- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.901
Canım bilgilerini vermen gerekbenı nasıl tabloya ekleyebilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bilgilerini vermen gerekbenı nasıl tabloya ekleyebilirsiniz
Canım ben akşam yatarken koyuyorum gece wc ye kalktığımda beyaz akıntı şeklinde geliyor. Bende olmuyor sanıyordum ama herkesin öyle oluyormusKisslar acill yardım
Doktor progestani vajinal kullan dedi.bende ilk defa koydum ama beceremedm mi acaba.akıntı oluo zannediodm ama bütün ilaç akmış sanki.Yanlış mı yaptım.vajinal progestan kullananlar cvp verirse çok sevinrm
ayyy bugünleridemi görücektim yaa benim 3 düşüğüm var ilk defa bu kadar uzun süre hamile kalıyorum : )Evet canım 6 yı doldurdun 7 ye geçtin demek
benı nasıl tabloya ekleyebilirsiniz
evet canım.6+1 6. hafta bitmiş 7. haftanın ilk günündesin demekKIZLAR HAFTA HESAPLAMA DA 6+1 ÇIKIYORUM BU NE DEMEK 6. HAFTA BİTTİ 7. HAFTAYA MI BAŞLADIM DEMEK OLUYO
Bende goremedim daha kuzum bugun gittim doktora hicbi sey yok daha bi 10 gun sonra gel net olsun kana bakalim dedi kan verdim yine bugünMerhaba güzel anneler anne adayları. .bende bugün 2. Kez kan verdim artışı görmek için ..benim gibi daha keseyi görmeyen var mi
Canim seninle günlerimiz ayni sen ne zaman öğrendin kan değerin kac cikti :)evet canım.6+1 6. hafta bitmiş 7. haftanın ilk günündesin demek
Bende var canim hemde cok fazla var kasik agrisiarkadaslar kasık agrısı devam edenler var mı aramızda
bnde ara ara oluyor. birde ben çalışıyorum 12 saat iş yerindeyim 1 saat de yol var.
uzanma sansım yok o yuzden mı acaba .
geçen çarşamba kanda 209 çıktı değerim.dün tekrar kan aldı doktor ama değeri sölemedi.kan değerindeki artış gayet güzel dedi sadece.dün vajinal ultrasondaCanim seninle günlerimiz ayni sen ne zaman öğrendin kan değerin kac cikti :)
5 gün mü nasıl bi ağrıdı o canım ya. Ben 2 gün yattım 1 hafta zor kalkıyorsun ayağa ama ilk gün ızdırapBenim de ilk sezeryan di cnm bende 5 gün ağrı dan hast. De yatmış tim ya
BEN DOĞUMU ÇOK DÜŞÜNÜYORUM KAN PIHTILAŞMASI VAR BENDE NORMAL DOĞUM ÇOK İSTİYORUM AMA SEZERYAN OLABİLİYOMUSUM SANIRIMKızlar kara kara doğumu düşünen var mı? Benim ilk hamileliğim sezeryan olmuştu. İlk gün çektiğim ağrı aklıma geldikçe çok tırsıyorum günler çok hızlı geçsin istemiyorum
Ben erkek hissediyorum neden acaba, eşim kız isimleri buldu bile ben de sürekli erkek ismi bulalım diye sıkıştırıyorum :)Kızlar cinsiyet hisseden var mı?
Allah hiç bi anne adayına kayıp yaşatmasın inşallah.. biz dün duyduk kalp atışlarını ilk bebeğimiz, mutluluktan ağladık, Rabbim herkese nasip etsin inş :)KİMLER KALP ATIŞLARINI DUYDU ŞUANDA ALLAHIN İZNİYLE SORUNLU GEBELİK YOK SANIRIM İNŞALLAH OLMAZ ALLAHIMMMM
KİMLER KALP ATIŞLARINI DUYDU ŞUANDA ALLAHIN İZNİYLE SORUNLU GEBELİK YOK SANIRIM İNŞALLAH OLMAZ ALLAHIMMMM
Kızlar kara kara doğumu düşünen var mı? Benim ilk hamileliğim sezeryan olmuştu. İlk gün çektiğim ağrı aklıma geldikçe çok tırsıyorum günler çok hızlı geçsin istemiyorum