- Konu Sahibi Ikra meyra
- #103.381
SelammmmGünaydın hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SelammmmGünaydın hanımlar
Ilk günler derken kac gun canımBiz de öğrendik şükür tuvalet işini hallettik sipacikla. Ramazan ayının 2.günü başladım allahim bir sabir verdi ve süreç guzel geçti ilk gunler hariç
Bir ayı gözden çıkar bence sen.Ilk günler derken kac gun canım
5 gün oldu bizim, yapacak bi şey yok gavas yavaş alışacakBir ayı gözden çıkar bence sen.
Ediz üç gündür epey kaçırıyor.
Hayırlı olsun süper :))Biz de öğrendik şükür tuvalet işini hallettik sipacikla. Ramazan ayının 2.günü başladım allahim bir sabir verdi ve süreç guzel geçti ilk gunler hariç
Görmezlikten gelip üstüne düşme, dikkatini dağıtmaya çalış.Kızlar oğlum sinirlenince kendine vuruyor hatta az önce kendine vurup sonrada gülüyordu sizde böyle davranışlar var mı
Bizimki halıya parkeye yapıyo daha dışkısını tuvalete yapmadi hiç çişe alıştı amaBizde de çiş neyse de kakayı yapmamak için direniyor korkuyor.
Dün yine baya kıvrandı, biraz lazımlığa biraz banyoda yere filan
İşlerine gelince büyüdüler işlerine gelmeyince ben küçüğümİnşallah bizimkiler de bez inadını bırakır "bez tak,ben küçüğüm tuvalete gitmem" diyorlar
Gözün aydınBiz de öğrendik şükür tuvalet işini hallettik sipacikla. Ramazan ayının 2.günü başladım allahim bir sabir verdi ve süreç guzel geçti ilk gunler hariç
Küçüğü yapıyor mu :) biz de oda yok :))Büyük çişini yapmıyor wc ye napıcaz bu durumu?
Onu biraz daha geç ogreniyolarmis canim normalmiş bizde de durum aynı ne kadar oldu siz başlayalı bizim 6 gün bittiBüyük çişini yapmıyor wc ye napıcaz bu durumu?
Bezi gözünün önünde çöpe attim artik lazimliga yapacaksın senin tuvaletin bu dedim ama 3 gün her seferinde yaptı günde 15 defa falan.hic rast gelmedi yani çiş lazımliga belirli aralıklarla oturtmakta rağmen. Kalkıp pantolona bir daha yaptı falan. 4. Gun rast geldi ve alkış yapıp kendisi dökmeye götürdü el sallayıp öpücük etti.minik bir hediye verdim derken gündüze alıştı 10 gündeHayırlı olsun süper :))
Nasıl yaptıın tepkileri nasıldı anlatır mısın :)
Anladığım kadarıyla biraz sert ve net olmuşsun ? Bizde yeni başladık bugün 3.gün ne aparat ne klozet oturmuyor gece hiç yapmıyor ama hep kuru öğle uykusunda da kuru. Gündüzleri 6 7 kez çiş 1 kez kaka hep üstüne ümitsizliğe kapıldımBezi gözünün önünde çöpe attim artik lazimliga yapacaksın senin tuvaletin bu dedim ama 3 gün her seferinde yaptı günde 15 defa falan.hic rast gelmedi yani çiş lazımliga belirli aralıklarla oturtmakta rağmen. Kalkıp pantolona bir daha yaptı falan. 4. Gun rast geldi ve alkış yapıp kendisi dökmeye götürdü el sallayıp öpücük etti.minik bir hediye verdim derken gündüze alıştı 10 günde