- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 35
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #103.761
Sağ ol canım :)Hoş geldi Uraz
Geçmiş olsun inş kolay atlatır anne olduktan sonra kışı sevmiyorum artık hep hastalık
Maşallah canımBence tek çocuklu kalmazsın da azıcık zaman geçince olur. :)). Ufaklığın ismi Uraz :))
Larendecim nasılsın görüşmeyeli?Selam kızlar canlar yoldaşlar. Bayadır girememistim şükür gelebildim
Emniscim selam, nasılsın? Nasıl gidiyor?Ahh canım gözünüz aydın sağlıkla kavuştunuz çok şükür çok sevindim.
Edizin ilk tepkiler nasıl ?:))
Jeancim hoşgeldin, nasılsın?Nasılsın canım?çocuklar nasıl?
Selam canım nasıl olsun koşturma Mehmet emre ile uğraşmaya devam :/ bu araalar sinir krizleri aşırı derecede sabretmeye çalışıyoruz inş geçici bir durumdur bizi çok zorluyorEmniscim selam, nasılsın? Nasıl gidiyor?
İyiyiz canım çok şükürSelam canım nasıl olsun koşturma Mehmet emre ile uğraşmaya devam :/ bu araalar sinir krizleri aşırı derecede sabretmeye çalışıyoruz inş geçici bir durumdur bizi çok zorluyor
Sen nasılsın oğlun nasıl iyisiniz inş
Aynen canım ya bişey kalmadı büyüdü sıpalar ama dediğin gibi sendromları bitmedi tam bittti derken ergenlik sendromları başlar bunların :)))İyiyiz canım çok şükür
Bizde de benzer durumlar
Yaramazlık yapma ve ağlamalar
Üç yaş sendromu da var mıydı :)
Allah kolaylık versin gerçekten bazen sabretmek çok zor oluyor
Zaman ne çabuk geçiyor 2 hafta sonra doğumgünleri var :)
Ahaha aynen hiç bitmiyor sanırımAynen canım ya bişey kalmadı büyüdü sıpalar ama dediğin gibi sendromları bitmedi tam bittti derken ergenlik sendromları başlar bunların :)))
Sağ ol canım iyiyim sen nasılsın? Bizimkiler anaokuluna başladı 3 gün gidiyorlar çok iyi oldu onlar için ben de mutlu oldum sürekli etkinlik şarkı öğreniyorlar işteyken içim rahatMaşallah canımSağlıkla büyüsün kuzucuk
Larendecim nasılsın görüşmeyeli?
Emniscim selam, nasılsın? Nasıl gidiyor?
Jeancim hoşgeldin, nasılsın?
Yok canım daha değil malesef ama iyiye gidiyoruz şükür. Kendi sehrimde olmadığı için doktor konya ankara git gel yapıyoruzSelamm canım nasılsın sağlık durumun düzeldi mi
Şükür iyiyim diyeyim daha iyi olayim. Yavrular da iyi kızım 1.sınıfa başladı onun zorluğu var.oglan da yeni konuşmaya başladı ama tam basladiNasılsın canım?çocuklar nasıl?
Ah canım geçer gider inş buda çok zordur tahmin ediyorumYok canım daha değil malesef ama iyiye gidiyoruz şükür. Kendi sehrimde olmadığı için doktor konya ankara git gel yapıyoruz
Vallahi o kadar kosturmali geçti ki günler... Annem yanımızda olduğu halde zorlandık. Uraz'da titreme vardı norolojiye gittik ayrı bir korkuttu bizi. Sonra Ediz grip oldu. Tam toparladı boğaz enfeksiyonu. Tam toparladı ishal kusma. Hah Ediz iyileşti derken ben hasta oldum. Ardından eşim ve annem. Bu sırada Uraz'da uzamış sarılık varmış bugün doktor dedi kan idrar verdik bir şey çıkmaz inşallah.rint nasıl gidiyor 2 çocuklu hayat alıştınız mı ailecek birbirinize
Maşallah canım çok sevindimVallahi o kadar kosturmali geçti ki günler... Annem yanımızda olduğu halde zorlandık. Uraz'da titreme vardı norolojiye gittik ayrı bir korkuttu bizi. Sonra Ediz grip oldu. Tam toparladı boğaz enfeksiyonu. Tam toparladı ishal kusma. Hah Ediz iyileşti derken ben hasta oldum. Ardından eşim ve annem. Bu sırada Uraz'da uzamış sarılık varmış bugün doktor dedi kan idrar verdik bir şey çıkmaz inşallah.
Diyordum bu bebe sarı diye de kimse inanmıyordu
Uraz'ın titremesi ediz'in gribi ve bir turlu iyileşmemesi, en yakınlarımızın bakın hastalik siz kendinizi iyi hissetseniz de çocuklara bulaşır, hastaysaniz ilaçla ayaktaysaniz gelmeyin dememize rağmen gelmeleri...
Çok hızlı çok yoğun bir ay geçirdik.
Allah'a şükürler olsun iyiyiz. Allah'a şükürler olsun titremeden bir şey çıkmadı. Allah'a şükürler olsun enfeksiyon kapmadim dikisim açılmadı :))
DensizlerYa ben neyi anlamıyorum biliyor musunuz?
Ben bu çocuğu kendi çocuğum gibi görüyorum diyen şahıs hasta, antibiyotik içiyorum iyiyim diyor. Aman diyorum bulasicilik devam eder, ilaçla toparlaniyoruz biz ama o hastalık vücutta ve seni hasta etmeyen mikrop bile bebeği çocuğu hasta eder, oğlan daha yeni toparlıyor zaten öteki de çok küçük.
Himmm neyse yapaak bir şey yok çok yakın temas etmeyeli o zaman, neyse gelince konusuruz, diyor. Geliyor. Bir insana "Gelme" daha nasıl söylenir.
Amin canım amin. sağlık olsun da gerisi geçer Allah'ın izniyle. Titreme bizi o kadar korkuttu ki... Hatta hala korkuyorum. Normal gelişim görene kadar da için tam rahat etmeyecek sanırım.Maşallah canım çok sevindim ❤ yenidoğan sürecini atlatsın sonra daha bir oh dersin tabiki başka sıkıntılar olacak bitmeyecek biliyoruz ama şükür sağlıklılar diyoruz edizede sizede çok geçmiş olsun
Açıkça şimdi gelmeyin deyince de küsüyorlar.Densizler
Belli anlarda mı oluyor yoksa herzaman mı ? Şidmi aklıma geldi de emrede de oluyordu emzirirken fark ediyordum sonra doktora söyledim başta idrarını yaparken anlık titreme olabilir demişti sonra geçtiAmin canım amin. sağlık olsun da gerisi geçer Allah'ın izniyle. Titreme bizi o kadar korkuttu ki... Hatta hala korkuyorum. Normal gelişim görene kadar da için tam rahat etmeyecek sanırım.
O gün bir kez daha anladık ki her şey boş.
Allah herkese evladiyla birlikte sağlık sıhhat versin. Siz de dua edin, doktorlar sıkıntı yok dedi ama yine de işte ana yüreği. Allah'ın izniyle bitsin şu titremeler bir şey olmasın...
Canım bizimki normal titreme değil de hani bebekler uyurken sıçrar ya, onun çok uzun süreli ve elini kolunu attığı halini düşün, öyleydi. 2 dk kadar sürüyordu.Belli anlarda mı oluyor yoksa herzaman mı ? Şidmi aklıma geldi de emrede de oluyordu emzirirken fark ediyordum sonra doktora söyledim başta idrarını yaparken anlık titreme olabilir demişti sonra geçti