Y yilfasa amin canım Allah hepimize kolaylik versin...anne olmak gerçekten cok guzel ama bi o kadar da zormus...evet okul cokk yoruyo ama o iki senenin uykusuzlugunu dusununce suanki yorgunluğum hiçbirşey...6-7 saat kesintisiz uyumayi unutmuşum resmen
El_Em canım keske söyleyecek birseyim olsa verecek taktigim olsada anlatsam su iki senede yapmadigim denemedigim sey kalmadi her okudugumu her duydugumu denedim okumadik makale girilmedik forum kalmadi . usuyor mu terliyor mu acikti mi susadimi yeri mi rahat degil herseyi herseyi denedim kac kere doktor kapılarını asindirdim aklima gelen her bolume gittim neden uyumuyo diye hicbi faydasi olmadi ama 2yasindan beri kademeli olarak bu hale geldik yaklasik 3 haftadir uyanmiyo cok şükür rabbim sizin bebislere de uyku versin insallah uykusuzluk o kadar zorki cok cok iyi anlıyorum seni o yorgunluk uykusuzlukla kac kere sinir krizi gecirdim kac kere kendimi balkona attım kendimi atayim diye
cinnet nasıl biseymis insan sağlıklı düşünme yetisini nasıl kaybediyormus ben cok iyi anladim inan ki...vakti zamani gelince insallah sizin bebekler de uyuyacak insallah benimkide bozulmazsa insallah :)
Bziimkinin en buyuk iki problemi bence geniz eti ve gazdi geniz etini tedaviyle kucullttuk rahat nefes alinca uyksunu toparladi biraz, gazida 2 yasina dogru baya azaldı onlar etkili oldu diye düşünüyorum