2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hamişler. Hamileliğin son Günlerini yaşıyoruz ilerde bugünlerimi özleyecek miyim diye düşünüyorum hep Allah'ım sağlıkla kavuştursun inşallah

Gunaydinlar Bizimse bugün kontrolumuz var öğleden sonra Bi de benim kiz dunden beri sadece minik minik hareket ediyo eski siddetli hareketleri yok Acaba buyudu yeri daraldigindan mi yoksa ruh hali sakin mo bilemedim

Gunaydinlar Bizimse bugün kontrolumuz var öğleden sonra Bi de benim kiz dunden beri sadece minik minik hareket ediyo eski siddetli hareketleri yok Acaba buyudu yeri daraldigindan mi yoksa ruh hali sakin mo bilemedim
evet canım yerleri daraldıgından .ınsallah saglıklı guzel haberler alın canım benım kontrol taa 7 sınde gunler gecmıyo off

Siz istedikten sonra hepsi olur ama bu kombin hakikaten çook ilginç olur, iki kutup gibi ömer benim de sevdiğim isimlerden ama oğluşum için seceneklerden biri ali, ben de ali'yi çok seviyorum , bakalım ne olacak :)

Gunaydin kizlar bi arkadasimiz vardı C ceylo 44 muydu doğum yapıcakti ondan haber var mi.ben mi kaçırdım acaba
Bide sabah karnima hafif batmalar oldu kızlar sanırım mutlu sona yaklaşıyoruz ayin 4une kadar beklicezz bakalim dr teyzemiz neler dicek eşim sağolsun sabah yarim saat masaj yapti karnima kahvalti hazirlayamadim agridan kurban olurum ya seviyorum bu adamı Allah basimizdan eksik etmesin
Doğum yapacak arkadaşlar gözünüz aydin meleklerinizi koklayin yerime

Günaydın hamişler. Hamileliğin son Günlerini yaşıyoruz ilerde bugünlerimi özleyecek miyim diye düşünüyorum hep Allah'ım sağlıkla kavuştursun inşallah
doğuranlar bu günler iyi günleriniz diyor çevremdeki. ki öyle nereye gidersek rahatça götürüyoruz ne yersek yediriyoruz altına yapmıyo ağlamıyo gaz sancısı çekmiyor. ama tabi biraz sıkıcı olmaya başlıyor. bakalım biz ne düşüncez doğurduktan sonra

Günaydın herkese çok şükür doğum seklimiz kesinleşti 1 Mart Salı günü kucağıma alcam inşallah ama oglum 2 gündür bende rahatladim diye mi nedir pek eskisi gibi hareket etmiyo benim doğum stresimden sanırım çok aktifti :))) babasına bile pas vermiyo o derece :))

canım ara ara bana da oluyor tamam yeri daraldı artık diyorum bi iki gün sonra yine coşmaya başlıyor. hele en son çekindiğim nst boyunca hiç durmamış canımı acıtmış beni endişelendirmişti. şindi yine yavaşladı gibi.

evet canım sanırım haber gelmedi ondan. güzel haberler getirir inşallah. benim de çarşamba çatı muayenm var. inş hepimiz güzel haberler ile döneriz.

Gasoline canım kardiyolojiye gidicektin. gittin mi ne dedi doktor. benim de 5-6 aylıkken 15 20 günde bir çarpıntım oldu. şimdi nazarım değmesin iki aydır olmuyor arada bi başlıycak gibi oluyor nefes darlığı gibi ama o ayrı bişey çarpıntıya dönüşmüyor. az bi zamanımız kaldı inşallah sorunsuzca atlatırız.[/QUOTE]

Allah yardımcın olsun canım seninde sorunsuz kavuşursun inşallah

Bende salı günü doğum yapicam hayırlısıyla

[/QUOTE]
Gittim canım, benim eskiden gelen küçük birkaç problemim vardır takip edilmesi gereken onun tetkiklerini yaptırdım çok şükür doğumla alakalı bir sıkıntı yok hatta problemlerin bazıları geçmiş, çarpıntı nefes darlığı bende aylardır var çarpıntı Zaten kendimi neredeyse bildim bileli var, zaten Bu şikayetler için gebeliğin bu döneminde artık çok normal olduğunu da söyledi doktor Ayrıca Benim kanımda düşük olduğu için onun da etkisinin olacağını söyledi, Sonuç olarak iyi çok şükür bir sıkıntı yok sağol canım benim,inşallah hepimiz sorunsuz atlatalım:)

Bu arada evet C ceylo 44 dan ses çıkmadı henüz, iyilerdir inşallah:)

Devitaminimm de almıştır İnşallah kucağına sütü gelsin diye uğraşıyordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…