalarını takip et sıklaşırsa haber ver dedi bu haftasonunu geçirirsen salı gel dedi:KK37: neler olcak bu bi kaç gün içinde çok merak ediyorum artık kucağıma almak istiyorum ben onuuuuu:KK51:
İşte siz dedim ben de, hani bu çocuğu ikiniz birlikte yaptinız ya, kocanın da gönlü olsun diye düşünürsün belki diye :KK48: ama bence de sen vazgeçir onu tatlı tatlı, devrimden başka bi isme ısınsın :KK53:
Hadi bakalım haftasonu nolcak :p

Merdiven çıkma, platrs topunda hareket yapmak, ananas yemek(şubat annelerinde birisi bir bütün ananası yedi :) ve doğuma gitti:KK66: 40.ı dolmuştu onunda)
Birde bu bilgiler var:KK66:
Ananas mııı:KK49: bikaç saat önce kocama mesaj attım, aksam çilekle ananas alalım mı canım yaz meyvesi çekiyo diye, hatta o da 'karıcım doğurmak üzeresin ilk defa canın bişey çekti hayret' dedi :KK45: bakalım nolucak yarın :KK70:

:) :) :)a
Gunaydin kizlar bi arkadasimiz vardı @ceylo 44 muydu doğum yapıcakti ondan haber var mi.ben mi kaçırdım acaba :KK28:
Bide sabah karnima hafif batmalar oldu kızlar sanırım mutlu sona yaklaşıyoruz ayin 4une kadar beklicezz bakalim dr teyzemiz neler dicek eşim sağolsun sabah yarim saat masaj yapti karnima kahvalti hazirlayamadim agridan kurban olurum ya seviyorum bu adamı :KK56:Allah basimizdan eksik etmesin
Doğum yapacak arkadaşlar gözünüz aydin meleklerinizi koklayin yerime:KK68:
:) :) :) sen de benim gibisin valla :) ben de hep eşime kurban olurum diyorum :) komik bir şey anlatayım da gül :
Bi gün eşime kurban olurum ben sana dedim.eşim de ne dese begenirsin :)Allah razı olsun dedi :) ayy ben de sinirden guldum :)

Biz dra gittik geldik keyfi yerinde bebişimin minnacık çenesi azcık üstünde bal dudakları minicik burnu oyy çok güzel onu izlemek:KK36: bu sefer alttan muayene etmedi eliyle karnımı kontrol ettti burası poposu burası kafası burda ayaklsrı vsr dedi ve gerçekten öyle çıktı demekki elle de hissediliyormuş :KK57: kasılmalarımı gördü toplandı bi tarafa...sancılarını peş peşe gelen kasılmalarını takip et sıklaşırsa haber ver dedi bu haftasonunu geçirirsen salı gel dedi:KK37: neler olcak bu bi kaç gün içinde çok merak ediyorum artık kucağıma almak istiyorum ben onuuuuu:KK51:
hadi hayırlısı olsun canım belki her an gelir senin minik. sona gelmişsiniz artık. sağlıkla kavuşuun herşey istediğin gibi olsun inşallah[/QUOTE]
Ayy derya heyecanlandirdin beni kız.kasilmalarimi gördü derken nst ye mj baglandin?

hadi hayırlısı olsun canım belki her an gelir senin minik. sona gelmişsiniz artık. sağlıkla kavuşuun herşey istediğin gibi olsun inşallah[/QUOTE]

Amiinn canım hepimiz için en hayırlı zamanda gelsinler aklıma geldikçe herkes için dua ediyorum hamişdaşlar:KK19:

Kilosu Nasıl canım şaka maka ikimizin tarihi de aynı zaten de, doğdu doğucak diye diye geldik mi sonaaa :)))))[/QUOTE]

Kilosunu net söylemiyor artık çok 2500-3000 kilo arası dedi beslenme sorunu devam ediyor dedi ama keyfi yerinde kıpır kıpır yalanıyor kedi gibi acıktı yavrum yaaa haftalardır uğraşıyor kilo alıcam diye:KK51: bide aynı gün doğuyormuşlar ne güzel olaaar :KK15:

İşte siz dedim ben de, hani bu çocuğu ikiniz birlikte yaptinız ya, kocanın da gönlü olsun diye düşünürsün belki diye :KK48: ama bence de sen vazgeçir onu tatlı tatlı, devrimden başka bi isme ısınsın :KK53:

Ananas mııı:KK49: bikaç saat önce kocama mesaj attım, aksam çilekle ananas alalım mı canım yaz meyvesi çekiyo diye, hatta o da 'karıcım doğurmak üzeresin ilk defa canın bişey çekti hayret' dedi :KK45: bakalım nolucak yarın :KK70:

Kötü kötü örnekler vereyim vazgeçireyim:KK62::confused:
Geçmiyor aylar geçmiyor günler geçmiyor zamab diye diye sona geldik ya hepimiz :KK36:

Canim ananas çekti ya.. Uf mmm.. Hamileligim de ilk defa hayret

hadi hayırlısı olsun canım belki her an gelir senin minik. sona gelmişsiniz artık. sağlıkla kavuşuun herşey istediğin gibi olsun inşallah
Ayy derya heyecanlandirdin beni kız.kasilmalarimi gördü derken nst ye mj baglandin?[/QUOTE]
Yok kız o kasılma benim değil alıntılama da hata çıkmış o.lafı betus den alıntılamıştım sanırım benim nst de bisey çıkmadı bi 60 gördüm eğer doğru yere bakmayı bildiysem başkada yok daha bizim anlayamadığımız sancı yı nst nasıl anlıyor onu da ben anlamıyorum ya neyse

Back