- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #101.421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zayıflama canım :))
Hiç mi olmadın canım?Doğum sonrası regli olmayan bir ben kaldım demi millet ikinci çocuğu yaptı ben hala hasta Olcam :)))))
Çalışırken 2 kere falan olmuştum ama o da Eylül falandı sonra bir daha hiç olmadım 14aylıkken doktora gittim sorun yok dedi ama bana artık sorun oldu :)Hiç mi olmadın canım?
Bidaha git canım dr a bence normal değilÇalışırken 2 kere falan olmuştum ama o da Eylül falandı sonra bir daha hiç olmadım 14aylıkken doktora gittim sorun yok dedi ama bana artık sorun oldu :)
Gruptakıler aslında bırbırını motıve edecek zayıflama konusunda. Bırbırıne kür tarıflerı vermelı yiyip içtiklerimizin artı eksi yanlarını soylemelerı lazım. Sporun onemı konuşulmalı aslında ama suan ıcın pek ılgılenen yok. Ramazan dıye galıba.
Bebişler bebeklıkten çıkıyor artık 2 yıl oluyor neredeyse sen bı başka Dr ye daha gıt. O da bıraz sıskınlık yapar onunda etkısı vardır.Çalışırken 2 kere falan olmuştum ama o da Eylül falandı sonra bir daha hiç olmadım 14aylıkken doktora gittim sorun yok dedi ama bana artık sorun oldu :)
Aynen gidicem canım bayadır düşünüyorum da hep ErteliyorumBidaha git canım dr a bence normal değil
Ya sorma geldi ama bisiklet sorunlu çıktı geri göndericemBebişler bebeklıkten çıkıyor artık 2 yıl oluyor neredeyse sen bı başka Dr ye daha gıt. O da bıraz sıskınlık yapar onunda etkısı vardır.
Bısıkletle baskulun geldımı.
Hiç mi olmadın doğumdan sonraYa kızlar bu arada ben hala hasta olmadım ((( göbeğim taş gibi gonulll acaba ondan mı ben çok fazla çıkıyorum kiloda.regli olmamak işime geliyordu çünkü regliye bağlı migren var bende şimdi o başlayınca oda cortluycak 2haftada bir hastanelik oluyordum yani iki ucu .....değnek durumu
Bence bir kadın doğuma git ultrasonla bakıp hemen adet olacakmisin olmayacaksın söylüyor doktorDoğum sonrası regli olmayan bir ben kaldım demi millet ikinci çocuğu yaptı ben hala hasta Olcam :)))))
Kadın doguma git bence canim ödem de olmustur sendeDoğum sonrası regli olmayan bir ben kaldım demi millet ikinci çocuğu yaptı ben hala hasta Olcam :)))))
Şuan kendimi iyi hissediyorum canım ideal kilomdan 3 kilo fazlayım onuda dert etmiyorumGruptakıler aslında bırbırını motıve edecek zayıflama konusunda. Bırbırıne kür tarıflerı vermelı yiyip içtiklerimizin artı eksi yanlarını soylemelerı lazım. Sporun onemı konuşulmalı aslında ama suan ıcın pek ılgılenen yok. Ramazan dıye galıba.
Senınde fazlan varsa gel sende.
Zaten ben gruba gırmeden önce zayıflamaya başlamıştım devam ettırıyorum sımdıde.
Ahhhh bu taş, kafama geldiiii
Bende 10. Takımdayım ve 60 la gruba katıldım 56 oldum sonra izine ayrıldım tabı ızne ayrılınca bozdum suan 57lerdeyım 56 ya dusmem yenıden yarsmaya dahıl olmam içinGruptakıler aslında bırbırını motıve edecek zayıflama konusunda. Bırbırıne kür tarıflerı vermelı yiyip içtiklerimizin artı eksi yanlarını soylemelerı lazım. Sporun onemı konuşulmalı aslında ama suan ıcın pek ılgılenen yok. Ramazan dıye galıba.
Senınde fazlan varsa gel sende.
Zaten ben gruba gırmeden önce zayıflamaya başlamıştım devam ettırıyorum sımdıde.