- 27 Nisan 2015
- 875
- 726
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.061
Kızlar cok gazım var bu sekilde olan varmı. . Ne yapmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnmde gazım var bide adet olcakmisim gibi agrim oluyo arada normal mı acabaKızlar cok gazım var bu sekilde olan varmı. . Ne yapmalı
bendede adet olacakmışım gibi ağırıyor adetim geceli 12 gun oluyor. iltihap vardır canımBnmde gazım var bide adet olcakmisim gibi agrim oluyo arada normal mı acaba
Benim daha 3 gun oldu geceli doktorum normal Dedi yerleştiği icin agri yaparmissbendede adet olacakmışım gibi ağırıyor adetim geceli 12 gun oluyor. iltihap vardır canım
evet felaket ağrı oluyorBenim daha 3 gun oldu geceli doktorum normal Dedi yerleştiği icin agri yaparmiss
Canim peki sen kaçıncı haftada keseyi gördün ?evet felaket ağrı oluyor
Benide eklednzmi listeyetamam canim ugrasim bunla cok ugrastim hepiniz hos geldiniz
ben daha yarın doktora gideceğimCanim peki sen kaçıncı haftada keseyi gördün ?
Kan verdin miii canimHerkese merhabalar...7 mart ta 5. Gun embriyosu transfer oldu.simdi ben s.a.t nasil hesapliycam.bide en erken kese ne zaman gorunuyor.
ben ilkte 58 kiloydum 88 le doguma girdim bebegim oglum 4. 600 kilo dogdu bundada ikize hamileyim bakalim nolcak 61 kiloyum boyum 1.70Canım bende hamilelikte çok kilo alıyorum ilkinde 30 ikincide 25 aldım bunu allah bilir
Ya aşırı yemek yemiyorum kusuyorum zaten ama kesinlikle wcye çıkamıyorumben ilkte 58 kiloydum 88 le doguma girdim bebegim oglum 4. 600 kilo dogdu bundada ikize hamileyim bakalim nolcak 61 kiloyum boyum 1.70
Ben et kokusundan tiksindim gormeye bile tahammulum yok hatta esim zorla yedirmeye calisti yutamadim.Arkadaşlar Son 3 gündür sanki otobüs tutmuş gibi midem hep çok iştahsızım.Normalde tatlıyı çok severim ben ama şimdi düşüncesi bile midemi fena yapıyor.Sizinde böyle yiyemediğiniz yiyecekler oldu mu?Ve mide bulantınıza iyi gelen yiyecekler var mı?
meleklerimiz icin katlanacagiz canim daha sivi yicekler tuketelim lifli meyveler tuketelimYa aşırı yemek yemiyorum kusuyorum zaten ama kesinlikle wcye çıkamıyorum