2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
KIZLAR MERHABA DÜN GİTTİM YİNE KESEYİ GÖREMEDİK KÜÇÜK KARARTI GİBİ BİŞEY VAR AMA NET DEĞİL HCG TESTLERİM ÇOK DÜZENLİ ARTIYOR GAYET GÜZEL 1660TI 3880 OLMUŞ PAZARTESİ GEL DEDİ TEKRAR O ZAMAN 16 BİN FALAN OLCAK SİZCE PAZARTESİ GÖREBİLMİR MİYİM BİRDE ŞUAN GÖRMEMEM NORMAL Mİ
 
KIZLAR MERHABA DÜN GİTTİM YİNE KESEYİ GÖREMEDİK KÜÇÜK KARARTI GİBİ BİŞEY VAR AMA NET DEĞİL HCG TESTLERİM ÇOK DÜZENLİ ARTIYOR GAYET GÜZEL 1660TI 3880 OLMUŞ PAZARTESİ GEL DEDİ TEKRAR O ZAMAN 16 BİN FALAN OLCAK SİZCE PAZARTESİ GÖREBİLMİR MİYİM BİRDE ŞUAN GÖRMEMEM NORMAL Mİ
Bence normal canım hiç tedirgin olma. Biz erken öğrendiğimiz için çok merak ediyoruz ama kese 6 haftalık kalp atışı 7 diyolar tabi geç döllenmeden dolayı bunlar 8. Haftaya kadar sarkıyor.
 
Tabiki paylasirim canim.ilk uc ayprotein agirlikli beslenmeye calistim.oglen aksam sebze yemegi yaninda mutlaka kirmizi et yada tavuk eti vardi.yogurt sut peynir cok onemli.kuru dut ve incir cok yedim.birde ayva.oglum hem guzel yuzlu oldu.hemde ablalari oglumun cok guzel bi gamzesi oldu.:nazar: Ayva yemek gamze yaparmis
Ay maşallah oğluşumuza annesi :nazar: paylaşımların için çok teşekkür ederim canım.
 
Günde 1 fincan Türk kahvesi sıkıntı olmaz inşallah cnmcm.komşum da kahve hastasidr hergün mutlaka içti 1 tane.İlk 3 ay bebek yediklrndn etkilenmio zaten biliosn senin depolarindn alıo almaya calisio.süt be süt ürünlerini aksatma Bence folikasitte tabiki.atistrmalklar harika zaten.şifa olsn cnmcm:KK68:
Sağol kuzum. Türk kahvesini bırakıcam inşallah:KK51: Ben yaklaşık 3 aydır düzenli olarak folbiol kullanıyorum canım
 
Meraba kızlar sağlık ocağına gittim kan tahlili sonucunu aldm... Salı günü beta 1541 perşmbe günü yaptığım 2854... İki ye katlanmadı çok üzüldm kızlar sizce neden böle çıkmış olabilir... Salı günü testim saat 12 de oldu perşmbe günü saat 9 da; sizce bi ilgisi olabilir mi... :KK43:
Artışın güzel kuzum kadana takma iki katı olmak zorunda değil, alt sınırı 1,66 kat artması gerekiyor. Şimdi üzülmeyi bırak annesi bebişi huzursuz etme sakın:KK15:
 
icimi rahatlattin canim. Normalede günlük ped kullaniyorum ama bu gece sanirim ped kaymis o nedenle ic camasirim islanmis. Belkide ped oldugu icin fark etmiyordum ben simdiye kadar.

@The_new bak canim demekki Progestandan :)

Kuzum benim sana bir tavsiyem olsun günlük ped kullanmamanı öneririm benim doktorum pedlerde kullanılan beyazlatıcı kimyasalların akıntıya sebep olduğunu söylemişti ve ben kullanmayı bıraktıktan bir ay sonra akıntım gözle görülür derecede 3-4 kat azaldı. Devamlı iç çamaşırı değiştiriyorum :KK66:
 
Son düzenleme:
Bence normal canım hiç tedirgin olma. Biz erken öğrendiğimiz için çok merak ediyoruz ama kese 6 haftalık kalp atışı 7 diyolar tabi geç döllenmeden dolayı bunlar 8. Haftaya kadar sarkıyor.
YA BENİ TEDİRGİN EDEN HERKES 1500-2000DEN SONRA ALTTAN GÖRÜYO BİZİMKİ NEDEN GÖRÜNMÜYO ANLAMADIM :))
 
Herkese merhaba,
buraya yeni üye oldum bende.5 şubatta en son rengli olmuştum bende.Dün gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı.Yarın için randevu aldım ilk muayene olacak hayırlısıyla. 4 hafta 6 günlük olarak hesaplama yapılıyor.Acaba şu an doktor keseyi görebilir mi.Sanırım bir çok testte isteyecektir.Bilgileriniz paylaşabilirseniz çok sevinirim
Benim de aynı gün ama dün keseyi göremedi. Pzt tekrar gideceğim. :KK49:
 
arkadaslar merhaba sizlere bir sorum olacak .

ben geçtiğimiz ekim ayında dış gebelik geçirdim ama 7 haftada kanama olunca kürtaj ile sonlandırıldı.
işin özü yaşadığım süreci kimse tam olarak çözemedi çünkü beta degerim 500 lerde olduğunca kese gözüküyordu.dış gebelikte kese gözükmez miş ama beta degerimde 48 saat sadece % 10 oranında artıyordu.. nese işin özeti patoloji sonucu da dış gebelik dediler ama doktor sözlü olarak senın ne yasadıgını çözemedik.. prof. bile inceledi en az 30 doktor muane etti.
nese sonrasında ben ve eşim genetik testleri yaptrıdık çnkü bir kez daha yasamak istemedim aynı şeyleri vara bir problem önlem almak adına çok şükür hiç bişi çıkmadı.

bu ay ilk denememizi yaptık.. SAT : 10-02-2016 bugün adet olmam gerekiyordu.
ama dün neredeyse siyah az kanama geldi.. dedim heralde bir gün erken adet oluyorum çünkü kasık agrım fazlası ile var. ama geliyor geçiyor sürekli değil. ama dün dikkat ettim sonrasında hiç bir leke vs gelmedi..

bu sabh dedim bir test yapıyım.. ikinci çizgi çok silik çıktı... bugün eşimin doğum günü eğer söleseydim benı alır hemen hastaneye götürürdü.. ve bebek olmadığını yada kimyasal olduğunu öğrensek çok üzülürdü.

kendi başıma yaptım ve ona hiçi bişi söleyemedim :KK43: ne umutlasın nede üzülsün... çok zor dönemler geçirdik çünkü. ve deliler gbi bebek istiyor :KK43:

bugn çok az minnacık kahverengi leke geldi ama şu saate kdr henüz baska bişi yok..

sizce ne yapmalıyım.. ne kdar bekliyim test için..

çok gecikmek te istemiyorum çünkü doktor en başından kontrol altında tutmamız gerek dedi..

sizce ne kdar bekliyim.. kendimi geçtim ama eşim üzülsün istemiyorum :KK43:
 
X