Ben izmirdym cnm.Hangi ilcedesn.Ben Konak tarafndym.evime yakın Die Karataş hast.Ne gidiodm ama artık gitmiyrm.Hiç memnun kalmadım.doktor güler yüzlü ilgilenioms gibi duruo ama ilgilenmedgni yazdgi testlrden anladm.Neyse.Ayrıca hastanede çok fark alıo.evime çok uzak olduğu halde tinaztepe Aylin hnma gidiorm artık.İlk muayenedn memnun kaldım.Bence tercih etcgn doktorun randevulu hasta alıp almadgna dikkat et.arzu hnma bütün gittiklrmi topla 1 aylin hnmn anlattıkları etmez.Aylin Hnm randrvusz kabul etmio.diğerine istedin zaman git.Uzun yazdım ama inşallah yararlı olur.
Aylin hanıma 2 arkadaşım gidiyordu çok memnundular bebeklerini sağlıkla doğurdular.Çok ilgili bir doktor olduğunu söylüyorlar.Bende izmirde oturuyorum gazi hastanesinde günay beye gidiyorum çok memnunum
Cnm benmde yarın öğleden sonra kontrolm var.keseye tekrar bakcak.İki gün önce biraz küçük demişti.inşallah olması gereken kadar büyümüştür.bi de bi enfeksiyon çıktı .bebeği etkileme ihtimali varmış onunla ilgili test sonucum var.3 ay öncede kimyasal geçirdi.velhasıl endişe etmem gereken sebepler çok arada korkmuuo mym korkuorm ama inşallah herşey güzel olcak.genelde herşey çok güzel olcak Die hissediorm.arada herşey olabilr diorum.nasip cnm inşallah 9 ay burda birlikte bekleriz.birbirmze dua edelim inşallah.Şu mübarek günün gecenin hürmetine hepimzn Hayırlı haberler almamız ı 9 ay birlikte beklememiz bebislrmzi sağlıkla kucaklrmza almamız ı nasip etsin Rabbim
.Amin inşallah