- 23 Mart 2016
- 29.617
- 89.999
- 38
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #103.721
Amin aminCanım Allah hayırlısını versin sabrını versin. Cok zor... Arkadasim 6 ay ara ile aynı şekilde iki bebek kaybetti. Anlayamasam da acını bol bol dua edeceğim. İnşallah saglikla atlatırsın ve inşallah Allah sana hayırlı evlatlar nasip eder yine. Çok geçmiş olsun
Saol canım bu haftalarda olabilen bişey dedi doktorAA nasıl bişey. Mi oldu da yavrum(
Çok geçmiş olsun bilemedim ne denir
Saol canım nasip böyleymişCanım Allah hayırlısını versin sabrını versin. Cok zor... Arkadasim 6 ay ara ile aynı şekilde iki bebek kaybetti. Anlayamasam da acını bol bol dua edeceğim. İnşallah saglikla atlatırsın ve inşallah Allah sana hayırlı evlatlar nasip eder yine. Çok geçmiş olsun
Saol canımhasbeee kısmet böyleymiş canım Allah diğerine ömrünü versin geçmiş olsun çabuk toparlarsın inş
Fiziken iyi psikolojik olarak biraz çökmüşhasbeee canım nasılsın?
Canım... Allah sabır versin. Geçecek bu günler inşallah. Hayırlısıyla geçecek hepsi. Büyük bir sınav. Allah kuzuna uzun ömür versin ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Fiziken iyi psikolojik olarak biraz çökmüş
Evet zor ama geçecek inşallah. Teşekkür ederim iyi dileklerin içinCanım... Allah sabır versin. Geçecek bu günler inşallah. Hayırlısıyla geçecek hepsi. Büyük bir sınav. Allah kuzuna uzun ömür versin ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Aaa aşk olsun seninle yakın zamanda yazistik diye eklemedim. Uzuuuun zamandır görmediklerini yazdım. Sen cansın kuzum
Evet zor ama geçecek inşallah. Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Sürpriz bebekti ama bu dimi?istiyor muydun?niye kötü hissettinFiziken iyi psikolojik olarak biraz çökmüş
Saol canım nasip böyleymiş diyorum hayırlısı olsun diye dua ettim hepCanım çok geçmiş olsun. İnsan üzülüyor üzülmemek zor. Ama her ne kadar bi anneye teselli sözü gibi gelmese de doktorlar hep söyler. Vucut sağlıksız gebeliği atar diye. Belki daha büyük sorunları olacaktı başka şeylerle mücadele edecektiniz. Allah evladına sizlere sağlık versin inşallah hayırlı bir zamanda tekrardan sağlıklı şekilde nasip olur. Geçmiş olsun.
Evet süpriz oldu geldi ve gitti. Kalp atışını duyunca insan benimsiyor hemen bebeğim diyor. Bi anda kalo atışı yok alıcaz diyince de kötü oluyor insanSürpriz bebekti ama bu dimi?istiyor muydun?niye kötü hissettin
Ahh canım insan içinde bir canin filizlendigini öğrenince hemen benimser diye düşünüyorum. Tez zamanda toparlanirsin inşallahEvet süpriz oldu geldi ve gitti. Kalp atışını duyunca insan benimsiyor hemen bebeğim diyor. Bi anda kalo atışı yok alıcaz diyince de kötü oluyor insan
İnşallah canımAhh canım insan içinde bir canin filizlendigini öğrenince hemen benimser diye düşünüyorum. Tez zamanda toparlanirsin inşallah
Canım çok üzüldüm, Allah sabır versinKızlar bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam
Kızlar bebeğimin kalbi durmuş yarın kürtaj olucam
[/QUO Cook geçmiş olsun cnm kaç haftalikti