Doktorun bana açıklaması, sert Bi şekilde ani hareket yapıyorsa su sesidir :)))) bende ısrarla hayır su sesi değil çıt diye ses geliyo diyorum, bacaklarına kollarına bakın dedim hatta geçen hafta, acaba kırıldı mı bişey mi oldu diye Allah korusun :) böyle bişey imkansız Dedi içim rahatlasın diye baktı bişey çıkmadı tabi, ne sesiyse o artık :))))
Çatıya da, açılmaya da, rahim ağzındaki yumuşamaya da alttan bakıyo canım, 2 parmak sokuyo genelde ittiriyo ileri rahim ağzına kadar ulaşmaya çalışıyor o ara zaten çatı kemiklerine falan bakmış oluyo, açılmayı da parmaklarıyla bakıyolar tahmini ölçü veriyorlar .. Doğum kanalına girip girmediğini ve rahim boyunu falan sadece ultrasonla bakıyo ..
Aynen öyle canım neye niyet neye kısmet olayını yaşadık resmen yaşicam bende yani, kesinlikle ne 1 cm bile açılmam ne rahimde yumuşama var, ne yaptıysam boş oldu yani, kilosu da geçti zaten artık, 3 marta kadar beklesin içerde beyfendi .. Spinal sezeryan olucam bende, normali yapamadık bari bebeğimin çıktığı anı falan ben göriyim ilk sesini ben duyuyum ..
Herkesin derdi ayrı valla doğru diyorsun canım, bu durumda da doktora güvenmekten başka çare yok tabi, sonraki kontrolde belki kordonu çıkarır boynundan Can'ım pozitif düşün Yinede ..
Bende burda şakaya vuruyorum ama artık gerçekten korkuyorum, 1 hafta daha var doğuma tam 39 hafta dolmuş olucak tamam riskli falan değil 42 haftalarda doğuranlar var ama ne biliyim Yinede korkuyorum Bi anda bişey olursa 1 hafta içinde diye ..
Bu hafta zaten hiç geçmedi, şimdi 1 hafta daha beklicem kafamda kurucam hep durmadan hareketlerine bakıp duruyorum falan ..
Hayırlısıyla doğsunlar da valla Nasıl doğarlarsa doğsunlar