- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #103.441
Çok şükürEvet canim aynen alıştılar bile korktugumuz kadar yokmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükürEvet canim aynen alıştılar bile korktugumuz kadar yokmuş
ne zamn doğum yaptin cnm kaç aylık oldu geç oldu heralde ama rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün ins
İki aylık olmuştur herhalde :) en sıkıntılı dönemler Allah yardımcısı olsun o zamanlarda ben uyku nedir bilmezdim
Aminnn canım tek derdimiz bu olsun :)Ay ayyyyyyyyy birkaç yıl sonra dönüp bir bakmışız büyümüş okula başlamışlar. Kaka çiş derdinin yerini ela ve lale okuma yazma derdi alacak. Bu günler çiş ti kakaydi güzel tatlı günler. Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin
Aynen öyle gerçekten benimki de 14 aylık oldu yaaSaol tatlım, 3 gün sonra iki ayı bitirecek, inanılmaz hızlı geçiyor gerçekten.
Senin ufaklık kaç oldu?
Şaka gibi yaaaa... Hamile olduğunu ogrenisin hamilelik surecin daha dün gibi. Maşallah Alparslan BeyeAynen öyle gerçekten benimki de 14 aylık oldu yaa
Büyüdüğünde hiç yormasin seni. Uykusundan emmesine tuvaletinden oynamaya hep en zorunu seçiyor yavruYazsam kitap olur biliyorsun :))) neyse arada benim gibi örneklerde çıkmalı ki anneler kafadan kötüsünede alışsın hüsrana uğramasın :)
:) Evet öyle istikrarlı olarak zor .senin nasıl gidiyor canım hamilelik ?Büyüdüğünde hiç yormasin seni. Uykusundan emmesine tuvaletinden oynamaya hep en zorunu seçiyor yavru
Çok şükür canım yorucu ama zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. 20 hafta ne ara bitti şaka gibi...:) Evet öyle istikrarlı olarak zor .senin nasıl gidiyor canım hamilelik ?
Maşallah maşallah yolun yarısını bile geçmişsin :) sağlıkla gelsin inş isim düşündünüz mü :)Çok şükür canım yorucu ama zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. 20 hafta ne ara bitti şaka gibi...
Günaydın canım iyi çok şükür sen nasilsinGünaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın canım :)Günaydın kızlar nasılsınız?
Canım sizin sonuçlar nasıl çocuk nasıl?Günaydın canım iyi çok şükür sen nasilsin
Tatil planım yok canım bu yıl d evdeyiz sen gidecek misin?Nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz tatil planları var mı
Nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz tatil planları var mı