- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 35
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #103.801
Allah hayırlı evlat etsin inşallah. Evet maalesef kıskançlık var. Ara ara siddetle patlak veriyor. Ama çok sabirliyiz çok anlayisliyiz. Yine de fena durumdayız. Çok üzülüyor büyük, küçük ile de çok ilgilenemiyorum ikisi de vicdan azabı.Gözünüz aydın bebiş doğmuşkıskançlık durumu nasıl? Benim bebeğim de 6 aylık oldu, o büyüdükçe kıskanma durumu da büyüyor da ondan merak ettim
Hadi inşallah güzel olsunBenımkiler başlangcı yapıoda devamı gelmıo bakalım inşallah bunda sonucu güzel olarak görürüm.
Sizinkilere de sağlıklı ömürler nasip etsin, evet bu vicdan azabı durumu 2. Çocukla 10 kat artıyor gibi. Küçük tepki verince büyük çok mutlu oluyor seviyor kardeşini ama bizim kardeşini sevmemizi istemiyor. Babası dışarı çıkarınca Özgürle oynama anne ben yokken tamam mı diyorAllah hayırlı evlat etsin inşallah. Evet maalesef kıskançlık var. Ara ara siddetle patlak veriyor. Ama çok sabirliyiz çok anlayisliyiz. Yine de fena durumdayız. Çok üzülüyor büyük, küçük ile de çok ilgilenemiyorum ikisi de vicdan azabı.
Yok benimki de böyle yapıyor ama bildiğin mutsuz şirinSizinkilere de sağlıklı ömürler nasip etsin, evet bu vicdan azabı durumu 2. Çocukla 10 kat artıyor gibi. Küçük tepki verince büyük çok mutlu oluyor seviyor kardeşini ama bizim kardeşini sevmemizi istemiyor. Babası dışarı çıkarınca Özgürle oynama anne ben yokken tamam mı diyorBebeği kucaklamaya gelince ondan önce üstümüze atlıyor falan bir yandan çok keyifli ama işte :)
Ayy benım kız nasıl olacak acaba desene kardesini doyası sevemeyecez yada emziremeyecemSizinkilere de sağlıklı ömürler nasip etsin, evet bu vicdan azabı durumu 2. Çocukla 10 kat artıyor gibi. Küçük tepki verince büyük çok mutlu oluyor seviyor kardeşini ama bizim kardeşini sevmemizi istemiyor. Babası dışarı çıkarınca Özgürle oynama anne ben yokken tamam mı diyorBebeği kucaklamaya gelince ondan önce üstümüze atlıyor falan bir yandan çok keyifli ama işte :)
Aleyküm selam canımSlm arkadaşlar
Arada büyüğü babaannesine götürüyor eşim. Gel oğlum rahat rahat bir seveyim seni oğlum diyorumAyy benım kız nasıl olacak acaba desene kardesini doyası sevemeyecez yada emziremeyecem
Ayy valla bende öyle düşünüyorumArada büyüğü babaannesine götürüyor eşim. Gel oğlum rahat rahat bir seveyim seni oğlum diyorum
Konuyu açan kişi konuyla birlikte açacak canımIkra meyra selam canım nasılsın sana bi sorum olacak cinsiyeti sectiğimiz üstteki anket varya onu konuyu açan mı yapabılır sdece bide nasıl yapılıyor
Maşallah minnoşa saglıkla buyutün cnmEvet ikinci yavru geldi çok şükür. Allah razı olsun.
Seninki de yakında gelecek gibi :) maşallah Allah sağlıkla kavuştursun
Maşallah hamilesin rabbim saglıkla nasip etsinAmin cnm tez zamanda geçsin de sen de rahatla ins
Tamam canım halletmiş konu sahibi sagolKonuyu açan kişi konuyla birlikte açacak canım
Çok sağ ol canım. Allah razı olsun. Senin yavrular nasıl?Maşallah minnoşa saglıkla buyutün cnm
Nasılsın? Ufaklık nasıl?Tamam canım halletmiş konu sahibi sagol
Çok şükür canım iyiyiz kızımda iyi daha tuvaltle uğrasıyoruz gundzu öğrendide geceyıde öğretsem dgum yapmadan çok iyi olacak ama tık yok geceden hiç ümidim yokNasılsın? Ufaklık nasıl?