- 9 Temmuz 2015
- 328
- 230
- 103
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne kdar tatlı bir annesin yaa insan seni dinleyince asla normalden korkmaz kimle konuşsam normal doğum rahat bile dese araya sokuşturuyor çok ağrı oldu ölcem sandım ama geçti rahat yani onca şey söyledikten sonra rahat desen ne olur diyorum sen ne güzel atlttın darısı bize inşallah bebişin nasıl herşey yolundamı canımAiledeki dpğum durumları nasıl? Genelde soya çekim olduğu için bir bakmanı tabsiye ederim. Ha illa onlara benzicek değil elbette. Ama benim annem çok kolay doğum yapmış. Ben ondan da kolay doğum yaptım.
Etrafımda boyun kısa çatın dardır, çıt kırıldımsın katlanamazsın , eğidural al diye alıl veren çoktu.
Rabbime sonsuz şükürler olsun, doktora gittiğimde 4-5cm açıklığım vardı, ve doğuma değil kontrole gitmiştim, 3saat içinde doğum yaptım. Bugün Tekrar doğuma alıcaz deseler tekrar yaparım.
Elbette sancılar sancılıydı, ama asla dayanılmaz ağrılı değildi. Epidural işini 7cm iken arkadşaım mj attı aklıma geldi ama iş işten çokktannn geçmişti. Doğuma ramak kala epidural yapılmazmış zaten :)
Uzattım ama demem o ki hiç korkmamalısınız, normal doğum zaten ne yapılması gerektiiğini vücut biliyor müdale etmeye gerek bile kalmıyor![]()
Aaa maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallahBebegim saglikli bir sekilde dunyaya geldi dualarini esirgemeyen herkese cok tesekkurler
Canım sonda olayını 14-15 yaşlarında deneyimledim kaza geçirmiştik takarken diğer ağrılarımdan onu hissetmemiştim çıkarırken sızladı sonra hemen geçti çok ağrılı bişey değildi diye hatırlıyorum anneanneme yılda 3-5 kez takılıyor o dayanıyorsa bizde dayanırız herhalde benim yanımda da takılmıştı hiç sesi çıkmadı lavmanda küçük çocuklarada yapılıyor ağrısız bişeymiş böyle konuşuyorum ben çok mu rahatım aslaa ama benim en büyük tedirginliğim alt tarafla uğraşmaları hastanede yattığımda hemşire fitil koycam diyordu kendim koysam diyorum kimsenin benim oramla buramla uğraşmasını hiç sevmiyorum 2sn lik fitilde bile stres oluyordum bana sorsalar ağrıya razıyım ama hemşireler benle uğraşmasın :)))Herkese günaydındün kocama diyorumki sezaryende sonda, normalde lavman, ben vazgeçtim 3. Bi yöntem yok mu doğuracak
![]()
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün bol bol sütün olsun inşallah darısı başımızaBebegim saglikli bir sekilde dunyaya geldi dualarini esirgemeyen herkese cok tesekkurler
tesekkur ederim Ben de kendimce biraz sola dondum baglanti koptu gibi oldu geri sirtustu yattim ama daha kotu hissettim Ben acilmaya hep ultrasonla bakarlar saniyodum degilmis demekÇok geçmiş olsun.ilk gebeliğimde beni hep sırt üstü yatırdılar.ama bu sefer sola dönmemi istedi işlemi yapan görevli.çok şaşırdımçok rahat geçmişti.tabi doğum sancısı yoktu.açılmaya elle bakar.ama öncesinde normal randevuda ultrasonda rahim ağzının kapalı olduğunu görür doktor.
Aynen yaaaaCanım sonda olayını 14-15 yaşlarında deneyimledim kaza geçirmiştik takarken diğer ağrılarımdan onu hissetmemiştim çıkarırken sızladı sonra hemen geçti çok ağrılı bişey değildi diye hatırlıyorum anneanneme yılda 3-5 kez takılıyor o dayanıyorsa bizde dayanırız herhalde benim yanımda da takılmıştı hiç sesi çıkmadı lavmanda küçük çocuklarada yapılıyor ağrısız bişeymiş böyle konuşuyorum ben çok mu rahatım aslaa ama benim en büyük tedirginliğim alt tarafla uğraşmaları hastanede yattığımda hemşire fitil koycam diyordu kendim koysam diyorum kimsenin benim oramla buramla uğraşmasını hiç sevmiyorum 2sn lik fitilde bile stres oluyordum bana sorsalar ağrıya razıyım ama hemşireler benle uğraşmasın :)))
Güle güle kullanın canım inşallah ben de önümüzdeki hafta sipariş vericem henüz eşimi ikna edemedim çarşıda bakmıştık en pahalısı 90 dı bunun kalitesinden ve güvenilirliğinden bahsediyorum çarşıdKilerle bir değil vs diyorum bakalım :) 1 haftaya kandırır alırız umarım :)Momfortbaby kangurumuz da geldi
Sağlam bir kanguru bayıldım
Allah analı babalı büyütsün inşallah bol sütün olur canımBebegim saglikli bir sekilde dunyaya geldi dualarini esirgemeyen herkese cok tesekkurler
bazılarında bel ağrısı gibi de oluyormuş. düzenli aralıklarla gelen bir sancı... düzenli olması önemli. mesela 7 dakikada bir sancı oluyor geçiyor, tekrar 7 dk sonra bir daha sancı oluyor.Canm bn normalde adet sancısı hıc yasamadıgım için nasıl anlıycam adet sancısu dedıgnz şey kasık agrısı mı oluyo
Oh maşallahh, sağlıkla almışsın kucağına, Allah analı babalı büyütsün, normal miydi planlı veya plansız sezaryen mi :)Bebegim saglikli bir sekilde dunyaya geldi dualarini esirgemeyen herkese cok tesekkurler
Bugün 36 hafta bitti 37 ye girdim aile hekiminden rapor aldım bu hafta. Önümüzdeki hafta da kadın doğumcu çalışamaz raporu vericek canım artık sona eklenir mi bu hafta yanar mı bilmem ama çocuklar strese sokuyordu beni. Gerçi hoş şimdi de evde sıkıldım 2 günde. Sen haftaya mı ayrılcaksınCanım sen izne ayrıldin mi ?ne yaptın ?
baby23 gününüz belli olmus canım hayırlı olsun maşallah paşana :) çok güzel kilosu sağlıkla kucağına al inşallah benim ki pek bi Minnak kendimde kilo almadım çok bebişte bi cogunuza göre zayıf sanırım 35+1 de 2500 dü sağlıkla alalım inşallah kucağımıza :) zaman yaklaştıkça heycan artıyo senin günün de belli heycan durumu nasıl ? Merak ettim .. Ben gecen yıl nişan ayında apandisit amilyatı oldum son anda yetiştiğimiz için kesik normalden büyük hep Sezeryn olur diye düşündüm ama doktorum hiç bi sorun olmadıgını dikişlerimin kaynadığını söyledi içim rahat normal bekliyoruz bakalım sat a göre doğuma 30 gün kaldı
![]()
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyütün.Bebegim saglikli bir sekilde dunyaya geldi dualarini esirgemeyen herkese cok tesekkurler
Zamanlarını bekliyorlar daha marta girmedik mart gelsin hepsi patır patır sağlıkla sırayla doğarlar inşallah canımMart annelerinde daha normal doğum yapan kimse çıkmadı dimi :)bskn dışında ..