- 16 Eylül 2013
- 4.697
- 8.414
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #103.181
Heh girdim sonunda yine özüme döndüm:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim buralar artik hep sessiz kimsecikler girmiyor artikkızlaaarr ben eski nickimle giremedim bi türlü uğraşıyorum bi saattir because of you ben çoooookkkkk özledim sizi hayatımızın en güzel dönemlerinden birini burda birlikte öyle güzel geçirdim ki sayenizde.. nasılsınız bebişler nasıl diycem ama çocuklar nasıla doğru gidiyoruz galiba anam bunların bebişlik hali mi kaldı
Evet canım farkettim (( herkes çocuklar doğunca türlü sıkıntıdan bi yana dağıldı tabii :/ sen nasılsın kuzucuk nasıl??Bizim buralar artik hep sessiz kimsecikler girmiyor artik
Nerelerdesin senn yaa.baya baya özlettin kendini bir kayboldun tam kayboldun. Anlat bakım hayat nasıl gidiyor nerelerdesinHeh girdim sonunda yine özüme döndüm:))
Sorma canım okul değiştirdim falan bişeyler bişeyler hayat meşgalesi işte hepimizdeki gibi. Şükür iyiyim bi dönem biraz dağıttım ama toparlandım şükürler olsun. Sen nasılsın??Nerelerdesin senn yaa.baya baya özlettin kendini bir kayboldun tam kayboldun. Anlat bakım hayat nasıl gidiyor nerelerdesin
Hangimiz dagitmadik ki. Hareketli yaramaz cocuklar anlayissiz eşler hastalıklar derken şükür bügünümüze... herkesin telaşı farklı. Çocuğa kim bakıyor nasil aranız uslu mu yaramaz mi neler yapabiliyorSorma canım okul değiştirdim falan bişeyler bişeyler hayat meşgalesi işte hepimizdeki gibi. Şükür iyiyim bi dönem biraz dağıttım ama toparlandım şükürler olsun. Sen nasılsın??
Allah bugünümüzü aratmasın inşallah. Hayat mesgalesi dediğin gibi kaç parçaya bolunuyiruz.Sorma canım okul değiştirdim falan bişeyler bişeyler hayat meşgalesi işte hepimizdeki gibi. Şükür iyiyim bi dönem biraz dağıttım ama toparlandım şükürler olsun. Sen nasılsın??
Çok doğru söyledin gerçektenHangimiz dagitmadik ki. Hareketli yaramaz cocuklar anlayissiz eşler hastalıklar derken şükür bügünümüze... herkesin telaşı farklı. Çocuğa kim bakıyor nasil aranız uslu mu yaramaz mi neler yapabiliyor
Günaydın, bence var gibi silik de olsa. Bir iki gün sonra tekrarlayın bence testi, hayırlısı olsun :)Hayırlı geceler anneler nasılsınz sıze bır sorum olacak kusura bakmayın bu ara 2. Cocuk için uğrasıyorum buraya pek ugrayamadım gebelıkle ılgılı konulardayım adetım 1 gun gecınce sabah test yaptım Eki Görüntüle 2250128 sızce çizgi var mı
Bencede var gibi t nin altinda ince bir çizgiHayırlı geceler anneler nasılsınz sıze bır sorum olacak kusura bakmayın bu ara 2. Cocuk için uğrasıyorum buraya pek ugrayamadım gebelıkle ılgılı konulardayım adetım 1 gun gecınce sabah test yaptım Eki Görüntüle 2250128 sızce çizgi var mı
Sozde bugun kan verecektım vermedımde bakalım yarın yenıden ıdrarla yapacam artık net cıkar demı varsa gecıkelı 5 gun oluoBencede var gibi t nin altinda ince bir çizgi
Evet canim varsa biraz daha belirgin cikar hadi inşallah hayirlisi olsunSozde bugun kan verecektım vermedımde bakalım yarın yenıden ıdrarla yapacam artık net cıkar demı varsa gecıkelı 5 gun oluo