2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 34+5 te dun gittim ve beni haftaya yine cagirdi Nst ye hic girmedim biseyde soylemedi ama bundan sonra her hafta gidicem sanirim Rutin kontroller icin Bence imkanin varsa git bu haftalardan sonra nolur nolmaz Ama kendini iyi hissediyosan 37 yi de bekleyebilirsin

Anlıyorum seni canım, gayet de haklısın zaten, ne biliyim biri bana dese, yarın x kişiye oturmaya gidicez diye o x kişi hamileyse, ne saçmalıyosunuz kız bizle mi uğraşacak bide saçmalamayın oturun oturduğunuz yerde der gitmem de göndermem de ..

Boşver hiç duyma öylelerini, hatta tersleyebilirsin bile uzatmasınlar daha fazla, öyleleri var işte hasta ziyaretine gittiklerinde de hastaya moral vereceklerine ayyy şu da böyle olmustu da öldü bu da böyle olmustu da şmdi yatalak bilmem ne, cehalet izansızlık kötü şey vesselam, duyma sen, kız hatta "konuyu değiştirin ayol kötü şeylerden konuşmak sizi germiyo mu aaaaa" de :))

czideğişikbur bskusost: 45243146 .!.:
Ben de tam tersi zaman dursun istiyorum cok cabuk geciyor Korkudan boyleyim sanirim
Seninki de degisik bir bakiş açısı :) korku var ama bu boşlukta kalma hali daha kotu sanki.

Hiç moralini bozma kötüyü aklına getirme cahil olmak en iyi nimettir:))) Can'ım senin bebişim kilosu ne kadar çıktı aynı günlerde sayılırız da..

Seninle aynı durumdayım canım kp vefat ettikten sonra kv yanıma tasındı beraber yaşıyoruz misafirden fenalık geldi ya haldır haldır gezmek istiyo yada birileri gelsin istiyor en son sinirlendim yollardanı doğurayım dedim onamı gitsek bunamı gitsek omu gelse oturmaya hep böyle. dedim doğumhane yerine tmaraneye götürün beni dedim Milletin yanında oturamıyosun rahat edemiyosun artık çıldırma noktasındayım

Benim doğumuma 10 gün kalmış kv nin akrabası pazar günü mevlüt okutucakmış oraya gidilicek diyor giderkende kp in mezarlığa uğrayıp öyle gidilecekmiş napayım ben haldır haldır yollarda mezarlıklarda mevlütlerde nasıl gezeyim. Her gören yok öyle yap böyle yap normal doğur ben böyleydim sende öyle yap aklımı oynatacam en son napıcam bilmiyorum

Bi de durumumuz aynı zaten bebekler geriden geliyor kilo alması sıkıntılı. Allahım yardımcımız olsun

Aaa Bi de o var. Aman normal doğur sezaryene heves etme diyorlar. Ben manyağım ya Can'ım sıkılıp hadi Bi sezaryene gireyim diyeceğim. Cahillik sanırım böyle bişey.

Hayırlı cumalar kızlar bugün kontrolümüz vardı. Bir haftadır iyi değilim çok sancım ve ağrılarım var. Haftaya cuma yine göreyim dedi doktorum 4 martta alalım bebeği diyor.nst de sancılarım çok sık görünüyormuş böyle daha fazla bekletemeyiz dedi. Ama kilosu çok az halen 2500 gr doğmak için küçük değil mi moralim bozuldu.

Icinizi ferah tutmaya calisin kilo onemli degil dogdugunda da alir kilo onemli olan saglikli.olmasi 4 marta kadar da 3 kilo olur diye dusunuyorum bebeginiz icin sikinti olmasa doktorunuz alalim.demez iyi dusunun iyi.olsn ins su mubarek cuma gunu hepimiz saglikli alalim bebislerimizi kucagimiza

kızlar çok teşekkür ederim ne olur ne olmaz randevu aldım gitmezsem iptal ederim diye. Gebelikle ilgili bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama tiroit ile ilgili kafam çok karıştı bu son tahlilim de onu gösterip danışayım bi de sonraki kontrol 37 ye kadar uzayacak dayanamayıp erken gitsem 37 de bi daha gitcem o yüzden telefonla aramak yerine uzak ama geze geze gidip danışayım bari içim rahat etsin en azından.

Kızlar tek tek alıntı yapamadım tekrar nst deyim 24 saat uyumayan kızım nst de uyumuş doktor yeniden istedi ( ben örtü arkasındaydım 2 kadın aynı yerdeydi onlar konuşurken duydum müdahale etmedim perde arkasından ama yarım saat kötü şeyler konuştular komik de geldi bir insan anca bu kadar kurabilir yoksa ben stres olmadım eğer doğum zamanı olsaydı baya stres olurdum da şimdi rahatım şükür :)

Canım seni o kadar iyi anliyorum ki..benim KV gebeligim suresince beni hiç aramadi.gelmedi.sonra geçenlerde kocası oğlunu arıyor.size baya gelmedik yakında gelecez diyor.ya bi dusunsene ben zor hareket ediyorum.sancim var.k.cmi kaldiramiyorim.yaptıklarına bak.e bide gelince yemek yap ver çay yap ver kaldır inan kaç gundur stres yaptım.zoruma gidiyor ya..düğünde bir lira bile takmadilar bana.istemiyorum ne yapayım.hiç gelin olarak simartilmiuorim degerim yok.karşı komsu m yasli Teyze sanki KV o.gibi benle bebekle ilgilenir.birşeyler alır.benim KV robot yaa..sinirlerim bozuldu yine

Aaa Bi de o var. Aman normal doğur sezaryene heves etme diyorlar. Ben manyağım ya Can'ım sıkılıp hadi Bi sezaryene gireyim diyeceğim. Cahillik sanırım böyle bişey.
Aynen arkadasım millet akıl veriyo kendi aklımız yokmuş gibi özelde yapma devlete git diyenler içim şişti milletin doğum hikayesinden 20-30 sene önce doğum yapmışlar anlata anlata bi hal oluyolar hele kv dem esim karnında nasıl oynamış yok karnındayken kollarını tutuyomuş falan saçma sapan seyler

bettunaz Ay haftası dolmuşmudu bari arkadaşının ençok ondan korktuk biz ya bişey olursa nasıl anlatırız acilde diye

kırk haftadan önceydi onun sanırım 39 gibiydi

Son düzenleme:
Ah Can'ım sen haline şükret. Senin ki Bi lira takmamış. Ben geldim Bi de borçlarını ödüyorum. Hala cadılık peşinde. Büyüktür diyorum sesimi çıkarmıyorum ama en son patlayacağım

Benim de bebeğim 2,5 gibi doğacak.sağlıklı olsunlar da toparlar onlar inşallah canım.ben de 2,250 doğmuşum

drygs ben 34.haftamda gitmiştim bir dahakini 36da gel ondan sonra haftada bir geleceksin dedi. Ayrıca 36da nst gircem ilk defa.. Zaten hastane 10 gün içinde tekrar gelirsen ücret almıyor.. Bir muayene ücretli bir değil şeklinde olacak.. Bzm böyle diğer arkadaşlar da yorum yazmış kendine nasıl uyuyorsa öyle yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…