- Konu Sahibi Ikra meyra
- #101.401
İnşaallahBende cumartesı kestrdım ama kele cesaret edemedı arka kısa on bıraz daha uzun sekıldr kestrdım çoğu işe yaramıyor dedı genetıklık faktoru çok etkılı dedıler bende kıyamadım inş sznkı gür glr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallahBende cumartesı kestrdım ama kele cesaret edemedı arka kısa on bıraz daha uzun sekıldr kestrdım çoğu işe yaramıyor dedı genetıklık faktoru çok etkılı dedıler bende kıyamadım inş sznkı gür glr
Evet genel olarak durum böyle oluyor çevremdende duyduğum böyleHayırlısı olsun bu durumda herhalde çocuktan çocuğa değişiyor dün parkta gördüm misal çocuk 7yaşında kardeşi 1 öyle tatlı oynattı korudu kolladıki çok hoşuma gitti anası hiç bakmıyor bile oda güvenmiş abiye :)
Alakası YÖK. Kardeş başka sokak başkaSende haklısın tabıkı aynen herkes farklı dusunuyor mesela ben apartmanda otruyorum 5.kat ve asansor yok kardesı olursa dısarı cıkmak istemez dıolar buda iyi bişey gbı geldı ama bılmıorum tabı
Ben buna hicc katılmıyorum canimSende haklısın tabıkı aynen herkes farklı dusunuyor mesela ben apartmanda otruyorum 5.kat ve asansor yok kardesı olursa dısarı cıkmak istemez dıolar buda iyi bişey gbı geldı ama bılmıorum tabı
Alakası YÖK. Kardeş başka sokak başka
Tecrübeler konuşmuş Candysisters :)))hayırlısı olsun sen kendini hazır hissediyorsun madem doğru zamandır olacakları Allah bilir önceden çokta şartlamamk lazım hayat bu :)Ben buna hicc katılmıyorum canim
Herşeyin hayırlısı insallah hepimiz icinTecrübeler konuşmuş Candysisters :)))hayırlısı olsun sen kendini hazır hissediyorsun madem doğru zamandır olacakları Allah bilir önceden çokta şartlamamk lazım hayat bu :)
Sende haklısın tabıkı aynen herkes farklı dusunuyor mesela ben apartmanda otruyorum 5.kat ve asansor yok kardesı olursa dısarı cıkmak istemez dıolar buda iyi bişey gbı geldı ama bılmıorum tabıHerkesin fikri farklı olabilir tabi. Rabbim herşeyin hayırlısı ni versin. Arasında az yaş olduğu zaman biri kucağında biri bacağına yapışmış olarak yasiyorsun. Çünkü oda anneye muhtaç oluyor
Tam tersi olanlar da biliyorum yalnız ben. Kardeşi olduktan sonra evde durmak istemeyip tüm gün dışatı diye ağlayan çocuklarSende haklısın tabıkı aynen herkes farklı dusunuyor mesela ben apartmanda otruyorum 5.kat ve asansor yok kardesı olursa dısarı cıkmak istemez dıolar buda iyi bişey gbı geldı ama bılmıorum tabı
Haklısın kurtuluşun yok dıosun yanı normalde dısarı cıkmayı severım ama işte 5. Kat olunca zulumAlakası YÖK. Kardeş başka sokak başka
Çocuğuna baglı bencde herks aynı olacak dıe bısey yokBen buna hicc katılmıyorum canim
Aynen bakalım neler olacakTecrübeler konuşmuş Candysisters :)))hayırlısı olsun sen kendini hazır hissediyorsun madem doğru zamandır olacakları Allah bilir önceden çokta şartlamamk lazım hayat bu :)
Allah korusun aman ozaman da torun torun dıe olrn babanne var ona gonderrmTam tersi olanlar da biliyorum yalnız ben. Kardeşi olduktan sonra evde durmak istemeyip tüm gün dışatı diye ağlayan çocuklar
Nasılsın nerelerdesin pek girmez oldun . Koşuşturmaca iyice arttı degilmiGünaydınnnnnn
Kız Gönüll ben bu takıma girdim menü veriyorum ama biz nasıl zayıflayacağız. Amacımız ne. Bu tank kar ne yapıyor
Aslında yenı gelene yardımcı olmaları lazım motive etmeleri lazım fakat burda öyle bırsey göremedim herkes kendı havasında.Kız Gönüll ben bu takıma girdim menü veriyorum ama biz nasıl zayıflayacağız. Amacımız ne. Bu tank kar ne yapıyor
Takımın kaptanında küçük bebişi var ya ondan çok ilgilenmiyor sanırım anca cevap yazabiliyor amannn siz zayıfsınız zatiii susun oturunAslında yenı gelene yardımcı olmaları lazım motive etmeleri lazım fakat burda öyle bırsey göremedim herkes kendı havasında.
Bı gruba daha gırmiştim ben orası öyle degıldı.
Karbonhidrattan uzak dur bol su ve spor şart zayıflamak ıcın.
Ramazan sonra degısır grup daha canlı olur belkı.