2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Canım ilk gebeliğinse bence ilk fırsatta git. Keseni falan görürsün için rahatlar emin olursun gebelikten hem.
2.gebeligim olacak inşallah canım.4 yaşında bi prensesim var.Ama kızımda bazı sebeplerden dolayı hemen gidememiştim. Dr ye gittiğimde 6 haftalıkti.Köyden ile geçmek sıkıntılıydı.Şuan öyle bi durum yok.Alttan bakmasını istemiyorum.Şuan belli olur mu kese acaba.Karından.
 

Ne mutlu sana :) Karından muayene ile kese 5. haftada belli oluyor diye biliyorum ama yine de kişiden kişiye değişebiliyor bu durum. istersen birkaç gün daha bekle garanti olur.
 
Yaa kızlar belki çok saçma ama sanki kalp atışını uzanınca hissediyorum,eşim saçmalama vücudundaki sinirlerdir diyor ama bana kalp atışı gibi geliyor,
Ay canım kaçıncı gebelik? 2. 3. Gebelik çabuk hissdilirmiş bende oluyo akşamları sırt üstü uzandığımda hissediyorum
 

Bence artık git doktora test yaptır. Ben keseyi görene kadar garanti gibi görmemiştim gebeligimi o psikolojiyle söylüyorum.tabi bunları :))
 
yok canım tüp diil ama bu 3.gebeliğim 2 kaybım var o yüzden perinataloğa gitmem gerekiyo
aaa gerçekten mi? neden sonlanıyo peki gebeliklerin?kimyasal mı oluyo? benm daha ılk o yüzden cook heyecanlıyım. inş. sağlıklı bi gebelik geçiririz. yarın daha keseyi görmeye gideceğiz bakalım ınş. bi sıkıntı yoktur.
 
Ay canım benim çok üzüldüm Rabbim inslh gönlüne göre verir enkisa zamanda
 
çok geçmiş olsun. bu tepinme bizde de var memeye daha fazla düştü hissediyor mu acaba diyorum.yemek yedirmek vve alt almak o kadar zor geliyor ki 16 aydır ilk defa sabrım taştı ve minnoşuma bağırdım allahtan yüzsüz çıktı ta güldü :) çok halsizim ve uyumak istiyorum
 
Canım sen emziriyor musun hala? Benim kızım 19 aylık emziriyordum ama doktorum hemen kesmemi istedi. Progesteron hormonu sütten çocuğa geçiyormuş, çocuğun ishal olmasına hatta zehirlenmesine sebep oluyormuş.
 
Canım sen emziriyor musun hala? Benim kızım 19 aylık emziriyordum ama doktorum hemen kesmemi istedi. Progesteron hormonu sütten çocuğa geçiyormuş, çocuğun ishal olmasına hatta zehirlenmesine sebep oluyormuş.
evet emziriyorum dr ada sordum artık emzirebilindiğinin zararı olmadığı kanıtlandı dedi fakat diye de ekledi hem dışardan hem de karnındaki senden beslenerek seni tuketiyor karar sana kalmış dedi.bende oğlumun hakkını yemek istemiyorum devvam ediyorum zaten kesmem de mümkün görünmüyor bütün gün meme de vermezsem çıldırıyor ama sen yinede dr unu dinle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…