- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.701
Ikra meyra canim ben bilgilerimi vermistim ama tabloda goremedim simdi. Tekrar veriyim mi. Balikesir yas 28 son adet tarihi 2 subat beklenen dogum tarihi su anlik 11 kasim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENİMDE UYKU UYKU UYKU ÇOK BÜYÜK PROBLEM GÖZÜMÜ AÇAMIYORUM ÇALIŞMASAM TADINI ÇOK GÜZEL ÇIKARIRDIM DA ÇALIŞINCA ÇOK ZORKizlar uyku durumunuz nasil sizlerin. Ya benim hep uykum var yaa. Isten geliorum uyumamak icin zor duruorum aksam 8-9 en gec uyumus oluorum sabah ise gitmek olmasa sabahta devam ederim yani uyumaya. Iki gunden beride bel agrim basladi sanki ikiye ayrilio belim. Iste 8 -5 oturuorum. Arada kalkip koridorda bir iki tur atiorum ama o da cok bisey degil.
Su anda gozlerimi acil tutmak için çabalarken yaziyorum bu mesaji.4 de geldim isten.o kadar uykum varki anlatamam.ama nerdeee.3 yasinda zipkin gibi bir oğlum var.uyutmuyo kesinlikle uyutmadigi gibi sürekli anne sunu oynayalim su etkinliği yapalim İngilizce calisalim aciktim cisim geldi makam geldi.meyve soy anne.leblebi ver anne diye çenesi susmuyomuthis bir enerji dusuklugum var.eşim diyo sen simdi 9 da uyuosun bebek olunca aksam ezaninda yatarsinKizlar uyku durumunuz nasil sizlerin. Ya benim hep uykum var yaa. Isten geliorum uyumamak icin zor duruorum aksam 8-9 en gec uyumus oluorum sabah ise gitmek olmasa sabahta devam ederim yani uyumaya. Iki gunden beride bel agrim basladi sanki ikiye ayrilio belim. Iste 8 -5 oturuorum. Arada kalkip koridorda bir iki tur atiorum ama o da cok bisey degil.
Yaaa niye oyle dediler ki acaba
Benmde uykum Cok geliyo olduğum yerde uyuyorum :)Kizlar uyku durumunuz nasil sizlerin. Ya benim hep uykum var yaa. Isten geliorum uyumamak icin zor duruorum aksam 8-9 en gec uyumus oluorum sabah ise gitmek olmasa sabahta devam ederim yani uyumaya. Iki gunden beride bel agrim basladi sanki ikiye ayrilio belim. Iste 8 -5 oturuorum. Arada kalkip koridorda bir iki tur atiorum ama o da cok bisey degil.
Canımmm cok tesekkur ederım..bugun gıttık yıne betahcg yukselıs guzel cıktı sol tarafımda bı kesecık gordukcok tatlıydı tam 5.haftalık dedi doktorumCanim hayirli olsun iyi dusun iyi olsun. Doktora gittin mi peki ne dedi?? Belki ikiz gebeliktir.
hos geldin massallah bebisine takvim kurmak istersen bilgilerini duzenleye tikla gebelik takvimine dogacagi tarihi yazabilirsin mesala 17-11-2016 gibi o bosluga yazacagin tarihin altinda hamilelik takvimine tiklarsan son sati yazarsin dogacagi tarihi gosteriyor canim A Aybuke1538
hos geldin massallah bebisine takvim kurmak istersen bilgilerini duzenleye tikla gebelik takvimine dogacagi tarihi yazabilirsin mesala 17-11-2016 gibi o bosluga yazacagin tarihin altinda hamilelik takvimine tiklarsan son sati yazarsin dogacagi tarihi gosteriyor canim A Aybuke1538
cnm kesen kaç mm di bebeği gördüğündeGünaydin hanimlaaar :) Dün doktora gittik, kesemizi, yolk sac'i ve mercimegimide gördük
cok sükür hersey yolunda. Üc hafta sonra tekrar gidip kalp atislarini duycaz insallah
sağlık ocağındaki hemşire kayıt yaptı kalp atımı sonrası gel haber ver yine sağlık bakanlığına bildiriyoruz gebe olduğunu dedi ve temmuza aşı için gel dedi
Yaaa ben sağlık ocağına hamile kalmadan gittim ignem vardı kayıt yok diye yapmadılar sonrada üzerine dusmedim şimdi kayıt yaptirmasam sorun olur mu
Canım ben de biraz önce sütlaç yedim karnımda hemen bişey hissettim sanki kalp atışı gibi seyrime gibiKizlar karni pit pit atan var mi az once annemle knstumda erkek bebek 40 gun gctikten snra pit pit die atarms benimde tam bu gun oyle olmustu ama dgruluk payi ne kadar bilemiorum tabii