- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.661
bende pazartesı gıdıp kayıt olurum heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet canim oğlum 4.200 gr doğdu 41 +3te
Kizimda 3.350 gr di 39+0 da
Evt benim hiç yok kaydın nasıl yapicamCanım mahallenin sağlıkocağında kimliğinle git önce normal kayıt yaptır sonra hamile olduğunu söyle. Anladığım kadarıyla senin hiç kaydın olmamış.
Inşallah canım,canım hayırlısıyla kucaklarımıza alırız ınsallah benımde 3. bebgım olucak ınsallahh ıkı oglum var
Inşallah canım,
O zaman biz bu topikin rütbeli annelerimi sayiliyoruz
Canım senin hem kızın hem oğlun olmuş maşallah allah bağışlasın. Peki iki hamileliğin arasındaki farklardan bahsedermisin bize.Ewet canim oğlum 4.200 gr doğdu 41 +3te
Kizimda 3.350 gr di 39+0 da
Ben de gitmedim canım 4+3 üm bugün, haftaya gidicem. Kan testi de yaptırmadım en son pazartesi yaptırmıştım, moralini bozmaBen kaldım bi doktora gitmeyen galiba
Evt benim hiç yok kaydın nasıl yapicam
canım bende daha gıtmedım doktora pazartesı gıdebılırım
ben erkek bebeklerde killar cabuk uzarmis bende sacmalik demistim bilemicem.Kızlar size sorsammı sormasam diye çok düşündüm sonunda sordum normalde kıllar için ağda kullanırım 1 ayı geçer 2 ayda anca uyardı. Geçen cuma ağda yaptım cmts doktora gittim bugün cuma 1 hafta oldu ve kollarım çıktı ben çok şaşkınım ilk kızımda böyle bişey yaşamadım. Böyle olan duyan oldumu hormonlardan mı acaba.
Senin oğlun vardı dimi. Tecrübeliysen kıl çıkmadıysa fazla. Saçmalık ozaman boşuna kaptırmayımben erkek bebeklerde killar cabuk uzarmis bende sacmalik demistim bilemicem.
Teşekkür ederim canım.Canım senin hem kızın hem oğlun olmuş maşallah allah bağışlasın. Peki iki hamileliğin arasındaki farklardan bahsedermisin bize.
7 yil oldu canim unuttum ama su an 1 ay gecti agda yapali cok az cikmis ne kadar dogruluk payi var bilemicem insallah oyledirSenin oğlun vardı dimi. Tecrübeliysen kıl çıkmadıysa fazla. Saçmalık ozaman boşuna kaptırmayım
Hayırlısı tabi. Ama ağdayla 1 haftada tekrar çıkması garip geldi. Hiç böyle olmazdı ondan sordum canım.7 yil oldu canim unuttum ama su an 1 ay gecti agda yapali cok az cikmis ne kadar dogruluk payi var bilemicem insallah oyledir
Seninkide çok ilginçmiş geçen tv de doktor araba lastiği aşeren hastam bile var demiştiTeşekkür ederim canım.
Valla oğlumu dünyaya getirdigimde 17 yaşındaydım, kizimda da 20
Ve o zamanlar neredeyse hiç bir şey bilmiyordum.ama şunu söyleyebilirim, oglumda tatliya kizimda eksiye as erdim.
Kendimi (is konusunda )hiç kısıtlamadım , ve kizimda son 3 ay deli gibi temizlik yapiordum, eşim işi dolayısıyla ewe 1 den aşağı gelmezdi, ben kapıda onu elimde kovalarla bezlerle karşıladım ew 7/24 temizlik kokardi hatta bir süre sonra onlarda yetmemeye başlayınca, küçük küçük sabun deterjan tirtiklardim (tatlarina bakardım yani) tabii ben sonradan anladım bende demir eksikliği olduğu için yapiomusum tüm bunlari
Canım ben kimligimle eczaneye gitmiştim aile hekimliği kaydimi aldırmak istiyorum dedim. Oradan verilen kağıdı aile hekimine verdim 1 hafta içinde kaydın geçiyor
Tamam canım saolCanım ben kimligimle eczaneye gitmiştim aile hekimliği kaydimi aldırmak istiyorum dedim. Oradan verilen kağıdı aile hekimine verdim 1 hafta içinde kaydın geçiyor
Bende 2 kilo vermeme rağmen ayva göbüş çıktı küçücük yuvarlak. Acaba adet olmuyoruz ya ondanmı acaba?
ay ay ayni dertten muzdaribim. Ye ye ye doyamiyorum yahu :) 1.70 boy 70 kilo. 57 ile evlendim. 1.5 yil once. Sigarayi biraktim 5 ay once o surecte astimim cok kotuydu kortizon kullandim 57den 70e ciktim 5 ayda. 2. Denememizde de hamile kaldim ovulasyon testi ile hamile kaldim. Amaaan veririz yahu hamilelik onemli bir donem ki :) simdi yemicem de ne vakit yicem. Simdi nazlanmicam da ne zaman nazlancam hiiih kocisim yandi :)Ama su an habire bi şeyler yiyorum iştahıma azıcık nazar değse iyi olur yoksa ben rahat 25 kilo alicam bu yemeyle bebis dogduktan sonra uykusuzluktan veriliyo hep çevremdeki taze anneler hep eridi hayirlisiyla dogsunlar da