Doğum yapanlari gördükçe özeniyorum artik.. Of daha 15 gün var
Ne yaptın cnm nasılsın bebişin nasıl? Mis kokulundan fırsat bulup gelirsen doğum hikayeni isterizgünaydın herkese hayırlı cumalar. Büyük gün geldi çattı bikaç saat sonra oğluma kavuşucam çok değişik duygular içerisindeyim sevinç,korku, heyecan vs... Benim için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar. doğumda hepiniz için dua edicem allah yardımcımız olsun...
Allah yardımcın olsun bebeğini al sağlıkla inşlallah darısı başımızaAllah yardımcın olsunBenim de bugün saat 5'te nişanım geldi, duş alıp hastaneye gittim, normal doğum istiyordum bugün çatı muayenesi yapılacaktı sabah randevum vardı ama muayeneyi ebe yaptı, sadece 1 cm açıklık varmış ama zaten ağrım da çok değil, 2-3 saat sonra tekrar hastaneye gideceğim bakalım neler olacak
Doğum başlamış nişan geldiyse, inşallah hayırlı haberlerini alırız.Darısı bizlere artıkKızlar çarşamba gününden beri karnımda sertlesmeler oluyodu.5dkda bir falan.o gün devlet hast.gittim iğrenç bir muayene oldum acilmam yoktu sancı da çıkmıyordu.ama ben ağridan duramıyor dum adet ağrısı gaz sancısı gibi bişey ama zor gerçekten.bugun dra gittim yine sancıdan duramayinca yarın sezaryene alıncam lütfen dualarinizi esirgemeyin.dua edin sabaha kadar dayanıyim çok sancim var.ve sizden ricam tek drla yetinmeyin eğer agriniz var ve nstde çıkmıyorsa.bu arada sabah nişan geldi.msji zor yazdım kızlar ne olur dua edin
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallahKızlar çarşamba gününden beri karnımda sertlesmeler oluyodu.5dkda bir falan.o gün devlet hast.gittim iğrenç bir muayene oldum acilmam yoktu sancı da çıkmıyordu.ama ben ağridan duramıyor dum adet ağrısı gaz sancısı gibi bişey ama zor gerçekten.bugun dra gittim yine sancıdan duramayinca yarın sezaryene alıncam lütfen dualarinizi esirgemeyin.dua edin sabaha kadar dayanıyim çok sancim var.ve sizden ricam tek drla yetinmeyin eğer agriniz var ve nstde çıkmıyorsa.bu arada sabah nişan geldi.msji zor yazdım kızlar ne olur dua edin
Lütfen sakin olmaya çalış. Bu zamana kadar ne güzel geldik, artık evladımiza kavusmamiza az kaldı. Ben de çarşamba günü çatı muayenesi oldum. Daha önce hiç muayene olmamıştim ve acayip korkuyordum. Ama inan hiç korkacak bir şey yok iki sn süren bir şey sadece sakin ol ve kendini kasma. Ben anne olucam, güçlü olmam gerek de gerisi gelir allahın izniyleKizlar bnm korktgum bi cok sey var saolsun etrafimdaki herkes dogum hikayelerini anlatio gorenler biae de diyemiorum mahvettiler bni ne guzel bise bilmiodum bi de bunlarin ustune arastirdim cok suan o kadar ktym ki . Birincisi kesi atilirken uyusturuolar mi . Bundan cok korkuyorum suni sanciyi cok kotu anlatiyorlar ne durumda suni sanci veriolio suyu onceden gelince mi. Bir de su cati muayenesi nasil bise . Sanki o an hic gelmicrk gbi hissediorum sanki hic doguramicakmiaim gbi . Dr kesinlikle normal demio sezeryan olurda die ayri bi korkum var. Tibbbi gereklilik olursa tabiki olsun ama yine de korkuorum pskoloj iyice bozuldu nolur bi fikir verin normal dogum yapan bi kisi mi vardi bskn vardi sanirim
Genel değil canım ama epidural mi spiral mi anestezi uzmanı karar verecekmiş dün dr öyle dediHadi bakalım Allahın izniyle sağ salim alalım kucaklarimiza kuzularimizi sezeryan olcaksiniz galiba spinal mi genel mi dusunuyosunuz
Canim inşallah çok kolay olur doğumun agrisiz sizisiz.günaydın herkese hayırlı cumalar. Büyük gün geldi çattı bikaç saat sonra oğluma kavuşucam çok değişik duygular içerisindeyim sevinç,korku, heyecan vs... Benim için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar. doğumda hepiniz için dua edicem allah yardımcımız olsun...
Kizlar bnm korktgum bi cok sey var saolsun etrafimdaki herkes dogum hikayelerini anlatio gorenler biae de diyemiorum mahvettiler bni ne guzel bise bilmiodum bi de bunlarin ustune arastirdim cok suan o kadar ktym ki . Birincisi kesi atilirken uyusturuolar mi . Bundan cok korkuyorum suni sanciyi cok kotu anlatiyorlar ne durumda suni sanci veriolio suyu onceden gelince mi. Bir de su cati muayenesi nasil bise . Sanki o an hic gelmicrk gbi hissediorum sanki hic doguramicakmiaim gbi . Dr kesinlikle normal demio sezeryan olurda die ayri bi korkum var. Tibbbi gereklilik olursa tabiki olsun ama yine de korkuorum pskoloj iyice bozuldu nolur bi fikir verin normal dogum yapan bi kisi mi vardi bskn vardi sanirim
Allah yardımcın olsun .. Çoktan kucağına almışsındır oğluşunu :) hayırlı olsun Can'ım şimdiden
Aynıyız :) hepimizde aynı duygular .. Dr dan gelince unutma yaz bize hemen :))
Siz istedikten sonra hepsi olur ama bu kombin hakikaten çook ilginç olur, iki kutup gibiömer benim de sevdiğim isimlerden ama oğluşum için seceneklerden biri ali, ben de ali'yi çok seviyorum , bakalım ne olacak :)
[/QUOTE]canım ara ara bana da oluyor tamam yeri daraldı artık diyorum bi iki gün sonra yine coşmaya başlıyor. hele en son çekindiğim nst boyunca hiç durmamış canımı acıtmış beni endişelendirmişti. şindi yine yavaşladı gibi.
evet canım sanırım haber gelmedi ondan. güzel haberler getirir inşallah. benim de çarşamba çatı muayenm var. inş hepimiz güzel haberler ile döneriz.
@Gasoline canım kardiyolojiye gidicektin. gittin mi ne dedi doktor. benim de 5-6 aylıkken 15 20 günde bir çarpıntım oldu. şimdi nazarım değmesin iki aydır olmuyor arada bi başlıycak gibi oluyor nefes darlığı gibi ama o ayrı bişey çarpıntıya dönüşmüyor. az bi zamanımız kaldı inşallah sorunsuzca atlatırız.
çatı muayenesinden korkma tatlım hiç duyduğun gibi bişey değil bunlar dün oldum bende sen gibi gözüme uyku girmeden doktora gittim korkudan ama saniyelik bişey sadece refleks olarak minik bi ay dedim ama canım hiç acımadı normal doğumda bünye bide allahın izin vermesiyle alakalı benim ablam iki kızını suni sancısız 1 saat içinde doğum yaptı diğer ablam suni sancı aldı ama yine doğursam normal yaparım rahattım diyo sezeryan olursakda rabbim sağlık versin normal sezeryan farketmez salıya kadar kendi gelmezse bende sezeryan olucamKizlar bnm korktgum bi cok sey var saolsun etrafimdaki herkes dogum hikayelerini anlatio gorenler biae de diyemiorum mahvettiler bni ne guzel bise bilmiodum bi de bunlarin ustune arastirdim cok suan o kadar ktym ki . Birincisi kesi atilirken uyusturuolar mi . Bundan cok korkuyorum suni sanciyi cok kotu anlatiyorlar ne durumda suni sanci veriolio suyu onceden gelince mi. Bir de su cati muayenesi nasil bise . Sanki o an hic gelmicrk gbi hissediorum sanki hic doguramicakmiaim gbi . Dr kesinlikle normal demio sezeryan olurda die ayri bi korkum var. Tibbbi gereklilik olursa tabiki olsun ama yine de korkuorum pskoloj iyice bozuldu nolur bi fikir verin normal dogum yapan bi kisi mi vardi bskn vardi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?