2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Yarıyıl tatılı sızede yaramış. Degısıklık olmuş canım ıyı gelmıstır bıraz.
Boluyamı gıttın.

Bartın bolu Zonguldak 3 gündü gittik geldik. Bizim bıdıka değişiklik oldu ama pek bana olmadı. Onlarla oynasa bile yanında olacağım mutlaka. Döndük kaç gündür de ağlama krizleri var saniye ayrı kalamıyoruz. Yanında olayım kendisi oynuyor sorun yok ama tuvalete mutfağa bi yere gitmek yok ayağa kalsam ayaklarıma sarılıp ağlıyor. Biraz zor süreç yaşıyoruz..
 
Olacak okadar canım sana naz niyaz yapacak biraz annesi.zorlanmaman iyi olmuş hayırlı olsun ise donmen insallh
 
Huysuzluk bunların göbek adı canım
 
Aynısı bizde de var.kimseye gitmiyor ama beni görmeyince birşey yok beni görünce sıkıntı bana yapışıyor
Bu donem böyle geçecek
 
Kizlar ben bjr sey soracağım.cevaplarsanız cok ama cok sevinirim.hepimizin sartlari farklı karakterleri de ama merak ediyorum.eşiniz gelince nasıl vakit geçiriyorsunuz...bu cok onemli benim icin lütfen
 
Sana ozlem var. Özledıgını hırçınlaşacak bellı edıyor. Gelınce güzel vakıt gecırırsenız yakında herşey normale döner canım.
 
Maalesef canim ikimizde çok öksürüyoruz yârin doktordan iğne istiyecegim emre icin ilaç içmiyor
Balgamlı öksürük mü var sizde de. Bızımde 2 haftayı gectı hala atlatmadık. Hem Zeynep hem Gülsüm ıkısıde öyle. Burun akıntımızda var. Gülsüm’de ilaç içmiyor. Yarın bende doktora götüreceğim.
 
Kizlar ben bjr sey soracağım.cevaplarsanız cok ama cok sevinirim.hepimizin sartlari farklı karakterleri de ama merak ediyorum.eşiniz gelince nasıl vakit geçiriyorsunuz...bu cok onemli benim icin lütfen
Malum bizimki nöbetli çalışıyor. Ama gündüz çalıştığı günü anlatayım. Yemek yiyoruz. Ben sofrayı toplayan kadar o sıpacıkla ilgilenirse ilhileniyor. Yoksa sıpa bacaklarımda mutfak topluyorum. Sonra eline telefonu alıyor oyun oynuyor ben dırdır yapıyorum. Ben oğlanı yıkarken ya yatıyor ya da tv başına geçiyor.
Bugün sabahtan beri evde mesela. Dışarı çıktık. Geldik eve girer girmez oyuna başladı. Ben de dırdıra. Yarım saat oynayalım birlikte zaman geçirelim birazdan biz içeri geçeceğiz dedim. 3 5 defa gidip geldim yanına. Sonu da geldi 15 20 dk oynadık üçümüz ben banyo hazırladım oğlanı yıkadım. Şimdi uyutup geldim. O film açmış. Ben telefona daldım.
Evde olduğunda ben temizlik yaparken falan ilgilenirdi ama iyice daraldı artık cabı isterse azıcık oynuyor o kadar.
Ama biz bir şey yapmıyoruz. Ya onda ya bende telefon bu ara.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…