- Konu Sahibi Ikra meyra
- #103.461
3.5 aylık olunca bakicaz dediler canım perşembe günü gidicez inşallah temiz çıkar. Görünüşte hiçbir belirti yok sonuçlar iyi çıkar ümidiyle yaşıyorumCanım sizin sonuçlar nasıl çocuk nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.5 aylık olunca bakicaz dediler canım perşembe günü gidicez inşallah temiz çıkar. Görünüşte hiçbir belirti yok sonuçlar iyi çıkar ümidiyle yaşıyorumCanım sizin sonuçlar nasıl çocuk nasıl?
Biz bu yıl tam belli değil daha. İnşallah biryerlere gidebiliriz.Tatil planım yok canım bu yıl d evdeyiz sen gidecek misin?
Rabbım yar ve yardımcınız olsun. Allahim kimseyi evladıyla sınamasın. Perşembe günü hayırlı güzel haberlerle dön hastaneden inşallah3.5 aylık olunca bakicaz dediler canım perşembe günü gidicez inşallah temiz çıkar. Görünüşte hiçbir belirti yok sonuçlar iyi çıkar ümidiyle yaşıyorum
Amin canımRabbım yar ve yardımcınız olsun. Allahim kimseyi evladıyla sınamasın. Perşembe günü hayırlı güzel haberlerle dön hastaneden inşallah
Amin canım
Canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız. Dualarımız sizinle.
Inşallah kızlar 1.5 aydır bu günü bekliyoruz kanı temizlenmiştir ınsallahyasemin2014 geçmiş olsun sizede inşallah önemli bişey değildir
Hoşgeldin canım nerelerdesin özlettin?Slm kızlar nasılsınız epey bi ara verdim farkındayım bakamadım. Sayfaları gidebildiğim kadar biraz okudumda ikinci bebişleri doğurup büyütebler bile olmuş maşşalah allah sağlık sıhhat versin kuzulara yeni hamişlere de allah yarsım etsim hayırlı doğumlar bizde Giray ile tuvalet eğitimine başladık1 hafta 10 gün oldu başlayalı daha bi yol katedemedik. Bir ileri iki geri gidiyor bakalım.
Geçmiş olsun canım neyi vardı bebeğin?Inşallah kızlar 1.5 aydır bu günü bekliyoruz kanı temizlenmiştir ınsallah
Sorma canım ya ben de Edizde solante kullandim. Görümcem kimyacı, kullanma dedi. Avene bebek ya da çocuk kullanacağım ben kendime. Trukidde çinko var ya onu ben kullanamiyormusum ama çinko solantede de var Bayramda samsundaydik. Denizanasindan dolayi ayağını bile sokamadik Ediz'inrint şuan çok şaşırdım herkes pregna solente aldı neredeyse bu grupta bile :/ trukid sanki daha uygun ben de daha almadım hatta her giren mikrop kapıyor burda biraz korkuyorum doğrusu
Aynen öyle gerçekten benimki de 14 aylık oldu yaa
Eskiden hiç incelemiyorduk hamileler için yapıldı diyor doktor öneriyor bayağı da pahalı yani marka parası mı ödüyoruz içeriği garnier yada Nivea gibiyse anlam veremedim.Sorma canım ya ben de Edizde solante kullandim. Görümcem kimyacı, kullanma dedi. Avene bebek ya da çocuk kullanacağım ben kendime. Trukidde çinko var ya onu ben kullanamiyormusum ama çinko solantede de var Bayramda samsundaydik. Denizanasindan dolayi ayağını bile sokamadik Ediz'in
Allah'tan bu kez almadan sormusum. Yani çok çok saçma geliyor insana. Ambalaja veriyoruz parayı dediğin gibiEskiden hiç incelemiyorduk hamileler için yapıldı diyor doktor öneriyor bayağı da pahalı yani marka parası mı ödüyoruz içeriği garnier yada Nivea gibiyse anlam veremedim.
Çok denizanası var diyorlsr denizi güzel değil diyorlar samsun için bi türlü gidemedik biz inş cumartesi filan gitmek istiyoruz çocuklar kumla oynamak istiyor
Sarılık vardi az bi şey ona baktirmaya götürdüm kanda alp degeri cok yuksek çıktı bi kan hastalığı olabilir dediler. hematolojiye gidiyoruz şimdi.bebek 3 aylık olduktan sonra kanını yeniler o zaman gecebilir dediler . Kanlari verdik bekliyoruz bakalımGeçmiş olsun canım neyi vardı bebeğin?
İnşallah değerleri iyi çıkar kuzununSarılık vardi az bi şey ona baktirmaya götürdüm kanda alp degeri cok yuksek çıktı bi kan hastalığı olabilir dediler. hematolojiye gidiyoruz şimdi.bebek 3 aylık olduktan sonra kanını yeniler o zaman gecebilir dediler . Kanlari verdik bekliyoruz bakalım
Çok geçmiş olsun canım umarım herşey yolundadırSarılık vardi az bi şey ona baktirmaya götürdüm kanda alp degeri cok yuksek çıktı bi kan hastalığı olabilir dediler. hematolojiye gidiyoruz şimdi.bebek 3 aylık olduktan sonra kanını yeniler o zaman gecebilir dediler . Kanlari verdik bekliyoruz bakalım
İnşaallah her şey yolundadır temizdir sonuçlar. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Sarılık vardi az bi şey ona baktirmaya götürdüm kanda alp degeri cok yuksek çıktı bi kan hastalığı olabilir dediler. hematolojiye gidiyoruz şimdi.bebek 3 aylık olduktan sonra kanını yeniler o zaman gecebilir dediler . Kanlari verdik bekliyoruz bakalım