2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Oyyy yerim onu yA büyümüş anneye yardım ediyor :) geçmiş olsun canım benide aynı son bekliyor galiba hele geceleri park yataktan kaldırmak ölüm gibi 13 kg dana bir de gece 1500 kere uyanınca çok zorlanıyorum
 
Ben ilk uyutup yatagina koyuyorum uyandiginda yanımızda yatiririp emziriyorum sabaha kadarda yanımızda yatıyor . Artık yatağına al koy al koy ben tukeniyordum.
 
İyiyim gönülüm çok şükür kabullendim artık benim balığın uyku düzenini bazen sabahları uyanamama haricinde sıkıntı yok:)) sen nasılsın süper anne kuzucuklar nasıl??
Ne süper ne süper :))))
Sıkıntım büyük. Hemde cooookkkkk
2 3 gündür bunalımdayım. Kafam yerınde degıl.
Ben bı sürpriz gelmesınden daha korkuyorum suan.
Geçen ay vısanne diye kıst için bi ilaç kullandım. Sonra ayın 21 inde adet oldum. Ama bu ay hala olmadım. Eşimde bır kerecık prv. Kullanmadan ilişki oldu ama içe bosalma olmadı. Acaba ufak bı kaçak oldu anlamadıkmı ya ondan hamıle kaldıysam dıye korkar oldum.
Dün test yaptım negatıf. Yarın yine yapayım dıyrum. Mıdemde bulanıyor strestenmı anlayamadım. Normalde adetım 1 gün geçse testte gözükür.
Hap mı denegemi bozdu acaba. Bana göre çok risk taşımayan ilişkiden hamıle kalmam ama ya kadıysam. Kaldıysamda kabulüm tabıkı ama zor işte.
Dua edım kızlar. Cuma gününün hurmetıne Allah ısteyenlere versın ıns. İnş hamıle degılımdır ama Allah tan gelenede amenna.
 
Hayırlısı olsun canım. Ilaçtan olmuştur büyük ihtimal
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…