Günaydın güzel anneler
dün 2. kontrole gittik veeee kalp atışlarımızı duyduk
Kocaman olmuş yavrumuz nohut kadar
haftalardır ilk defa bu kadar huzurla ve bu kadar çok uyudum, demekki uykusuzluğun bi kısmı da psikolojikmiş
bütün annişler yafrularının kalbini duyar inşallah çünkü çok güzel
Güzel annişlerrr günaydınnnnnn:))) Bişi sorcam sizee. Duşla aranız nasıl? Ben çok kötü:) Duş alma korkusu geldi resmen. Özellikle özel bölgeme sabun değicek şampuan gelicek die resmen duş almak şstemiorum. Bugün bebek şampuanı alıcam yıkanmak için:) Siz napiosunuzzz ayy yardım ediinn delirdim sanırım:))
Tatlım öncelikle hiç endişelenme, genital bölgenden sabun içeri kaçacak da taa yukarı çıkıp rahme gelecek de ordan keseyi geçip bebeğe ulaşacak, imkansız :) sperm canlı bi varlık olduğu halde rahme zor ulaşıyor sabun nasıl ulaşsın :) Buarada ben bekarken bi mantar enfeksiyonu geçirmiştim genital.. o zamandan beri sıkı sıkı doktorun dediklerini uyguluyorum ne kaşıntı ne koku ne akıntım hiç olmaz çok şükür
1- Asla kokulu ped/günlük ped kullanılmamalı
2- Mümkünse tampon kullanılmamalı
3- Temizlik bol su ve beyaz sabunla yapılmalı
4- İç bölgeyi de çokça sabunlamak ordaki yararlı bakterileri öldürüyormuş yapılmamalı
her lavaboda su ile yıkayıp güzelce kuruladıktan sonra banyoda temiz bi lifle sabunlanırsa on numara olur demişti doktor :)