- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.861
Kızlar hafifte olsa gobus ciktimi sizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım stres yapma sen o kesenin boyutu evet 54 milim yani cuma seni yolk için çağırmistir bi de adetlerin düzenli mi geç döllenme de olabilir bu usg nin çekildiği gün de önemli. . Bi problem yoktur sen olumlu düşün olumlu olsun inşallah..Kisslar.bi bakar msnz.kesemizi gördük ama normal mi acaba.doktor cuma tekrar bakalım dedi.Herşey normal mi dedim.yani şuan kaç haftalık oldgnu söyleyemem 4 haftalk gibi görünüo dedi.cm falan da söylemedi.cuma yeniden bakalım dedi. 0.54 cm yazio o kesenin büyüklüğü mu ki acaba.Burda ark.lr 50 mm falan diodu sanki
Canımmm çooook teşekkür ederim bilgilerin içinnn nasıl iyi geldi anlatamam:))) Bugün eve gidip rahatça duş alıyorummmm:))) Çooook teşekkürler gerçektenGünaydın güzel anneler dün 2. kontrole gittik veeee kalp atışlarımızı duyduk Kocaman olmuş yavrumuz nohut kadar haftalardır ilk defa bu kadar huzurla ve bu kadar çok uyudum, demekki uykusuzluğun bi kısmı da psikolojikmiş bütün annişler yafrularının kalbini duyar inşallah çünkü çok güzel
Tatlım öncelikle hiç endişelenme, genital bölgenden sabun içeri kaçacak da taa yukarı çıkıp rahme gelecek de ordan keseyi geçip bebeğe ulaşacak, imkansız :) sperm canlı bi varlık olduğu halde rahme zor ulaşıyor sabun nasıl ulaşsın :) Buarada ben bekarken bi mantar enfeksiyonu geçirmiştim genital.. o zamandan beri sıkı sıkı doktorun dediklerini uyguluyorum ne kaşıntı ne koku ne akıntım hiç olmaz çok şükür
1- Asla kokulu ped/günlük ped kullanılmamalı
2- Mümkünse tampon kullanılmamalı
3- Temizlik bol su ve beyaz sabunla yapılmalı
4- İç bölgeyi de çokça sabunlamak ordaki yararlı bakterileri öldürüyormuş yapılmamalı
her lavaboda su ile yıkayıp güzelce kuruladıktan sonra banyoda temiz bi lifle sabunlanırsa on numara olur demişti doktor :)
Seninle tahmini dogum tarihlerimiz aynı canım . Ben 5+0 da gittim 6mm dedi. yani 0,6 cm . Ultrasonda isaretledigi nokta senin kese olmalı. Sen usg kaç haftalikken gittin?
Canım stres yapma sen o kesenin boyutu evet 54 milim yani cuma seni yolk için çağırmistir bi de adetlerin düzenli mi geç döllenme de olabilir bu usg nin çekildiği gün de önemli. . Bi problem yoktur sen olumlu düşün olumlu olsun inşallah..
Aynen ben de öle canım, yazın bile sıcacık suyla yıkanırım. Şu an ılık su bile çok mu sıcak dedirtio bana da:) İşallah normale dönücez bi süre sonra:)Bende de su ayari bunalımı var canim :) her gun dus alirim ben ve bildigin kaynar suyla simdi ilik suyla aliyorum ama yine de acaba sicak mi diye tedirgin oluyorum :)
Hayırlı olsun canım ultrasona göre kaç haftalıksın?Günaydın güzel anneler dün 2. kontrole gittik veeee kalp atışlarımızı duyduk Kocaman olmuş yavrumuz nohut kadar haftalardır ilk defa bu kadar huzurla ve bu kadar çok uyudum, demekki uykusuzluğun bi kısmı da psikolojikmiş bütün annişler yafrularının kalbini duyar inşallah çünkü çok güzel
Tatlım öncelikle hiç endişelenme, genital bölgenden sabun içeri kaçacak da taa yukarı çıkıp rahme gelecek de ordan keseyi geçip bebeğe ulaşacak, imkansız :) sperm canlı bi varlık olduğu halde rahme zor ulaşıyor sabun nasıl ulaşsın :) Buarada ben bekarken bi mantar enfeksiyonu geçirmiştim genital.. o zamandan beri sıkı sıkı doktorun dediklerini uyguluyorum ne kaşıntı ne koku ne akıntım hiç olmaz çok şükür
1- Asla kokulu ped/günlük ped kullanılmamalı
2- Mümkünse tampon kullanılmamalı
3- Temizlik bol su ve beyaz sabunla yapılmalı
4- İç bölgeyi de çokça sabunlamak ordaki yararlı bakterileri öldürüyormuş yapılmamalı
her lavaboda su ile yıkayıp güzelce kuruladıktan sonra banyoda temiz bi lifle sabunlanırsa on numara olur demişti doktor :)
ay canım benim ya hamiile kalmadan önce hep o ağrım olduğu zaman 5 dak sonra kırmızıları görürdüm çok şükür bir şey olmamış :)Bilinçaltı bence cnmcm.Bana da olmuştu ilk ogrendgmde rüyamda wc ye gidince kan gormstm.uyannca koşarak wc ye gittim ve çok şükür dedim.Sonra da kan görünce rüya bozulur derler ya öyle düşünüp içime su serpmstm
Canım daha çok küçük bebişler göbüş yok. Yoksa senin göbüş çıktımı?Kızlar hafifte olsa gobus ciktimi sizde
Merhaba takvim yapamiyorum yardimci olurmusunuz
Ben daha sali gunu muayene olacam randvu bulamadgm icn mecburenMerhaba güzel anneler anne adayları. .bende bugün 2. Kez kan verdim artışı görmek için ..benim gibi daha keseyi görmeyen var mi
Hgeldn canim aramizaa ins hersey istesgn gbi olurrArkadaşlar uzun bir bekleyişin sonunda çok şükür dün çok çok silik çift çizgiyi görüp kan verdim ama sonuç 19 çıktı biraz Can'ım sıkıldı yarın tekrar kan vericem... İnşaallah ikiye katlamış olur bende bir rahat nefes alırım... Çok ilerlemişsiniz 250 sayfa ama hrpsini okumak hiç birşey kaçırmamak istiyorum.... İnşaallah 9 ay hep buralarda olmak nasip olur...
Yok canım sadece merak ettim cikmadi daha gobusCanım daha çok küçük bebişler göbüş yok. Yoksa senin göbüş çıktımı?