- 23 Haziran 2009
- 490
- 175
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.021
@mehvibe meyra cnm sen o değerini kaç haftalık kaç günlükken gördün ben dün kan testi yaptırdım 4+3 ken 5878 çıktı biraz yüksek geldi ondan soruyorum birde açıkcası ikiz istiyorum ama kısmet....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah... yaşınız kaçKızlar mrb bende Rabbim nasip ederse Kasım annesi olacağım bugün test yaptım ve çıktı yarın doktora gideceğim bakalım
Bu üçüncü bebeğim olucak Rabbim nasip ederse diğer ikisi Mart çocuklarıydi Mart annelerinden buraya transfer oldum ))
Canim ya bende bahsettim bugun kortizondur sigarayi birakmaktir 13 kilo aldim suan 71 kiloyum 1.70 boyum bundan 6 ay once 57 kiloydum. ama dert etmiyorum.ilk hamileligim ve ben doyasiya tadini cikartacagim kilo falan dusunmeyecegim. Veririm dogumdan sonra diyet spor hallolur. Bebegimi kilo icin uzemem. Inan hic bulantim yok aksine cok istahliyim. 1 kilo almisim bile :) dert etme keyfini cikart.
gecen hafta sali gunu 5 haftadaydi 14.178 di betahcg ama tek kese vardi bu sali ikinci keseyi gorduk birdaha test yapilmadi canim seninde ikiz olabilir canim rabbim gonlune gore versin ikiz arastirmalari yaptim cok zor diye yorum yapmislar soktayiz cnm@mehvibe meyra cnm sen o değerini kaç haftalık kaç günlükken gördün ben dün kan testi yaptırdım 4+3 ken 5878 çıktı biraz yüksek geldi ondan soruyorum birde açıkcası ikiz istiyorum ama kısmet....
maşallah... yaşınız kaç
Hoşgeldin canım bende gitmedim yarın gideceğim inşallah ama regl tarihimi hatırlamıyorum emin değilimben hamile olduğumu oğrendim ama daha doktora gitmedim
Canım benim 3 gün oldu progestan kullandım kesilene kadr da çok ayakta durmamaya hareket etmemeye çalıştım mümkün olduğunca uzandım yattimKızlar slm. Aranızda hiç kahverengi akıntısı olan var mı? Bugün doktora gittim kesemiz büyümüş ve bana progestan iğnesi vurdu ve yarın başlamam için hapını verdi. Şimdi evde dinleniyorum. Aranızda varsa neler yapıonuz?
birde kiz bebeklerde bthcg yuksek olurmus erkek bebeklerde dusuk bthcg olurmus tabi kismet cnmIkra meyra bakalım kısmet çok istiyorum ama tabiki de çok zor hayırlısı olsun değerim yüksek gibime geldi oğlumda daha düşüktü bakalım daha doktora gitmedim sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım bakalım
ustte etiketletme yaptim alis veris beslenme gibi vs tiklayarak ulasabilirsiniz cnlarKızlar bebişler için internet sayfalarına bakıyorsunuz? Şuan alışveriş için erken ama bakmaktan alamıyorum kendimi kız olursa ablasının bi sürü eşyası ona kaldı ama erkek olursa alışveriş lazım.
Şimdi iyisin demi kuzum, çok şükür. Allahım sağsalim kucağımıza bebişlerimizi almayı basip eder inşallahCanım benim 3 gün oldu progestan kullandım kesilene kadr da çok ayakta durmamaya hareket etmemeye çalıştım mümkün olduğunca uzandım yattim
Şimdi sen herşeyi çifter çifter alcaksın o değilde anneler yakınındamı yada kayınvalidenler ikiz bebek yardım ister özellikle ilk 1 seneustte etiketletme yaptim alis veris beslenme gibi vs tiklayarak ulasabilirsiniz cnlar