2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Çok üzüldüm canım düşünmemeye çalış...Allah bebeğine sana ailenize sağlık mutluluk huzır versin...
 

Ben böyle kendimi kötü hissedince eşime atarim yemek işini. O da yumurta kırar ya da sucuk yapar :) ama şimdi eşim de gözünden ameliyat oldu. Bütün yük bende allah yardım etsin bize gercekten allah sabır veriyor. :) bu saatte yazdigimdan anlasildigi gibi, bi de böyle saçma sapan uyuyup uyanıyorum ku hiç sorma :)
 
Yaaa herkese veriyolar mı canım ilk defa duydum

Bana vermediler canım ama kuzenim tüp bebek yapılmıştı o nerdeyse doğuma kadar kullandı diyebilirim. Ama bana da progesteron verildi. Onu sanırım herkese vermişler ama bütün doktorlar farklı tarif etmisler. Bana ağrı ve kanama olursa kullan demişti.
 

Çok geçmiş olsn cnm.
Bende kimyasal yasamistim.ondan zannediorm doktorum hemen progestana başlattı.Sonra doktor degistrdm.yeni doktorumda Protestan â dvm corasprin de icceksn.pihtilasmaya engel olur dedi bi ihtimal varsa Ve 31.haftaya kadar da dvm edilioms corasprine.seninde başından böyle kötü bi hadise geçtiyse neden doktorun önlem olarak baslamams anlamadm.sonuçta progestann etkisi var diyen var yok diyen var ama herhangi bi kanama durumunda yine kessin Die progestan verilio.etkisi olmasa o dönemde verilmez herhalde
Sadece folikasit kullanıorm diyince sormak istedm cnm.inşallah çok sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik dönemi gecirrsn
 
Kizlarr bugun keseyi gormeye gidicem, coook heyecanliyim, insallah bi aksilik olmaz da bebegimi gorurum, bi de karindan ultrasonla bakilacagi icin su icmemin, sıkışık olmamin bi yararı olur mu?

Cnm benmde dün ilk defa karıdan bakıldı ama sıkışık falan değildim.geçen hafta yine vajinal bakmıştı.Belki bu hafta sıkışık olman gerekeblr mi bilmiorm günlerimiz farklı.burdaki arkadslrdn duymstm bende.sıkışık olunca daha iyi görünüo Die.inşallah güzel haberlerle gelirsn cnm.
Bu arada karından ultrasonla bakmakta ayrı bi keyifmis
 

saol canım inşallah hepimiz sağlıkla geçiririz bu dönemi. ben henüz bir doktora görünmedim. Kürtajdan sonra birsürü doktor gezdim artık daraldım kürtajı yapan yerde de kötü anılarım var malum...çok ağladım çok yıprandım o yüzden beklemedeyim şimdilik. herşeyin hayırlısı
 

Anliyrm cnm.benmde kaybetme korkum dvm edio maalesef.Ama güzel düşün bak yeniden hamilesin.inşallah bu sefer güzel olcak.bende ilkinde hemen doktora gitmemstm.gittiğimde düşük yapiosn denilince şok oldum.ondan bu sefer erken gidip doktor bi önlem almak istiosa izin vercm dedim.öyle de yaptm.Sen daha iyi bilirsin cnm.inşallah en yakın zamanda kendini toparlarsn.bebisine de iyi bak annesi
 
Hayırlı cumalar.
Kısslar hamilelikte her cuma.cuma guslune niyet alıp gusletmek çok iyiyms bilio msnz.
Hatta dışarı cikcaksnz calisiosnz sabah erkendn yapın dio.inşallah yapablrz.
Birde ben hergün elimi bebegimn üstüne koyup 7 ayetel kursi ve 3 ihlas 1 fatiha okuyrm.elimden geldgi günlerde de 2 rekat şükür namazı kiliorm.
Sizinle paylaşmak istedim
 
Hayırlı Cumalar kızlar.Geçen yazmıştım ikinci çizgi silik cıktı diye.İnşallah hamileyim göğüslerim hassaslasti ve bel ağrım var hafif.Şuan 4 hafta 4 günlük hesapladı int.te.Sizce dr ye ne zaman gitmeliyim.Folik asit kullanıyorum zaten.
 
Ben de bebegime hamileligim boyunca hergun yasin okumak istiyorum insallah
 

Canım ilk gebeliğinse bence ilk fırsatta git. Keseni falan görürsün için rahatlar emin olursun gebelikten hem.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…