2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün kontrole gittik nst de sancı falan hiç bişey çıkmadı cimcimenin rahatı yerinde çatı muayenesi olduk korkulacak bişey değil 10sn sürüyo sadece refleks olarak bi ay dedim o kadar ama kızımın kafası kanala girmemiş normal doğum için yukarda dedi salıya kadar bekliyecez kanala girmezse sezaryan olucaz suyumuz sınırda sayılır sınırın altına düşerse bebek zorlanır dedi deli gibi yerinde durmayan kızım şimdi çok ağır hareket ediyo tedirgin oluyorum bende normal doğumu çok istiyordum ama 5gün içinde inşallah kanala inip güzel güzel gelir miniğim

Doğum haberleri almaya başladık galiba sona yaklaşıyoruz rabbim doğum yapacaklara kolaylık versin bi avazda insallah sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz

Yeni uyandım sayılır, uykuya düştüm.Tv açtım müge anlıda bebeğini satan aile 2500 tl nasıl vicdan bu ya.Nasıl insanlar sinirlerim bozuldu.

Ne yaptın cnm nasılsın bebişin nasıl? Mis kokulundan fırsat bulup gelirsen doğum hikayeni isteriz

Allah yardımcın olsun bebeğini al sağlıkla inşlallah darısı başımıza

Kızlar çarşamba gününden beri karnımda sertlesmeler oluyodu.5dkda bir falan.o gün devlet hast.gittim iğrenç bir muayene oldum acilmam yoktu sancı da çıkmıyordu.ama ben ağridan duramıyor dum adet ağrısı gaz sancısı gibi bişey ama zor gerçekten.bugun dra gittim yine sancıdan duramayinca yarın sezaryene alıncam lütfen dualarinizi esirgemeyin.dua edin sabaha kadar dayanıyim çok sancim var.ve sizden ricam tek drla yetinmeyin eğer agriniz var ve nstde çıkmıyorsa.bu arada sabah nişan geldi.msji zor yazdım kızlar ne olur dua edin

Ben de çarşamba günü çatı muayenesi oldum. Çatı normal doğuma uygun görünüyor mus . Bir aksilik çıkmazsa normal doğumu bekliyorum. Bebeğim çarşamba günü 3250gr di. Sizce normal mi ?

Doğum başlamış nişan geldiyse, inşallah hayırlı haberlerini alırız.Darısı bizlere artık

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah

Kizlar bnm korktgum bi cok sey var saolsun etrafimdaki herkes dogum hikayelerini anlatio gorenler biae de diyemiorum mahvettiler bni ne guzel bise bilmiodum bi de bunlarin ustune arastirdim cok suan o kadar ktym ki . Birincisi kesi atilirken uyusturuolar mi . Bundan cok korkuyorum suni sanciyi cok kotu anlatiyorlar ne durumda suni sanci veriolio suyu onceden gelince mi. Bir de su cati muayenesi nasil bise . Sanki o an hic gelmicrk gbi hissediorum sanki hic doguramicakmiaim gbi . Dr kesinlikle normal demio sezeryan olurda die ayri bi korkum var. Tibbbi gereklilik olursa tabiki olsun ama yine de korkuorum pskoloj iyice bozuldu nolur bi fikir verin normal dogum yapan bi kisi mi vardi bskn vardi sanirim

Lütfen sakin olmaya çalış. Bu zamana kadar ne güzel geldik, artık evladımiza kavusmamiza az kaldı. Ben de çarşamba günü çatı muayenesi oldum. Daha önce hiç muayene olmamıştim ve acayip korkuyordum. Ama inan hiç korkacak bir şey yok iki sn süren bir şey sadece sakin ol ve kendini kasma. Ben anne olucam, güçlü olmam gerek de gerisi gelir allahın izniyle

Canim inşallah çok kolay olur doğumun agrisiz sizisiz.

Canim çati muayenesi zor degil korkma. Suni sanci biraz zorluyor ama unutulup gidiyor. Kesik atilmadan önce bana iğne yapmusti doktor hissetmedim hic. Sadece kalcani kimildatmamaya calis o esnada yeter . ikinmak en zor kisimdi bence o da nasil ikinilacagini bilmedigimizden. Fazla araştırma yapma. Herşey gönlünce olsun

Allah yardımcın olsun .. Çoktan kucağına almışsındır oğluşunu :) hayırlı olsun Can'ım şimdiden

Aynıyız :) hepimizde aynı duygular .. Dr dan gelince unutma yaz bize hemen :))

Siz istedikten sonra hepsi olur ama bu kombin hakikaten çook ilginç olur, iki kutup gibi ömer benim de sevdiğim isimlerden ama oğluşum için seceneklerden biri ali, ben de ali'yi çok seviyorum , bakalım ne olacak :)

Ben istemiyorum kiiiii eşimin de isteklerini dikkate almaya çalışıyorum ama gerçekten çok zıt anlamlı isimler olcak yana yana ayh ben ne yapayım edeyim vazgeçireyim adamı

[/QUOTE]

Biz dra gittik geldik keyfi yerinde bebişimin minnacık çenesi azcık üstünde bal dudakları minicik burnu oyy çok güzel onu izlemek bu sefer alttan muayene etmedi eliyle karnımı kontrol ettti burası poposu burası kafası burda ayaklsrı vsr dedi ve gerçekten öyle çıktı demekki elle de hissediliyormuş kasılmalarımı gördü toplandı bi tarafa...sancılarını peş peşe gelen kasılmalarını takip et sıklaşırsa haber ver dedi bu haftasonunu geçirirsen salı gel dedi neler olcak bu bi kaç gün içinde çok merak ediyorum artık kucağıma almak istiyorum ben onuuuuu

1
çatı muayenesinden korkma tatlım hiç duyduğun gibi bişey değil bunlar dün oldum bende sen gibi gözüme uyku girmeden doktora gittim korkudan ama saniyelik bişey sadece refleks olarak minik bi ay dedim ama canım hiç acımadı normal doğumda bünye bide allahın izin vermesiyle alakalı benim ablam iki kızını suni sancısız 1 saat içinde doğum yaptı diğer ablam suni sancı aldı ama yine doğursam normal yaparım rahattım diyo sezeryan olursakda rabbim sağlık versin normal sezeryan farketmez salıya kadar kendi gelmezse bende sezeryan olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…