2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman eşin saçmalamış biraz Can'ım hangi devirde yaşıyoruz şimdi millet süs pisle doğuruyor çocuğu içinde uhte kalmasın Can'ın neyi istiyorsa yaptır bence
Ona göre süs püs abartı şeyler gelen gidenden utanırmış fln aman çok üzüldüm dünden beri ama o da üzülmüş kaç kez özür diledi :)

@fatal haklısın canım odunlar bizim duygularımızı anlamıyorlar ne kadar iyi olsan daha fazlasını istiyorlar millet naz yapar iş yapmaz benim eşim hiç birini yapmıyor değilde en ufak şeyi görüyorlar

Valla şu naz yapıp iş yapmayanlar el üstünde tutulanlar ne şanslı, bizde böyle abuk şeyleri düşünüp duralım, millet kocasına söylüyor git bunları hallet diye, eşler gidip çikolatalar süsler yaptırıyor, şans mı diyelim ne diyelim :)) benim eşim hiçbişey yapmaz valla bu kadar ay boyunca belki 1-2 kere süpürge açtırdım zorla, ev leş gibi olurdu ona tertemiz geliyodu, Hergün temizlik mi yapılır ev temiz diyodu .. Böyle böyle dedikçe hiçbişeyi ellemesin yardımda etmesin eksik kalsın diyo insan

Gasoline bettunaz kızlar bende aynı durumdayım cuma kontrolüm var yarın yine aynalarla uğraşcam en çok doğum sonrası korkutuyor beni dikişlerle nasıl yapcaz diye birde ani bir doğum olursa diye çok sık yapıyorum alerji oldum sanırım kaşınıyorum sürekli

Bence senin ki zorunlu sezeryan olacak bebeğinin kilosu olmasından ötürü bakalım doktorun ne diyecek?

Ya netten bakıyorum hiç bişey bulamadım, sadece iri Bebek zorunlu sezeryan yazıyo, doktor son kez salı günü bakalım Dedi bende unuttum ayrıntılı sormadım, ama bana derse ki sen doğurursun bu bebeği tamam ben doğuriyim zaten normal Bi şekilde, hep korkutuyo dr lar, yok vakumla alınması lazım kafası da büyük gidiyo bilmem ne, ee bende istemiyorum bu saatten sonra normal falan bebeğime zarar verecek bişeyi niye ısrarla istiyim ki

Canım sen suniyi denersen de normal doğum olmaz ise eğer zorunlu sezeryan olur. Yani benim gittiğim hastahanede böyle diye biliyorum. Kişi normal doğum için çabalayıp olmaz ise zorunlu oluyor. Diğer türlü isteğe bağlı oluyor diye biliyorum. Benim hastahanemde de, isteğe bağlı sezeryan da fiyat baya bi artıyo.

Canım ev hanımı gibi bu aralar ikimizde aynı okulda öğretmeniz ben izne çıktım bizim okul biraz farklı onunda sadece 2 gün dersi var hep yanımda evde herşeyi beraber alıyoruz yapıyoruz alışverişte fln hep yanımda asla yalnız bir yere bu haldeyken göndermez bazen netten alıyorum hatta dünkü durumdan sonra bu gün kargo geldi haberi yoktu bakıp aaa ne kdar güzel bunlar diyor tek tek hepsini sevdi çok beğendim dedi hatasını anladı sanırım :)

Çok saçma işte dimi ama :) neyse salı günü gidince görücez artık, bana sadece salı günü gelince açılman başlarsa suniyle deneyelim istersen istersen de hiç denemeyelim sezeryana alalım Dedi bende açılmaya göre bakarız deneriz dedim ayrıntıyı sormadım, gidince sorarım artık bakalım :)

Ben bugün temizlik yaparken şansa erken geldi bide tertemiz evin nesini yemizliyorsun şimdi sinirden çamur atacam camlara halılara demezmi sinir oldum onlara herşey temiz çünkü hiö pis görmediler bi kirli bırakan o zaman anlayacaklar bizi

ALLAH HAYIRLI EVLAT KILSIN..SAĞLIK HUZUR VERSİN :)

Oh süper bende tamamen ilgisiz sandım :) olsun gönlünü almaya çalışıyo en azından canım boşver üstüne gitme :))) kalbini kırıp kırıp bişey olmamış gibi davranan sonra ne oldu ki diyen, odun kocası olanlar ne yapsınnn amaa :)) sen şanslısın Yinede boşver bence hiç sıkma canını canım

Bende soğan kürü yapmıştım aşırı iltihap var diye o ay hamile kaldım zaten ama bende hiç kan fln gelmedi canım ağrıda regli dönemi regli olcakmışım gibi ağrı oldu günüm geçince hamile olduğumu öğrendim bu dediklerin bende hiç olmadı ağrı için tekrar doktora git istersen farklı doktorlar deneyebilirsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek haberi alırsın

Aynı işte, harcanılan suya sabuna elektriğe falan mı acıyolar acaba ? Çözemedim çözmeyi de düşünmüyorum gerçi artık, o evde olmayınca temizlik olayını yapıyorum kafam rahat oluyo :)

Haklısın valla canım çok düşünceli olup soru sormaktansa böyle yapmak daha iyi benimkide bin pişman dün geceden beri özür diliyor

Bence suni sancıyı her ihtimale karşı dene. Çok örnekler var suni sancı alıp, normal doğumla sonuçlanan. Umarım gönlüne göre olur herşey canımm

O konuda hakkını yiyemem canım bu süreçte evi süpürüp paspası o yapıyor ve eşim hayatında çay bile yapmamış biri şimdi evdeyken kahvaltıyı o hazırlıyor yani olan şeyleri çıkarıyor dolaptan :) birde evi süpürüp paspas tuvalet banyoyu da arada yıkıyor bu konularda rahatım diğer şeylere kızdım ama bu konuda hakkını yiyemiycem

@melekpinarsimsek bugün kavuşmuş kızına :)

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ

1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi

2- harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar

3- ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba

4- bskn ----------------------37+3----- 12.02.2016 Cuma

5- azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma

6- N nimet4 ------------------------------ 12.02.2016 Cuma

7- srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar

8- @melekpinarsimsek ----37+6 --------- 17.02.2016 Çarşamba

EKSİK GEDİK VARSA DÜZELTEBİLİRİM..HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR :)

@melekpinarsimsek bugün kavuşmuş kızına :)

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ

1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi

2- harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar

3- ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba

4- bskn ----------------------37+3----- 12.02.2016 Cuma

5- azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma

6- N nimet4 ------------------------------ 12.02.2016 Cuma

7- srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar

8- @melekpinarsimsek ----37+6 --------- 17.02.2016 Çarşamba

EKSİK GEDİK VARSA DÜZELTEBİLİRİM..HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR :)

Hadi gozunuz aydin Rabbim saglikli uzun omur nasip etsin kizinizla birliktw ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…