- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim canım Dr gittim kan verdim de değer nasıl oldu bakmak için sizin değerleriniz kaç?
Kizlar yaa ben cok acikiyorum ve doyamiyorum sanki, ilk hamileligimde boyle degildim. Cok acikip yemeye baslayinca da ilk lokmalarda elim ayagim titriyor
Niye boyle oluyor ki acaba ?
Bu belirtiler bende de var yarın da inslh keseyi goruruzBenim arada sirada midem bulaniyor ve kasiklarimda batmalar oluyor.
Bide bi yaniyorum bi donuyorum
Bugun doktora gidince sorcam bakalim, insaallah seker degildircanim acaba Vitamin eksikligi veya demir eksikligin olabilirmi?
Ben cuma öğrendiğimde 315ti bugün tekrarladım 1660 kese görülür mü sizce yarınGeldim canım Dr gittim kan verdim de değer nasıl oldu bakmak için sizin değerleriniz kaç?
Maşallah canım sanada hayırlı olsun ikizlere çoğalıyor artık biri tablo oluşturma ne güzel olurkızlar selam... benim tüp bebek. 12 gün betahcg 497, 15 gün 1497 doktor ikiz olabilir. değeri benim gibi olan var mı?? rabbim nasip ederse ben de kasım annesi olacam inşallah
Bu belirtiler bende de var yarın da inslh keseyi goruruz
Bugun doktora gidince sorcam bakalim, insaallah seker degildir
Maşallah canım sanada hayırlı olsun ikizlere çoğalıyor artık biri tablo oluşturma ne güzel olur
CANIM GAYET GÜZEL YÜKSELİYOR BENİMDE 4 MART 315 6 MART 610 8 MART 1662 BU ŞEKİLDE OLMASI GEREKİYOR ZATENKızlar slm nasılsınız ben hamusligimi 1 martta öğrendim 363 sonrasında geçen cuma günü kan verdim 1442 oldu sizce normal yükseliyor mu
Canım benim içimi rahatlattı inslh miniklerimiz bisey olmaz sağlıkla kucagimiza alirizCANIM GAYET GÜZEL YÜKSELİYOR BENİMDE 4 MART 315 6 MART 610 8 MART 1662 BU ŞEKİLDE OLMASI GEREKİYOR ZATEN
Ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum tam bilmiyorum ama konu sahibi dışında kimse tablo oluşturamazmı?aynen canim bende gecen Cuma aynisini söylemistim. Ama Konu Sahibi sanirim banlamis